>
Уточнити наявність у постачальника
1849 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

163 шт.
2 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

У світі казок, де замерзле повітря наповнює атмосферу, діти віком від 4 років і старші вирушають у захоплюючу пригоду з конструктором LEGO Disney I Disney Princess Крижаний палац Ельзи (43238). Тут кожен кубик – це ключ до створення чарівного світу, де діти будуватимуть свій крижаний палац, наповнений загадковими куточками.

Крижаний палац Ельзи обладнаний:

  • кухнею, де Ельза чарівним чином створює крижані десерти;
  • балконом, де сестри радісно вітають гостей та розглядають краєвиди місцевості;
  • а зона гойдалок та гірка подарує радість повсякденним моментам. Зверніть увагу на скриню зі скарбами, яка стоїть прямо над гіркою, швидше за все вона передбачена для веселих ігор та квестів з друзями;
  • багаття під зоряним небом запрошує до вечірніх посиденьок з жаркою зефіру, а невелике крижане каное обіцяє захоплюючі пригоди на воді.

У цьому конструкторі 4+ кожен елемент створений для підтримки дітей на шляху до впевненого будівництва. Стартовий кубик – це не лише основа для будівництва, а й чарівний міст у світ уяви, де кожен мішок із кубиками розкриває нового персонажа, який готовий увійти до захоплюючого сюжету. Подаруйте своїм маленьким будівельникам можливість відчути магію творчості та дивовижні моменти, створюючи свій крижаний палац Ельзи.

Про набір

Ігровий набір LEGO I Disney Princess Крижаний палац Ельзи (43238) складається з 163 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок (Ельза та Анна), а також ігрової фігурки малюка саламандра Бруні та юного оленя, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції.

Крижаний палац з кубиків ЛЕГО виходить наступних розмірів: висота – 26 сантиметрів, ширина – 21 сантиметр, глибина – 9 сантиметрів.

Створюйте чарівні моменти із безкоштовним мобільним додатком LEGO Builder! Це не просто цифрові інструкції у вашому гаджеті - це захоплююча пригода зі збирання. У ньому діти можуть збільшувати, обертати та оживлювати свої моделі у 3D-форматі, зберігати свої творчі споруди та стежити за особистим прогресом. Це як чарівний калейдоскоп, у якому кожен кубик – це крок до дивовижного конструкторського досвіду.

Чарівний подарунок

Цей збірний ігровий набір не просто відповідає пристрасті дітей до іграшок за мотивами мультфільму «Холодне серце» від студії Дісней – він перетворює цю пристрасть на захоплюючу подорож. Замок Ельзи стає площиною для творчості, де діти можуть розкривати свою уяву, створюючи та втілюючи власні казкові історії із чарівного світу Холодного серця. Подаруйте дітям веселі години творчості та магії з цим чудовим подарунком від LEGO Disney Princess!

Цей подарунок – справжній феєрверк у чарівному арсеналі дитячих радощів! Уявіть, як іскри захоплення запалюють очі дітей, коли їм до рук потрапляє цей чарівний конструктор. Для маленьких імпровізаторів та тих, хто вже робить свої перші шедеври, цей подарунок стане джерелом безмежних можливостей. З Днем Народження або в день Різдва цей конструктор не тільки потішить очі, а й викликає у дітей справжнє захоплення.

Придбати ігровий набір LEGO I Disney Princess Крижаний палац Ельзи (43238) ви можете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

  • 5.0

    28 тра, 2024
    Я побудувала цей набір разом зі своєю 3-річною донькою, яка обожнює “Холодне серце” і Лего. Їй цей набір ну дуууже сподобався і тепер вона просить все більше! Якби я була маленькою дитиною зараз, то це була б просто найкраща іграшка для мене, оскiльки навiть зараз мені справді подобається дизайн цього набору. Їй щойно виповнилося 3 роки, тому я багато допомагала їй, але інструкції були дуже простими у виконанні. Їй подобається, що в наборі є багато різних фігурок героїв, і є більше ніж одна “сцена”, з якою вона може гратися.
    Достоинства:
    Набір по "Крижаному серцю", отже багато напівпрозорих блакитних деталей. Є Ельза, Ана і Свен. Чудовий подарунок для дитини. Приємна ціна, принаймні на свято точно можна дозволити.
    Недостатки:
    В комплекті немає розділювача деталей, а ми б не відмовились від нього.
  • 5.0

    28 тра, 2024
    Моя доня тільки починає цікавитись Лего і це була чудова нагода спробувати набір на тему, яку вона любить - “Холодне серце”. Їй було трохи складно збирати конструктор, оскільки у ньому доволі немало дрібних деталей, але з моєю допомогою ми швидко впоралися. Мені, а особливо донечці, дуже сподобались декорації цього наборі, саме те, що очікуєш від крижаного замку. У комплекті дві чудові мінфігурки головних героїнь - Анни та Ельзи, з якими доволі легко придумати багато пригод. Підсумовую увесь набір, то це просто знахідка для ваших маленьких ( а можливо і великих) любителів “Холодного серця”.
    Достоинства:
    Чудовий дизайн набору, не надто складний, але водночас саме та крижана атмосфера мультфільму. Гарні мініфігурки і головне, є одразу Ельза і Анна. Багато простору для фантазії.
    Недостатки:
    Тепер потрібно купляти все більше наборів Лего😆😆😆

Рекомендуємо подивитися ці товари