>
В наявності
3499 грн
2706 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

717 шт.
4 шт.
54 × 7.85 × 28.2 cm
7+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

+ =
10498 грн
8586 грн
+ =
3798 грн
2958 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Коли поблизу міста розташоване море, жителі повинні не тільки використовувати його для веселого проведення часу, а й піклуватися про чистоту води. Жителі Хартлейк-Сіті розуміють цю відповідальність, тому в наборі LEGO "Човен морської рятувальної бригади" організовують місію з очищення моря. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 41734 був випущений у рамках серії LEGO Friends. Він містить 717 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 7 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчаток, які люблять конструктор LEGO. У ній Ви вирушите в Хартлейк-Сіті і познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захоплюючих пригод. 

Мініфігурки на борту

На кораблі в наборі ЛЕГО 41734 зібралася невелика компанія, яка має намір поєднати приємне з корисним - веселощі та очищенням моря.

  • Нова - блогерка, яка хоче знайти друзів у реальності. На морську прогулянку дівчина обрала купальник, салатові шорти та жовті в'єтнамки;
  • Алія - розумна дівчина, яка отримує насолоду від безкорисливої допомоги іншим. Вона має барвистий купальник на блискавці, рожеві велосипедки та сині в'єтнамки;
  • Гуннар - капітан корабля. Хлопець одягнений у жовто-зелений водолазний костюм. Також він має сіру шапку та окуляри;
  • Марко - друг Гуннара. Останній учасник команди одягнений у жовту майку та зелені бриджі. Також на ньому сині в'єтнамки. 

З метою безпеки кожна з фігурок має помаранчеві рятувальні жилети, які надягають поверх принтованого одягу.

Крім людей, у наборі є також фігурки дельфінів. 2 з них великі та сині, а 1 маленький блакитного кольору.

Рятувальний човен

Основна збірка цього набору - катамаран. Його основа створена з використанням білих і помаранчевих деталей. На ній розташована бірюзова кабіна і бузкова палуба з місцем для капітана. Додатково є жовта гірка, якою можна швидко з'їхати у воду. Альтернатива представлена у вигляді сходів. Знявши верхню частину, можна потрапити всередину кабіни. Вона виконує роль лабораторії з мікроскопом і різними приладами. Також є невеликі деталі у вигляді столика, сонцезахисного крему тощо.  

Незважаючи на можливість повеселитися спекотного дня, друзям не можна забувати про головну місію - очищення моря. Для цього в наборі передбачено невеликий підводний човен, розрахований на 1 мініфігурку. Встановленим на човен гаком, його можна опустити вниз і вирушити збирати сміття (пляшки, колеса, келихи), а також спеціальними датчиками брати проби води для аналізу. Знайдене сміття доставляється в спеціальне обгороджене місце біля катамарана, де інші з команди виловлюють його і сортують по контейнерах. 

Піднімайтеся на борт катамарана в наборі ЛЕГО "Човен морської рятувальної бригади", щоб у компанії друзів узяти участь у місії з очищення моря від сміття. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    19 лип, 2023
    Цей набір настільки добре продуманий, простий у складанні та цікавий у грі, наскільки можна було очікувати від лідера ринку. Він також несе в собі позитивне послання про екологічність та відповідальність. Цеглинки складаються у великий човен-катамаран, повністю обладнаний спальними місцями, вбиральнею та кухнею, обідньою зоною (з бутербродами!) і невеликим лабораторним столом з комп'ютером та мікроскопом. Але на цьому розваги не закінчуються, є також невелика капсула дослідника, яка може працювати незалежно від основного корабля, 4 фігурки персонажів, 3 дельфіни (2 дорослих і один малюк) і численні запасні деталі, які можна змішувати і поєднувати між собою. Для цього ви отримуєте крихітні пляшечки, бляшанки та шини, які можна зачерпнути з моря і зберігати в палубних сміттєвих баках, сітки та палиці для збирання водного сміття, жолоби для веселого спуску у воду та колеса, щоб утримувати кораблик у русі навіть на суходолі - підлозі. Для веселої збірки та гри більшого і не треба.
    Достоинства:
    На відміну від більшості наборів, пригоди відбуваються не у місті та будинку, а у морі та на човні. Набір підкреслює теми забруднення океану та добробуту тварин. Основна модель човна має детальний інтер'єр, до якого можна потрапити, знявши секцію палуби на даху. Додано достатньо деталей як сміття, так і можливостей для його прибирання. Фігурки, що входять до набору, одягнені відповідно до декорацій і мають рятувальні жилети для носіння. Також є 3 дельфіни, 2 з яких (дорослі) мають друк.
    Недостатки:
    Ціна здається трохи зависокою. Також присутні наліпки.
  • 4.0

    19 лип, 2023
    Всесвіт Lego Friends постійно розширюється, тим самим розширюючи коло фанатів. Цей набір - яскравий тому доказ, адже катамаран/рятувальне судно може трансформуватися в лабораторію, якщо зняти верхню секцію. Набір поставляється у звичайній фірмовій коробці Lego. Він містить деталі для побудови рятувального корабля/лабораторії та невеликого підводного човна, включає чотири мініфігурки, а також пару дельфінів і різні предмети для утилізації. Хоча це не применшує загальної якості виробу та веселощів від його збірки, після завершення і побачивши фотографії виробу разом з накладеною водою на передній частині коробки, перше, що моя донька захотіла зробити, це покласти його у ванну, в якій він не плаває. Важко пояснити дитині, що він не може плавати, особливо, коли це показано на коробці.
    Достоинства:
    Набір, що поєднує і дослідницьку мету, і просто бажання повеселитись на човні. Додатково є підводний човен для хапання сміття та збирання в сітку. 4 якісні мініфігурки, які є збільшеними у розмірі, порівняно зі звичайними. Дельфіни дуже подобаються дітям, особливо маленький.
    Недостатки:
    Моя думка така - якщо вже корабель не призначений для плавання, то навіщо акцентувати увагу на цій можливості на коробці. Я цього також не знала, але принаймні мені це набагато простіше зрозуміти, ніж маленькій дитині.
  • 5.0

    19 лип, 2023
    Нам із сином дуже сподобалося конструювати набір з рятувальним човном. Завдяки покроковому буклету будівництво проходило без стресу як для сина, так і для мене😁. Під час складання ми говорили про життя в океані та вплив людини на нього, наприклад, у вигляді забруднення. Було приємно бачити, як мій син ставив запитання і був дуже зацікавлений у відповідях. Після завершення будівництва він використав те, що дізнався, у своїй грі. Взагалі можна розіграти безліч історій, адже в набір додані фігурки Нови, Алії, Марко та Гуннара, а також 3 дельфінів. Верхня палуба легко знімається, щоб отримати доступ до житлових приміщень/лабораторії, і вона повністю обладнана спальними місцями, вбиральнею та кухнею.
    Достоинства:
    Кольоровий човен з великою палубами та пропрацьованими каютами. Жовта гірка, яка дозволяє швидко опинитися у воді. Підводний човен для дослідження океану та збору сміття. Усі представлені фігурки є тими самими новими персонажами.
    Недостатки:
    Кому як, але для нас недоліків немає.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари