>
Під замовлення
1799 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

474 шт.
0 шт.
28 × 5 × 22.5 cm
6+
0 шт.

Опис

Ви зараз знаходитесь у пошуку прикольного та креативного подарунку дитині? Подивіться детально на новинку від LEGO DOTS - творчий набір LEGO DOTS Фоторамки та браслет «Морозиво» (41956), де дитина старше 6 років зможе власними руками створити потрійну рамку для улюблених фотографій та модний браслет для себе. Рамка виглядає дуже прикольно - це три морозива на паличках, які з'єднані між собою спеціальною підставкою, а всередині кожного з них є місце для фото. Зверху буде розміщено оранжеве морозиво, далі рожеве, а останнім буде блакитне. Які смаки можуть мати такі кольорові десерти? Наприклад, помаранчеве - це манго, рожеве - зі смаком малини, а блакитне з додаванням сиропу. Що стосується браслета, це міцний браслет синього кольору з можливістю регулювання об'єму, що підійде на кожну руку. Крім всього до складу входять також безліч Тайлів LEGO DOTS, для декорування фоторамок та браслета. Процес складання та декорування інтуїтивно зрозумілий, потрібно взяти пластинку та розмістити на певному місці браслета чи рамки. Які пластини та де їх саме розміщувати, як створювати візерунки – це творче рішення залишається за юним дизайнером. Тайли також легко знімаються, якщо потрібно буде оновити аксесуар, втілюючи нову креативну ідею.

Улюблені фотографії та прикраси

Творчі набори LEGO DOTS знайомлять дітей із творчістю та радістю гри, при створенні прикрас та різних предметів для своєї кімнати. Ця літня фоторамка може бути також підставкою для біжутерії. Ваші улюблені аксесуари зручно будуть розміщені на паличках морозива. Рамка відмінно буде поєднуватися з вашим інтер'єром, стане яскравим акцентом на столику біля ліжка або на комоді. Красива фоторамка - підставка з морозивом виходить наступних розмірів - висота 20 см, ширина 24 см. Достатньо місця для творчої реалізації своїх ідей та демонстрації свого стилю.

Що ще є в серії конструкторів ЛЕГО ДОТС? Зараз все детально розповімо.

  • По-перше - це прикраси та аксесуари. Широкі та тонкі браслети, бірки на сумки, брелоки, нашивки, пластини наклейки.
  • По-друге – різноманітні предмети у вашу кімнату. Коробки та лотки для зберігання, скриньки для коштовностей, підставки для фотографій, рамки для фотографій, підставки для біжутерії, настільні органайзери, підставки для олівців та ручок, дошки для написів.
  • По-третє – додаткові набори тайлів. У кожному пакетику налічується близько 120 штук додаткових пластинок. Існує сім різних тематичних випусків - вибирайте те, що подобається саме вашій дитині, чи то Тайли на тему спорту, емоджі та багато іншого.

А також великі набори тайлів: на 1000 штук, артикул* 41935 та 722 штук Тайлів букв, артикул 41950.

*Артикул - це унікальний та індивідуальний цифровий код для кожного набору ЛЕГО. З його допомогою ви без проблем знайдете конструктор на нашому сайті. Достатньо буде ввести цифровий код у пошуковий рядок на сайті.

Бажаємо творчої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари