>
Під замовлення
5999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

771 шт.
0 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
12+
0 шт.
5.0

Опис

2016 рік приніс нам незвичайну колаборацію двох відомих і популярних в Європі брендів - датської компанії LEGO і британського автоконцерну Caterham. Caterham - компанія, що спеціалізується на випуску спортивних автомобілів і має за плечима понад півстоліття історії. Тепер же ЛЕГО випускає одну з найшвидших моделей Caterham - болід Caterham Seven 620R. У реальності ця машинка може розвивати швидкість 249 км / год і має мотор в 310 кінських сил. Додайте до цього розгін до 96 км за 3 секунди і сміливий дизайн, що нагадує гоночні машини 30-х років ХХ століття - і ви отримаєте сучасний суперкар, який зайняв безліч призових місць і брав участь в ралі "Формули 1". У своєму ЛЕГО-варіанті Caterham Seven 620R отримав яскравий жовтий колір з невеликим додаванням глянцево-чорного, деталізований відкритий салон з праворульним управлінням і красиві "крила" над колесами. Ця модель швидше колекційна, ніж ігрова - з усіх ігрових функцій тут присутня тільки можливість відкриття капота з подальшим оглядом відмінно деталізованого мотора. Такий спорткар буде відмінним подарунком не тільки фанатам ексклюзивних наборів ЛЕГО, а й автолюбителям, шанувальникам англійської галузі машинобудування.

  • 5.0

    30 лип, 2019
    Я являюсь поклонником LEGO Ideas и стараюсь приобретать каждый набор, который появляется в продаже. Данная машина меня не очень заинтересовала, особо не фанат наземного транспорта... Но, я всё же её купил и был приятно удивлён! Достаточно милый вид. очень интересная сборка, по внешнему виду ничем не уступает другим наборам ЛЕГО Айдиас, на полочке выглядит замечательно и привлекает внимание своим желтым цветом. Сомневался, но покупкой остался доволен!
  • 5.0

    28 лис, 2018
    Сын увлекается коллекционированием различных автомобилей, в первую очередь его интересуют спорткары. В коллекции уже имеется несколько авто, теперь в ней есть и Caterham Seven 620R. Выделить хочу превосходную детализацию автомобиля, сложив конструктор у сына получилась очень реалистичная копия. Красивый глянцевый желтый цвет, по-настоящему оригинальное выполнение крыльев над колесами, уникальности придает их обтекаемость, фары в классическом круглом виде, расположенные над капотом. Настоящие любители ретро спортивных автомобилей точно по-достоинству оценят это творение британского автоконцерна.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари