>
В наявності
3899 грн
3396 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

749 шт.
7 шт.
38 × 9 × 26 cm
18+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

3899 грн
3396 грн
+ =
4098 грн
3564 грн
3899 грн
3396 грн
+

LEGO Ideas Rabbit (idea089)

499 грн
420 грн
=
4398 грн
3816 грн
3899 грн
3396 грн
+ =
9898 грн
8376 грн
3899 грн
3396 грн
+ =
4048 грн
3522 грн
3899 грн
3396 грн
+ =
4198 грн
3648 грн
3899 грн
3396 грн
+ =
4598 грн
3984 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Південнокорейські зірки, кумири мільйонів - хлопці з гурту BTS вриваються в конструктор LEGO, щоб навести галасу. У наборі LEGO "BTS Dynamite" вони готові провести Вас місцями зйомок кліпу "Dynamite" і дати персональний концерт. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21339 був випущений в рамках серії LEGO Ideas. Він містить 749 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 18 років. Тематика набору - музика. 

Особливості серії. Серія LEGO Ideas є свого роду унікальною, адже ідеї для наборів дають самі фанати. Достатньо розмістити задумку на спеціальному сайті і якщо вона набере достатньо голосів, то може бути видана. Таким чином створюються набори на всілякі теми: космос, фільми, транспортні засоби, тварини, предмети та багато іншого. 

Ідея для набору

Початковий варіант набору був опублікований користувачем під ніком JBBrickFanatic у квітні 2021 року. Головна ідея полягала у святкуванні глобального успіху кліпу "Dynamite", який набрав 100 мільйонів переглядів усього за день. Менш ніж за місяць початковий варіант набору перетнув показник у 10000 фоловерів і був переданий компанії ЛЕГО на розгляд. 22 лютого 2022 року було оголошено, що він стане наступним у серії LEGO Ideas, і почалося доопрацювання з боку дизайнерів компанії, щоб нарешті представити набір ЛЕГО 21339.

Учасники групи в наборі

У наборі присутні всі сім учасників корейського бойз-бенду. Серед них: RM, Чин, Сюга, Джей-Хоуп, Чімін, Ві та Джонгук. Усі фігурки мають нові відбитки тулуба та двосторонні голови. Вони одягнені в сценічні сорочки та куртки, в яких з'явилися в кліпі. Кожен хлопець тримає в руках мікрофон, які є сірого та золотистого кольору. 

Окремо набором передбачений майданчик - чорна сцена для їхньої демонстрації. Кожна фігурка з'єднується зі шпилькою на кінці осі Technic, які зчеплені разом внизу. Обертання шестерень збоку призводить до того, що хлопці починають танцювати. 

Місце для кліпу

Головною збіркою набору і центральною будівлею є вхід на дискотеку. Ліворуч розташований магазин пончиків, а праворуч - музичний магазин. Вони доповнені двома пальмами, двома дорожніми конусами і машиною продавця морозива. Кожна частина може відокремлюватися від інших, що дає змогу демонструвати як разом, так і окремо. Що ж точніше входить до набору:

  1. магазин пончиків. Великий фіолетовий пончик нагорі одразу вказує на те, що знаходиться всередині. До того ж він може повертатися. Всередині безліч деталей, включно з кавоваркою, холодильною шафою та іншим обладнанням для громадського харчування;
  2. дискотека. За дверима для дискотеки знаходиться пара освітлювальних щогл і пара динаміків. За бажання перед ними можна поставити сцену;
  3. магазин грамплатівок. У ньому розташовані стійки з платівками і сам грамофон. Збоку додано баскетбольне кільце, прикрашаючи те, що в іншому разі було б простою стіною;
  4. фургон із морозивом. Його дизайн відсилає до 1990-х, а всередині вистачає місця для 4 фігурок. Зовні він білий, проте на даху розташоване рожеве підтале морозиво;
  5. невеликі доповнення. До них належать 2 салатові пальми, 2 дорожні конуси та вказівник, де продаються пончики. 

Час взяти чашку молока, увімкнути рок-н-рол і запалити, збираючи набір ЛЕГО "BTS Dynamite" до світанку. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари