>
В наявності
2499 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

487 шт.
3 шт.
48 × 28.2 × 6.1 cm
7+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Ви любите серію LEGO Friends? Хочете поповнити свою колекцію наборів чимось новеньким? А може, бажаєте порадувати дитину? Це просто супер, так як в наборі LEGO "Лісовий будинок на колесах і яхта" друзі відправляються на природу і кличуть усіх з собою. Якщо Вам, або вашій дитині подобається активний відпочинок на природі, то набір LEGO 41681 точно доведеться Вам за смаком.

Про набіру

Набір LEGO "Лісовий будинок на колесах і яхта" був випущений 1 серпня 2021 року в рамках серії LEGO Friends. Упаковка — велика картонна коробка, на передній стороні якої видно все, що пропонує даний набір. Позаду — деякі функції набору. Всього всередині 487 деталей, 3 мініфігурки і безліч годин веселощів.

Мініфігурки

Всього в наборі LEGO 41681 є 3 мініфігурки:

  • Стефані. Вона відмінно плаває і володіє навичками рятувальника. Так що, якщо раптом хтось запливе занадто далеко в озеро, Стефані допоможе. В даному наборі вона одягнена в білу майку, блакитну жилетку, синю спідницю і мокасини. Волосся - стандартний блонд;
  • Емма. Творча особистість, яка хоче знайти натхнення на природі. Будь ласка, допоможіть їй з цим. Емма одягнена в синю майку з візерунками, м'ятні бриджі та в'єтнамки. Має чорне волосся нижче плечей;
  • Ітан. Хлопець, який малює графіті і дружить з Еммою. Працює в закусочній, так що друзям буде що перекусити на природі. Ітан одягнений в майку з малюнком пальм, бірюзові шорти з кишенями і в'єтнамки. Має коротке, скуйовджене коричневе волосся.

Також в наборі LEGO "Лісовий будинок на колесах і вітрильника" є фігурка єнота. Цікаво, чи збирається він поцупити щось із їжі або намагається потоваришувати. Придбайте набір і придумайте це самі.

Всі друзі готові до пригод в лісі і чекають не дочекаються, коли Ви до них приєднаєтеся!

Збірки

Умовно, весь набір LEGO 41681 можна розділити на кілька частин: фургон, човен і природа. Переважають рожеві, жовті, блакитні та зелені кольори. Отже, до збірок:

  1. Кемпер. Взагалі він призначений для ночівлі, однак, якщо звичайно ж дозволить погода, можна дістати з нього спальні мішки і поспати на повітрі. Верхня частина відкидається, таким чином можна легко потрапити в середину, а там то місця вистачить усім. Нагорі ящик, повний аксесуарів.
  2. Яхта. Вона має 1 рухливе вітрило і оснащена кермом. У човен поміщається якраз 2 мініфігурки (можливо, це будуть Емма і Ітан?). Внизу яхти деталі, що імітують хвилі. Якщо Ви вже поплавали і збираєтеся додому, то її можна помістити на причіп і прикріпити до кемперу.
  3. Природа. З природи тут представлено: невелика гора, ялинки, озеро з міні-пірсом. Місцями є латаття і квіточки.

Також в наборі LEGO "Лісовий будинок на колесах і вітрильника" є стіл для пікніка, так що є де посидіти і перекусити.

Набір також включає в себе безліч аксесуарів: настільну гру, рятувальні жилети, пончик, чемодан, камеру, навігатор, телефон, шолом, скейтборд. Далеко не кожен набір може похвалитися такою різноманітністю всього. Друзям точно буде чим зайнятися на природі!

Увага, в наборі присутні наліпки!

Вперед, тільки від Вас залежить, що ж чекає Стефані, Емму і Ітана сьогодні. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!

Придбати набір LEGO Friends (41681) "Лісовий будинок на колесах і яхта" Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!

  • 5.0

    29 лип, 2021
    Як на мене, то тут є все для веселої гри вашої дитини. Повірте, ви як дорослі навіть уявити не можете, що дитина може вигадати. Моя донька, наприклад катає єнота на скейті та дрифтує кемпером по воді. До речі, як автомобіль, так і перевізник катера має колеса, щоб їх було зручно переміщати. Також верх кемпера відкривається і дає доступ до середини. Доволі вдало зроблено.
    Достоинства:
    В наборі все зроблено для зручної гри, той самий дах, що відкривається. Сподобався скейт, на який можна поставити мініфігурку. Якщо катер потім добре просушити, то його можна навіть поставити на воду.
    Недостатки:
    Немає.
  • 4.0

    29 лип, 2021
    Дочка с удовольствием катает друзей на катере, а на ночь укладывает в кемпер, чтобы комары не докучали. Енот кстати спит там же, в её интерпретации он их друг, а не воришка, который решил украсть бутерброды. Только вот ей не нравится минифигурка парня. С девочками она играет, а он где-то рядом валяется. Кто знает, кто он вообще такой в мире друзей?
    Достоинства:
    Можно весело провести время, ведь в наборе так много всего. К тому же, все прекрасно объединяется с другими наборами.
    Недостатки:
    Не нравится дочке Итан (или как его там). Кто он вообще такой? Плюс, нам не хватает деталей-основ, чтобы разместить все на них.
    • 29 лип, 2021
      Итан - это же один из друзей. Он занимается граффити и хорошо общается с Эммой. Работает в закусочной своей бабушки. Из последнего, что могу вспомнить, он появлялся в серии "Невзгоды Итана в больнице Хартлейк Сити". Покажите дочке, думаю после этого ей понравится.
      • 9 сер, 2021
        А моїй донечці навпаки подобається фігурка хлопчика, а то все дівчата та дівчата.
  • 5.0

    29 лип, 2021
    Здесь есть все не только для веселого приключения девочек, но и интересной сборки и игры. Есть и катер, и дом на колесах и даже стол для пикника на природе. Больше всего мне и дочери понравилась минифигурка Итана. Если Стефани и Эммы у нас по несколько штук, то минифига Итана первая. К тому же, он так круто выглядит, когда едет на скейте.
    Достоинства:
    Разноцветные сборки с удачным сочетанием цветов. 3 минифигурки, одна из которых новая. Из животных - енот.
    Недостатки:
    Зачем в такие наборы добавлять телефон (аксессуар). Пускай хоть на природе друзья отдохнут без гаджетов.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари