>
Під замовлення
1599 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

260 шт.
2 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Брат і сестра вирішили пограти в піратів - природно, для цього їм знадобиться необхідна атрибутика, яку ми і знайдемо в наборі ЛЕГО 31078. Якщо поблизу немає моря і справжнього корабля морських розбійників - нічого страшного, адже піратський човен з легкістю можна зробити з дому на дереві , який росте поблизу садового струмка. У коренях дерева обладнана невелика схованка, перший поверх затишного білого будиночка виконаний у вигляді капітанського містка з прапором на перилах, а другий поверх - дозорна щогла, звідки зручно спостерігати за околицями за допомогою підзорної труби і невеликої діжки, в яку можна забратися. Також в наборі LEGO 31078 є скриня зі скарбами, піратська треуголка з «Веселим Роджером» та інші цікаві аксесуари ЛЕГО.

  • 5.0

    15 лис, 2018
    Не знаю почему, но очень нравится детям игры, в которых есть пираты. Было уже несколько наборов из разных серий Lego, но по-настоящему понравился сыну этот. Набор не из простых, достаточно сложные конструкции, пришлось сыночку постараться, чтобы получился дом изображенный на коробке. Понравилась разнообразная цветовая гамма деталей, ребенку играя таким набором, проще воспринимать и изучать цвета, особенно это касается оттенков. Совместим с прочими наборами из серии Creator, поэтому игру конструктором можно сделать более интересной, взяв в дополнение что-то из данной серии.
    • 10 гру, 2020
      Та тема с пиратами, я думаю, вообще всем интересна. Карта, сокровища, пиратский корабль - ну круто же!

Рекомендуємо подивитися ці товари