>
Уточнити наявність у постачальника
1299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

134 шт.
0 шт.
19.1 × 6.1 × 14 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Cюжет
Ваша дитина фанат швидкості? Тоді конструктор LEGO Creator 31100 Спортивний автомобіль відмінно їй підійде. Дитина зможе своїми руками зібрати спортивний автомобіль, який не тільки круто виглядає, але і моментально розганяється, минаючи всі перешкоди. Також з блоків конструктора можна зібрати гоночний болід, на якому так захоплююче ганяти по кімнаті залишаючи всіх своїх суперників позаду. А якщо ваш малюк раптом вирішить політати, в такому випадку двомоторний літак буде якраз доречним. На ньому можна виконувати різні трюки і віражі. У наборі ЛЕГО Creator кожен зможе знайти транспорт до душі.

Особливості конструктора
Конструктор LEGO Creator 31100 Sports Car є новинкою. Відкриваючи коробку, ваша дитина виявляє 134 деталі, з яких вона може зібрати спортивний автомобіль, гоночний болід або турбореактивний літак. Деталі відмінно взаємодіють між собою, тому конструктор збирається легко і цікаво. При цьому дитина не тільки активно грає, проводячи час в задоволення, а й розвивається. Найцікавіше починається, коли малюкові набридне збирати моделі за інструкцією, і він захоче чогось нового. У цей момент він може зібрати абсолютно унікальну модель, якої раніше не було. Варто пам'ятати, що даний конструктор розрахований на дітей віком від 6 років і є повністю безпечним, так як кожна деталь проходить ретельне тестування.

Батькам на замітку
LEGO Creator 31100 Sports Car розвиває у малят фантазію, логіку і дрібну моторику рук. Збираючи улюблену модель, дитина стикається з безліччю завдань, які вона намагається вирішувати. При цьому набір відмінно виглядає. Можна зібрати потрібну модель і прикрасити нею кімнату малюка. Конструктор буде відмінним подарунком на день народження або інше свято. Всі набори ЛЕГО сертифіковані і відповідають всім галузевим стандартам, тому ваша дитина може спокійно грати, отримуючи море задоволення.

Купити LEGO Creator 31100 Sports Car ви можете на нашому сайті. Всі набори ЛЕГО поставляються офіційним дилером. Якщо у вас залишилися питання, наші фахівці будуть раді відповісти на них по телефону.

  • 5.0

    11 жов, 2022
    Після придбання набору 31089, вирішив розширити автопарк та придбати цей. З наборів подібного типу можна збирати колекцію, виставляючи на поличці. Звичайно, 2 автомобіля - це не колекція, але я вже планую наступне розширення. Що стосується самих збірок, то мені найбільше сподобався звичайний автомобіль. Звичайно я зібрав і спортивний, а також заради цікавості літак. Думаю над тим, що з деталей можна також зібрати пожежну машину. Що так, що так - червоні деталі та колеса.
    Достоинства:
    Впринципі, набір універсальний, як для дитини так і для дорослого. Звичайно, збірка нескладна, буквально за хвилин 15 можна завершити. У готовому вигляді виглядає прикольно, з трубами, моторами та гумовими колесами.
    Недостатки:
    Можна було зробити в 1 автомобілі закриту кабіну.
  • 5.0

    11 жов, 2022
    Завжди насолоджуюсь з сином цими наборами для творців 3 в 1. Ви отримуєте 3 збірки LEGO за ціною 1. Найкраще, що ви можете розібрати деталі та зробити дві інші моделі. Машини приємні та легко збираються за інструкціями. Стосовно літака, то з ним дитині може знадобитися невелика допомога, оскільки крок за кроком не такий чіткий. Набір підкидає цікаві ідеї для творчості, які дитина може розвинути та створити щось власне.
    Достоинства:
    Невелика кількість червоних деталей, проте з них складаються різні автомобілі. З них найбільше сподобався спортивний. Особливо по ліноліуму та паркету вони дуже швидко літають.
    Недостатки:
    Набір був би взагалі 100/10, якби замість другого автомобіля був, наприклад, вертоліт. Плюс, немає фігурок.

Рекомендуємо подивитися ці товари