>
В наявності
739 грн
571 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

203 шт.
2 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
1088 грн
840 грн
+ =
1088 грн
840 грн
+ =
2738 грн
2151 грн
+ =
1088 грн
840 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

О ні, маленька білуга потрапила в пастку між дерев'яних балок і не може вибратися. На щастя, у Хартлейк-Сіті є рятувальники, готові допомогти в будь-якій ситуації. Приєднуйтесь до Зака і Дії в наборі LEGO "Рятувальний гідроплан" у їхньому бажанні допомогти бідоласі. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 41752 був випущений в рамках серії LEGO Friends. Він містить 203 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 6 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчаток, які люблять конструктор LEGO. У ній Ви вирушите в Хартлейк-Сіті, познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захопливих пригод. 

Мініфігурки рятувальників

У місті будь-хто погодився б допомогти, якби дізнався про біду, яка трапилася з білугою. Однак не кожен вміє керувати транспортом, який би підлетів до місця. Добре, що Діа із Заком завжди на крок попереду в плані освоєння нових технологій. 

  1. Діа - рятувальниця, яка вміє керувати гідропланом. На ній рожево-бірюзовий плавальний костюм із логотипом хвоста кита - форма рятувальної служби. Також вона має сині в'єтнамки. Під час місії завжди є шанс опинитися у воді, тому окремо є деталь помаранчевого жилета, а для порятунку передбачений гайковий ключ;
  2. Зак - хлопець із безліччю захоплень, включно із серфінгом. У наборі він одягнений у жовту футболку, білі шорти та сірі кеди. Він також має помаранчевий рятувальний жилет. Додатковими аксесуарами є салатова дошка і весло. 

Також у наборі присутня цільна фігурка білуги, навколо якої власне й обертаються всі події. 

​​​​​​

Місія з порятунку білуги

Головна збірка цього набору - гідроплан, що має можливість приземлятися на поверхню води. Його шасі замінено на помаранчеві водозабірники, які в порожньому вигляді утримують його на поверхні. Сам же літак зібрано з різних деталей: білих, чорних, жовтих, бірюзових, бузкових. Попереду розташований чорний гвинт, що обертається, а ззаду, на кермо напрямку, нанесено логотип рятувальної служби. Всередині місце, розраховане для двох мініфігурок (на випадок, якщо Зак не захоче плисти додому на дошці). 

Другою, меншою за розміром збіркою є ділянка моря. Вона поєднує сірі деталі - скелі, коричневі - дерев'яні балки, зелені та рожеві - водорості. Між усіма ними якраз застрягла і не може вибратися білуга. 

З набором ЛЕГО 41752 можна розіграти запропоновану історію або створити власну. Основна ідея полягає в тому, що Зак вирушив покататися на дошці і під час цього помічає білугу, яка потрапила в пастку. Він по рації викликає Дію, яка прибуває на гідроплані. Разом, друзі можуть використовувати підручні засоби, як-от весло та гайковий ключ для того, щоб звільнити полонянку. Після успішного завершення місії, її можна погодувати з пляшечки та відправити до сім'ї. 

Допоможіть білузі, яка необачно запливла поміж балок і не може вибратися в наборі "Рятувальний гідроплан", щоб підтвердити свій статус рятувальника.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    17 чер, 2023
    По-перше, маленька білуга просто чарівна! Моя донька миттєво полюбила її! Літак великого розміру та має приємні кольори. Мені подобається, що в ньому є відсік або місце для зберігання всіх аксесуарів. Основне, що подобається у лінійці цієї серії - це купа маленьких деталей та цікавих мініфігурок за низьку ціну. Це чудовий маленький набір, і мені подобається, що він поєднується з іншими наборами морських рятувальників (також новинки червня 2023 року) для ще більших ігрових можливостей.
    Достоинства:
    Фігурка білуги просто вау. Дуже схожа на справжню тварину, проте у форматі лего. Дві мініфігурки у своєму одязі. Гарне поєднання кольорів в літаку з доданими резервуарами для посадки на воді.
    Недостатки:
    Взагалі все влаштовує, проте якби ділянка дна була розширена, ми б не були проти.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари