>
Уточнити наявність у постачальника
579 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

128 шт.
0 шт.
14.1 × 4.6 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

"З сидіння мотоцикла світ виглядає зовсім по-іншому." - Рейчел Уорд

Зі швидкісними мотоциклами з набору LEGO “Вінтажний мотоцикл” можна не тільки побачити світ по-новому, але й по-іншому подивитися на раціональне використання деталей при складанні моделей LEGO, адже тут з одних і тих же елементів можна створити декілька збірок, що відрізняються між собою. Всі вони представлені у вигляді байків, які відсилають на різні епохи та дизайни.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 31135 було випущено у рамках серії LEGO Creator. Він містить 128 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тематика набору – мотоцикл.

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дозволяють з тих самих деталей створити кілька збірок. У той же час є частина великих наборів, присвячених одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до визначних пам'яток та космічних кораблів.

Варіації мотоцикла

Будь-який фанат мотоциклів може використовувати запропоновані набором 128 деталей для того, щоб зібрати один із мотоциклів. Через загальні деталі вони мають однакові кольори (чорний з бірюзовим) та окремі елементи, проте за дизайном це абсолютно різні збірки.

  • двоколісний мотоцикл, який підходить для уявного дослідження заміської місцевості або переміщення між населеними пунктами. Впізнати його можна за великими гумовими колесами, великою вихлопною трубою, кермом для водія, круглою передньою фарою і коричневим сидінням. Переднє колесо може повертатися вліво та вправо;
  • стріт-байк, створений для знайомства із сучасним містом та його тільки прокладеними дорогами. Його примітні деталі включають аналогічні великі колеса, коричневий бензобак, ручку для водія та відкидну підставку, завдяки якій стріт-байк може стійко стояти;
  • чотириколісний драгстер, сконструйований під швидкісні перегони на треку проти уявних суперників. Як і випливає з назви, він має 2 задні гумові колеса, а також передні менші колеса, виконані із сірого пластику. Чорна деталь імітує скло, проте модель є суто демонстраційною.

Приблизні розміри мотоциклів у наборі ЛЕГО 31135 становлять 7 сантиметрів заввишки, 13 завдовжки і 6 завширшки. Завдяки цьому будь-який з них можна брати з собою до друзів, в гості або транспортувати з будь-якої іншої причини. А коли мотоцикли набриднуть, їх деталі можна використовувати для створення чогось іншого, обмежуючись лише своєю фантазією. Не тільки транспортні засоби, а й роботи з механізмами чекають, коли їх зберуть із доданих до набору елементів.

Набір ЛЕГО "Вінтажний мотоцикл" доводить, що навіть з невеликою кількістю деталей можна не тільки створити моделі, що відрізняються, але і використовувати їх для веселої дитячої гри, ганяючи по різних поверхнях.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    10 бер, 2023
    Купував цей набір для сина у подарунок, він давно мріяв про набір Лего і у магазині обрав саме цей. Мотоцикл гарно деталізований та видно кожну деталь та кожну турбіну. Водночас набір не складний, тому проблем не має бути. Цікавою фішкою набору є можливість обрати який саме байк ви хочете і це просто чудово. Цим компанія Лего у свій час перейшла на новий рівень і тепер у серії не змушує складати лише один варіант. Сам набір хороший та точно вартий своїх грошей;)
    Достоинства:
    Цікавий дизайн, який включає не просто схематичну модель байка - кубиків на колесах, але і турбіни, руль, сидіння і так далі. Вдале поєднання чорного кольору з бірюзовим. Мотоцикли або балансують самостійно, або мають спеціальну ніжку, тому можна легко поставити на поличку як експонат.
    Недостатки:
    Немає мініфігурки. Навіть якби вона не могла сидіти, було б нічого.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари