>
Уточнити наявність у постачальника
2399 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

307 шт.
1 шт.
26 × 7.2 × 13.8 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Прокачайте свою любов до науки з цим унікальним колекційним набором LEGO Ideas Дань поваги Галілео Галілею (40595), що представляє великого астронома Галілео Галілея. У цій незвичайній збірці ви зможете поринути в його дослідницьку кімнату, де кожна деталь є гармонією науки і творчості. Це не просто конструктор LEGO - це гармонійне поєднання захоплюючого складання та поваги до великих розумів минулого.

Підніміть свій телескоп і погляньте на світ небесних тіл разом із Галілео. Ця деталізована модель включає геліоцентричну систему, що обертається, наукові експерименти і кубічну репліку карти Землі, залишаючись вірною історичним подіям. Увага до деталей у цій моделі змусить вас відчути себе справжнім дослідником всесвіту. Помістіть мініфігурку Галілео на сцену, закріпіть табличку з ім'ям, і ось вам - приголомшливий астрономічний центр, який приверне погляди і надихне на наукові відкриття. Вся сцена, включаючи стіл, комод та зображення вежі в Пізі, перетворюється на неймовірну подорож у наукове минуле.

Про набір

Цей ексклюзивний набір з 307 деталями перетвориться на модель видатних розмірів - 9 см заввишки, 19 см завширшки і 10 см завглибшки. До складу конструктора також входить одна ексклюзивна мініфігурка та покрокова ілюстрована інструкція зі збирання. Колекційний набір LEGO Ideas Дань поваги Галілео Галілею (40595) призначений для дорослих віком від 18 років.

Подаруйте цю дивовижну модель своєму другові-астроному чи любителю LEGO, і дайте волю їхній науковій уяві. Тому що навіть якщо ви не науковий геній, з цим колекційним набором кожен стане трохи ближче до зірок. Ідеальний подарунок для дорослих, цей набір не лише захоплює уяву любителів LEGO, а й вносить до вашего дому атмосферу наукового відкриття.

Про серію LEGO Ideas

Серія конструкторів LEGO Ideas є унікальним форматом, в якому любителі LEGO можуть запропонувати свої дизайни для розгляду спільнотою і, при досягненні певної кількості голосів, можливо, їх проекти будуть реалізовані як офіційні набори LEGO.

Ось кілька ключових особливостей серії LEGO Ideas:

1. Ідейна спільнота: LEGO Ideas надає платформу, де фанати LEGO можуть ділитися своїми унікальними ідеями та дизайнами. Будь-хто може запропонувати свій проект, і це створює унікальну взаємодію між компанією LEGO та фанатами цієї корпорації.

2. Голосування за проекти: зареєстровані користувачі можуть голосувати за проекти. Коли проект набирає 10 тисяч голосів, він проходить на наступний етап - огляду з боку дизайнерів LEGO.

3. Огляд LEGO: кожні кілька місяців команда LEGO проводить огляд проектів, які досягли необхідної кількості голосів. Відбирається кілька проектів для подальшого розгляду.

4. Реалізація переможців: деякі проекти з огляду вибираються для реалізації як офіційних наборів LEGO Ideas. При цьому зберігається дизайн та концепція, запропоновані творцем проекту.

5. Різноманітність тематик: у серії LEGO Ideas представлені набори з різноманітними темами – від поп-культури та фільмів до історичних подій та унікальних концепцій. Це включає набори, засновані на знаменитостях, кінофільмах, книгах і навіть тематичних пропозиціях від фанатів.

6. Лімітований випуск: набори LEGO Ideas випускаються в обмежених кількостях і часто стають предметом колекціонування, що робить їх ще більш особливими.

Серія LEGO Ideas є унікальною можливістю для фанатів LEGO зробити свій внесок у створення нових та цікавих наборів і дозволяє спільноті брати активну участь у процесі розробки.

Придбати ігровий набір LEGO Ideas Дань поваги Галілео Галілею (40595) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання

 

  • 5.0

    2 гру, 2023
    Галілео Галілей, безперечно, заслуговує на вшанування. І модель сонячної системи є чи не найкращим вибором для набору. Вона виглядає чудово на дисплеї, і мені подобаються деталі, що натякають на численні спостереження вченого, з особливим акцентом на робочій геліоцентричній моделі на його столі. Це в тому числі виконує освітню місію, адже зацікавившись вченим, можна дізнатися більше про його винаходи. На жаль, мініфігурка, що зображує самого Галілея, виконана погано. Я вважаю, що унікальний торс був необхідним, тому що ця темно-синювато-сіра сорочка зовсім не схожа на портрети чоловіка.
    Достоинства:
    Приваблива модель для показу. Відтворено інтер'єр епохи Відродження. Хороший рівень деталізації невеликого простору. Веселі посилання на роботи Галілея. Робоча сонячна система.
    Недостатки:
    Мініфігурка розчарувала, не схожа на портрети.
  • 5.0

    2 гру, 2023
    Я не возлагал на него больших надежд, но он содержит несколько приятных сюрпризов. Первый из них - в целом появление такого набора, который я считаю немного необычным для конструктора ЛЕГО. Во-первых, мне понравилось строить базу, и она имеет гораздо большую площадь, чем я ожидал. С некоторыми очень детализированными предметами мебели было весело. Несмотря на то, что минифигурка Галилео не производит впечатления Галилея, действие солнечной системы компенсирует это. Она работает так хорошо, что я теперь очень хочу построить такую же со всеми 9 планетами. В любом случае, учитывая цену, это хорошая сделка. Тем более, что этот набор можно демонстрировать сам по себе.
    Достоинства:
    Хороший небольшой настольный или полочный набор. Несколько красивых моделей мебели. Понравилась функция действия солнечной системы. Достаточно невысокая цена, чтобы мог позволить почти любой.
    Недостатки:
    Не совсем очевидно, что фигурка Галилео - это сам ученый.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари