>
Скоро в продажі
2299 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

506 шт.
0 шт.
19 × 9 × 14 cm
12+
0 шт.

Опис

Уявіть собі, що у вас є магічна коробка, яка перетворює буденність на справжню казку. Перед вами не просто ігровий набір LEGO Disney Палац Аграби (40613), не просто модель для збирання, перед вами брама в казковий світ Діснея, де справджуються мрії.

Що таке Палац Аграби?

Ласкаво просимо в чарівний світ Аграби, де чари і пригоди переплітаються зі східною пишністю! Палац Аграби – це не просто будівля, це символ чарівного сходу, де справджуються мрії та відбуваються неймовірні події.

Палац Аграби привертає увагу своєю красою та вишуканим дизайном. Величні білі вежі, прикрашені золотими куполами, наче піднімаються до небес, уособлюючи розкіш і шляхетність. Внутрішній двір палацу та зали прикрашені яскравими килимами, інтригуючими візерунками та безліччю оригінальних деталей, які змушують вас відчути атмосферу східної пишноти. Казковий літаючий килим, що покриває цей палац, надає йому легкість і магію, наче він готовий злетіти в небеса будь-якої миті. Всередині Палацу Аграби приховано ще більше таємниць і чудес. Тут можна зустріти чарівну лампу. Потрете її і з'явиться джин для виконання ваших найзаповітніших бажань.

Палац Аграби – це місце, де мрії перетворюються на реальність, а фантазія оживає. Так що не пропустіть шанс вирушити в це дивовижне місце, де магія та краса зливаються воєдино.

Пориньте у світ чарівництва

Палац Аграби не просто будинок, це місце, де прямо перед вами розгортаються пригоди Аладдіна, Жасмін та інших казкових персонажів (увага: мініфігурки не входять до складу цього набору). Це місце, де ваші діти можуть створити свої власні історії та поринути у світ чарівництва та фантазії.

Подаруйте собі та своїм близьким шанс поринути у світ чарівного сходу, де кожен куточок приховує в собі чудеса та загадки. Відкрийте двері цього дивовижного світу та дозвольте фантазії розгулятися. Впустіть прямо зараз трохи чаклунства Діснея у своє життя з цим дивовижним ігровим набором, і нехай ваша кімната наповнюється натхненням щодня.

Конструктор LEGO Disney Палац Аграби (40613) - це справжня пригода для будь-якого любителя східного світу Аладдіна та для кожного фанату всесвіту Disney!

Про набір

Ігровий набір LEGO Disney Палац Аграби (40613) складається з 506 елементів ЛЕГО та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 12 років, сподобається як хлопчикам так і дівчаткам.

З цією міні-моделлю висотою 15 см, шириною 14 см і глибиною 16 см, ви створите унікальне творіння з кубиків ЛЕГО своїми руками. Яке стане справжньою гордістю вашої колекції LEGO Disney і неодмінно привертає увагу всіх поціновувачів діснеївської атмосфери. Ця мініатюрна модель – справжній ключ до чарівництва та натхнення.

Придбати ігровий набір LEGO Disney Палац Аграби (40613) ви зможете на нашому сайті.

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари