>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

18 шт.
3 шт.
18.6 × 3.2 × 12.5 cm
6+
0 шт.

Опис

Доповнення до світу Юрського періоду
Фанатів раритетної серії «Юрський період» порадує набір з трьох нових міні фігурок. Це прекрасне доповнення до будь-якого набору Джурассік ворлд або до колекції міні фігурок. Тут ви побачите як Іан Малкольм, Клер Диринг і Оуен Греді грають з маленьким динозавром і намагаються його вивчити.

Міні фігурки ближче
Ян Малкольм. У Парку Юрського періоду було представлено кілька цікавих персонажів, але Ян Малкольм, мабуть, найпопулярніший, в першу чергу завдяки приголомшливій харизмі, яку Джефф Голдблюм привніс в роль. Ця міні фігурка носить шкіряну куртку і відкриту сорочку, оголюючи волосся на грудях. Крім того, включений кулон на шиї. На голові окуляри, а також усміхнееі і розчароване вирази обличчя.
Оуен Греді. Ця міні фігурка унікальна, відображає зовнішній вигляд Оуена під час тренування маленьких велоцирапторів. Він носить деталізований червонувато-коричневий жилет, який включає в себе кілька кишень з металевими срібними блискавками. Коричнева сорочка внизу відносно проста, але виглядає добре. Їжа для маленьких динозаврів зберігається в сумці, прив'язаною до грудей Оуена. Крім того, міні фігурка прикрашена темно-оранжевим рукавом на лівій руці, захищаючи Оуена від укусів. Одна сторона має впевнену посмішку, а інша виглядає здивованою. У комплект входить куряча ніжка, щоб Оуен міг годувати раптора.
Клер Диринг. Ексклюзивна міні фігурка Клер Диринг одягнена у світло-блакитно-сіру куртку. Цей дизайн нагадує її зовнішній вигляд на початку «Юрського світу: занепале королівство» при відвідуванні маєтку Локвуд. Світло-блакитно-сірий жакет виглядає обережно. Міні фігурка включає нову двосторонню голову, темно-оранжевий колір підходить волоссю Клер. Персонаж має друкований мобільний телефон, який підходить персонажу.
Світ Юрського періоду оживає в наборах ЛЕГО Джурассік ворлд
Серія була створена за мотивами фільму «Парк юрського періоду», в якому всі динозаври ожили і почали полювання на людей. З конструктором Jurassic World пориньте в атмосферу фільму і випробуйте адреналін погоні від динозаврів. Побачите, що було б, якщо б люди жили в епоху динозаврів.
Купуйте оригінальний сертифікований набір LEGO Jurassic World Колекція міні фігурок Світу Юрського періоду (Артикул: 5005255) на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м.Київ, а й по всій Україні.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари