>
В наявності
579 грн
515 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

157 шт.
2 шт.
26.2 × 4.1 × 14.1 cm
6+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Пориньте в захоплюючу пригоду у пошуках золота разом з Отом та Новою! Вони вирушають на стрільбище, щоб перевірити свою влучність, але хто з них зможе потрапити в ціль? Поки Отом заплющує очі, Нова прицілюється з упором, а ціль змінює положення, ускладнюючи завдання. Чи зможе Нова заробити звання найкращого стрільця табору для свого щоденника? Кожен постріл стає випробуванням та пригодою, що приносить нові емоції та виклики. Стріляйте, метайте і сміливо вперед, адже саме так народжуються справжні герої, які готові долати всі перешкоди на шляху до своєї мети!

Вирушайте в цей захоплюючий табір і пориньте у безмежний світ веселощів та пригод!

Про набір

Ігровий набір LEGO Friends Стрільбище в пригодницькому таборі (42622) складається з 157 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 6 років.

Мініфігурки Отом і Нова мають два різні вирази обличчя, що дозволяє змінювати їхній настрій залежно від ситуації. Ігрова фігурка єнота, додає елемент інтриги та пригод до ігрового сценарію. Реально працючий арбалет дозволяє дітям по-справжньому стріляти в мішені. Безліч аксесуарів для створення атмосфери пригодницького табору, включаючи ціль, колірну шкалу, складності для ускладнення завдань, сендвічі для перекусу та багато іншого. Барвиста інструкція допоможе дітям зібрати моделі крок за кроком і, звичайно ж, почати гру відразу після завершення складання.

Цей набір не тільки розвиває дрібну моторику рук та уяву, але й дозволяє дітям створювати свої власні історії та сценарії пригод, що робить ігровий процес ще більш захоплюючим та різноманітним.

Захоплюючий світ LEGO Friends 

Пориньте в захоплюючий світ LEGO Friends і вирушайте до пригодницького табору зі стрільбищем. Тут маленькі дослідники зможуть втілити свої сміливі ідеї, граючи мініфігурками Отом та Новою, а також невтомним єнотом, і поборотися у захоплюючих спортивних іграх. Найкраще почати з тренування влучності на стрільбищі, використовуючи справжній арбалет, який дійсно стріляє стрілами! А як чудово, коли мішень перевертається, підтверджуючи влучення! Але не забудьте ускладнити завдання, рухаючи ціль назад за допомогою колірної шкали складності. 

Занурившись в ігровий процес, діти можуть створювати нескінченні історії, змінюючи вирази облич мініфігурок і прикрашаючи їх щоденники відзнаками. Але будьте напоготові, поки Отом і Нова відпочивають і пригощаються сендвічами - нахабний єнот не спить і може спробувати вкрасти шматочок обіду! 

Пориньте у світ творчості та уяви, де щодня – це нова пригода. Набір LEGO Friends Стрільбище в пригодницькому таборі стане ідеальним компаньйоном для розвитку навичок стріляння та уяви у дітей різного віку. І нехай кожен постріл з арбалету стане кроком до нових висот майстерності! Зберіть свою команду друзів і разом вирушайте на захоплюючі пригоди, де чекають на вас не тільки випробування на стрільбищі, але й численні інші цікаві завдання. Адже у світі LEGO Friends кожен день - це можливість відкрити щось нове, навчитися чогось цікавого та провести час із друзями весело та з користю!

Придбати ігровий набір LEGO Friends Стрілянина в пригодницькому таборі (42622) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари