>
Уточнити наявність у постачальника
1099 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

451 шт.
0 шт.
22.3 × 5 × 22.3 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Конструктор LEGO DOTS 41924 Котик с секретом  дозволяє хлопчикам і дівчаткам різного віку створити унікальну коробку для зберігання найпотаємніших секретів. Коробка виконана у вигляді цікавого котика, в лапах якого можна розмістити записку чи улюблену фотографію.

Але це ще не все! Тіло котика легким рухом руки перетворюється в зручну підставку для олівців, яка має 2 прихованих відділення. Тепер на робочому місці дитини завжди буде порядок і чистота.

Повна свобода творчості

Головна особливість конструктора ЛЕГО DOTS 41924  в тому, що діти самі можуть змінювати зовнішній вигляд коробки. Для цього в упаковці є багато невеликих плиток різних квітів і форм, які діти можуть розміщувати та переставляти виходячи з власних уподобань. Морда, вуха і ноги кішки будуть мати саме той зовнішній вигляд, яких хоче дитина. Це дозволить повністю розкрити творчий потенціал дітей, який так цінується в сучасному світі.

Крім цього, конструктор покращує дрібну моторику, розвиває уяву, тренує логіку, виробляє здатність концентруватися і позитивно впливає на ряд інших якостей. ЛЕГО – це ідеальна можливість, щоб поєднати приємне з корисним.

Що знаходиться в коробці

Конструктор ЛЕГО ДОТС Котик с секретом  складається з 451 деталі, які відмінно між собою взаємодіють і не можуть нашкодити малюкові. Всі деталі зроблені з високоякісного пластику, тому не бояться падінь, подряпин, скручувань і інших неприємних факторів. Більш того, колір зберігає свою яскравість і насиченість навіть після довгих років експлуатації, тому конструктор може стати відмінним доповненням кімнатного інтер'єру.

Щоб дітям було максимально зручно від'єднувати маленькі пластикові плити, розробники додали в коробку спеціальне пристосування у формі ключа. Воно дозволить уникнути неприємних ситуацій, коли якась деталь не хоче від'єднатися.

  • 5.0

    23 тра, 2021
    Моей племяннице это очень понравилось. Он поставляется в отличном футляре для переноски, а также имеет отделения для хранения отдельных предметов. Кота было определенно легко собрать. Просто следуйте инструкциям и все будет супер. На сборку ушло около 20 минут, и получилось очень хорошо. Открывается легко! Подходит для записок или безделушек. Ей это нравится! Ее секретное пространство!
    Достоинства:
    Очень понравилось, что все дотсы были в отдельных пакетиках, отсортированные по цветам. Инструкции были очень легко читаемы. Племянница любит хранить в нем всякую мелочь.
    Недостатки:
    Как и написали ранее, хвост отпадает.
  • 5.0

    23 тра, 2021
    Я сделал это со своей 10-летней внучкой, и мы не только повеселились во время сборки, но и очень полюбили законченный проект. Ей было немного сложно строить, поэтому я помог ей. Очень красочная и отличная инструкция. Когда мы закончили, набор выглядел как кошка, и ей это понравилось. Она складывает резинки для волос и небольшие записки в потайные отделения. Есть разные дизайны, которые вы можете сделать, и это очень круто.
    Достоинства:
    Девочке будет не только интересно собрать котика, но и хранить потом в нем какие-то небольшие штучки. Если у вас еще есть детали, то можете использовать эту идею и собрать что-то на подобие этого.
    Недостатки:
    Хвост часто цепляется и отпадает.
  • 5.0

    23 тра, 2021
    Я купил это своей дочери несколько недель назад. Ей было очень весело складывать это вместе. Инструкции упростили процесс сборки. Например, я бы никогда не придумал построить эти 2 места для секретика внутри. Поднос, с которым он идет, помогает не потерять предметы и держать все в порядке. Самым лучшим для нас было украшение кота. Нам было очень весело, и я рекомендую это вашим детям.
    Достоинства:
    Все дотсы поставляются в запаяных пакетиках и отдельных карманчиках в коробке. Дотсов много, даже слишком. На коробке и в инструкции есть пару вариантов для украшения.
    Недостатки:
    Котик получается небольшого размера.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари