>
Уточнити наявність у постачальника
2669 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

545 шт.
2 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Отом - дівчина, яка без розуму від природи та тварин. Тож не дивно, що вона проводить багато часу з кіньми, а іноді й ночує поблизу. У наборі LEGO "Стайня Отом" до дівчини приєднується найкраща подруга - Алія, щоб незабутньо провести час разом. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 41745 був випущений в рамках серії LEGO Friends. Він містить 545 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 7 років. Тематика набору - ферма. 

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчаток, які люблять конструктор LEGO. У ній Ви вирушите в Хартлейк-Сіті і познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захоплюючих пригод. 

Алія та Отом

Такі різні за характером, Отом і Алія, як це часто буває, найкращі подруги. У той час, як Алія мотивує подругу не сидіти на місці, Отем натомість дарує такий необхідний спокій. 

  • Отом - любителька природи. Вона народилася без нижньої частини лівої руки, але це ніяк не заважає їй бути відважною шукачкою пригод. У наборі вона одягнена в блакитну майку з геометричним візерунком, червоні штани і коричневі черевики для їзди на коні. Невеликий аксесуар - помаранчева квітка у волоссі;
  • Алія - енергійна дівчина з безліччю занять і хобі. Дівчина має рожево-жовту майку, сині штани з ременем і чорні черевики для верхової їзди. Вона також має прикрасу - бузковий бант. 

Крім мініфігурок подруг, до набору додані головні мешканці стайні - коні. У комплекті їх двоє: коричневий і білий з коричневими плямами. Коричневого звуть Весна, а білого - Хмаринка. Обидва мають спеціальні кріплення, що дають змогу закріпити сідло та вудила. Також у наборі є й інші, менші мешканці ферми - сіра мишка та блакитна пташка. 

Ласкаво просимо на стайню

Обожнююча стайню Отом кличе всіх охочих приєднатися до неї і весело провести час. Однак перед цим варто озирнутися, що ж можна зібрати з деталей конструктора. Найбільша збірка набору - це будинок, поєднаний зі стайнею. Задня його частина відкрита, що спрощує гру і робить її схожою на ляльковий будиночок. На першому поверсі нього розташована стайня, розрахована на двох коней, а також є місце для зберігання візка. Другий поверх призначений для людей. Він також розділений на дві половини, одна з яких - кухня, а друга - затишна спальня з пічкою. Форма даху трикутна, зі встановленим прапором, а також осіннім листям, що злетіло з дерева. 

Окремо від будинку, передбачено кілька збірок, які допомагають створити ігри, що включають догляд за кіньми. До таких невеликих конструкцій належать вищезгаданий візок, колодязь, стопки сіна, паркан для тренування стрибків. Також присутні аксесуари, як щітка, відро, шоломи для верхової їзди та інші. 

Як діти, так і дорослі, які обожнюють коней, просто не можуть пропустити пригоди Отом і Алії в наборі ЛЕГО "Стайня Отом".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    16 лип, 2023
    Було класно спробувати зібрати цей набір, а після цього продовжити веселою грою. Коні, мініфігурки людей, коляска, будинок - все це ідеальне відображення кінної стайні. Такий собі заміський будиночок, куди хочеться приїхати відпочити. Тепер доня грається з ним постійно - катає персонажів на конях, влаштовує пікніки, а потім вкладає дівчат спати. Звичайно, були питання про Отумн, але ми прийшли до повного розуміння. За підсумком, донька вважає, що це круто, що вона все ще любить коней і живе активним життям.
    Достоинства:
    Я б назвала цей набір комфортним та спокійним. Не надто складна збірка, різнокольорові деталі, коли все зібрано - можна просто весело провести час. Як деталі, так і мініфігурки якісні. Коні - зірки набору, тому мають власне місце та купу аксесуарів.
    Недостатки:
    Для нас чогось критичного немає.
  • 5.0

    16 лип, 2023
    Шкода, що у нас не було таких наборів Лего, коли ми були дітьми. На щастя, я все ще можу відчути це, купуючи комплекти для доньки і збираючи їх разом. Збірка зайняла близько півтори години, і я була вражена, коли все було зроблено. Навіть неможливо виділити улюблену частину - це і перепони для стрибків, і стайня. Будинок може відкриватись і коли це робиться, внизу можна грати зі стайнею, а наверху - з кімнатами дівчат. Під час складання донька одразу помітила, що Отумн (одна з нових персонажів лего-друзів) має лише одну руку, тому цей набір ще й призвів до повчальної розмови про те, що всі люди різні.
    Достоинства:
    Будиночок в такому лісовому стилі, з використання деталей, що імітують дерево. Відкрита задня частина будинку та можливість його розкривати-закривати. Коні, деталі для догляду за ними та гри.
    Недостатки:
    Такий доволі великий набір міг ви включати ще +1 мініфігурку дорослого або хлопця.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари