>
Уточнити наявність у постачальника
20199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 480 шт.
6 шт.
58.2 × 10.3 × 37.8 cm
16+
0 шт.
5.0

Опис

Відвідайте закусочну з набору LEGO "Ресторанчик в центрі міста", в якій на вас чекає достатньо цікавих деталей і сюрпризів. Адже як ще описати можливість витратити з'їдені калорії в боксерському залі нагорі. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10260 був випущений у рамках серії LEGO Creator. Він містить 2480 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 16 років. Тематика набору - будови.

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дають змогу з одних і тих самих деталей створити кілька збірок. Водночас є частина великих наборів, які присвячені одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до пам'яток і космічних кораблів. 

Мініфігурки в наборі

У набір ЛЕГО 10260 додано 6 мініфігурок, які призначені для різних кімнат у будівлі.

  1. Шеф-кухар. На ньому білий кітель із червоною шийною хусткою. Також на ньому коричневі штани і невеликий білий ковпак;
  2. офіціантка. Вона одягнена в біло-блакитну смугасту майку з такою ж червоною хусткою, як у кухаря, і блакитні штани.  Цікавим доповненням до її образу є ролики;
  3. боксер. З одягу на ньому тільки сині шорти, якщо не брати до уваги червоних боксерських рукавичок. На торсі принти рельєфу м'язів;
  4. спортсменка. На ній салатовий спортивний костюм, що складається з майки з капюшоном і штанів;
  5. рок-зірка. Він одягнений у рожеву сорочку, блакитний піджак із блискітками та сині штани. Його зачіска, а також червона гітара створюють паралель з Елвісом Преслі;
  6. менеджерка. Дівчина працює разом зі співаком і одягнена в сірий костюм із бузковою хусткою та фіолетовими штанами.

Усі мініфігурки мають двосторонні обличчя, які дають змогу розіграти різні історії. Наприклад, спортсменка має усміхнене обличчя і втомлене - після виснажливого тренування. 

Збірка будівлі

Як і у випадку з усіма модульними збірками, будівництво починається знизу, з картатої підлоги та окантовки стін. Незабаром після укладання плитки починають проявлятися деталі інтер'єру. У закусочній на першому поверсі є, серед іншого, музичний автомат, автомат із жувальною гумкою, кавоварка і велика плита з витяжкою. Коли внутрішня частина закусочної готова, настане час побудувати велике вікно спереду і широкий фасад із написом Diner.

Незважаючи на назву, американська закусочна займає тільки перший поверх цієї триповерхової будівлі в стилі 1950-х років. Усередині також є боксерський зал і студія звукозапису нагорі. Усі 3 об'єднані великим вертикальним арковим вікном, яке проходить на всю висоту будівлі.

У залі стіни змінюють свій колір, стаючи світло-жовтими. Як і на першому поверсі, тренажерний зал облаштовується одночасно з їхнім будівництвом. Боксерський ринг, силова лава та стійка швидко збираються разом. Також є невеликі деталі у вигляді кулера та кондиціонера за вікном. Слідом будується верхній поверх зі студією звукозапису, а цегляна кладка переднього фасаду плавно з'єднується з попереднім. Основна візуальна відмінність - невеликий балкон. Усередині студії звукозапису є звукова кабіна з мікрофоном, котушковий магнітофон, мікшерний пульт та інші приємні дрібниці, як-от золота платівка на стіні.

На додаток до головної триповерхової будівлі тут також є рожевий автомобіль у стилі Кадилака 1950-х років, на якому можна їздити вулицею або припаркувати поблизу. Усередині дві мініфігурки можуть розміститися поруч. А традиційну увагу до деталей демонструють задні ліхтарі, підголівники та навіть ручне гальмо. 



 

Відвідайте атмосферну будівлю в наборі ЛЕГО "Ресторанчик в центрі міста" і виберіть будь-яке заняття - готування, заняття в залі або створення музики.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    5 лис, 2023
    Бірюзовий колір, використаний у дизайні Ресторану, робить набір привабливим. Інші речі, які мені сподобалися в закусочній, це сама зона закусочної, особливо передні вікна та рама навколо них. Звичайно, вікна та колони збоку будівлі дуже привертають увагу. Мені також подобається весь поверх тренажерного залу, і наскільки він заповнений обладнанням. Студія звукозапису трохи затісна, але в той же час має милий балкон. Автомобіль не потрібен, але є бажаним доповненням і підсилює відчуття ретро-стилю закусочної. Якщо не помиляюсь, це був один з перших наборів, коли мініфігурки стали більш реалістичними, а не просто смайликами. Загалом, якщо ви фанат модульних будівель, то зрештою ви виберете цей набір, якщо ще цього не зробили.
    Достоинства:
    Заокруглене вікно у ресторані, чорно-біла підлога у шаховому стилі, червоні диванчики, зона кухні. Гантелі, штанга, боксерський ринг. Гвинтові сходи на 3 поверх. Зона відпочинку, балкон, кімната звукозапису. Рожевий автомобіль у стилі 1950-х років. Двосторонні обличчя для мініфігурок.
    Недостатки:
    Такі набори в цілому не для всіх. Я важко уявляю, щоб фанат Зіркових воєн зупинився на ньому.
  • 5.0

    5 лис, 2023
    Великі очікування завжди покладаються на модульні будівлі, не тільки щодо їх зовнішнього вигляду після завершення, але й щодо їх конструкції. Ресторанчик у центрі міста точно не розчаровує в цьому відношенні, оскільки ще одну інноваційну техніку будівництва можна знайти майже на кожній сторінці інструкції. Серед моїх улюблених – стійка всередині закусочної, ковані пожежні сходи, вікна збоку будівлі та вигнута конструкція даху. Доповненням до будівлі слугує автомобіль, заснований на Cadillac Fleetwood 1955 року, яким керував Елвіс Преслі. Пропорції автомобіля досить реалістичні, і мені подобається вигин кузова. Автомобіль надзвичайно просторий, тому в ньому можна розмістити три мініфігурки. Мініфігурок також доволі великий вибір, однак мій фаворит все ж боксер. Навіть дивлячись з 2023 року, фігурка все ще виглядає цікаво та незвично.
    Достоинства:
    Мені подобаються закруглені форми вікон і яскраві акценти кольорів. Інтер’єр насичений традиційними елементами, включаючи чорно-білу кахельну підлогу, довгий прилавок, боксерську грушу... Набір стає більш живим за рахунок додання авто та мініфігурок. Назовні декілька шпильок для позування мініфігурок, коли вони проходять повз закусочну.
    Недостатки:
    Ціна...
  • 5.0

    5 лис, 2023
    Хоча перший погляд на цінник часто викликає у людей шок, ці великі набори LEGO справді дають найбільшу віддачу від ваших грошей. Вони також сповнені дивовижних деталей і цікавих функцій. І особисто я завжди вивчаю по ним нові техніки збірки. Ресторанчик в центрі міста має чудовий настрій 1950-х років. З ним можна отримати рок-зірку, схожу на Елвіса, рожевий Кадилак, червоний музичний автомат, та й сама будівля ніби з минулого століття (в гарному сенсі). На першому поверсі розташована тезка набору, закусочна, яка, здається, спеціалізується на сніданках. Другий поверх - спортзал. Цей тренажерний зал призначений переважно для тренувань з боксу, але тут також є стійка для гантелей і станція для жиму лежачи. Останній поверх - це студія звукозапису. Є невелика зона відпочинку, а також звукова кабіна та кімната звукозапису. Для наповнення кожного з закладів є 6 індивідуальних мініфігурок, чого цілком достатньо, щоб кімнати не стояли пустими.
    Достоинства:
    Як і всі модульні будівлі, ця конструкція розділена на поверхи. Класична кахельна підлога у закусочній. Великий напис Diner. Тренажерний зал має кілька гарно сконструйованих елементів, зокрема боксерський ринг і боксерську грушу. На третьому рівні є кабіна для запису, мікшерна дошка та зона очікування зі стільцем і столом. Є доповнення у вигляді кадилаку.
    Недостатки:
    Ресторан виглядає так, ніби був в якийсь момент доданий до існуючої будівлі. Якщо це справді так, без питань.
    • 5 лис, 2023
      Доброго дня! Ви маєте правильну здогадку стосовно ресторану. За словами одного з дизайнерів ЛЕГО - Джеймі Берарда: "Компанією було докладено чимало зусиль, щоб переконатися, що закусочна вписується в решту вулиці. Це щось на кшталт того, ніби коричнева будівля була там увесь час, а потім відкрилася нова закусочна, яка хотіла зробити фурор". Сподіваюсь, це допоможе трішки по-іншому подивитись на збірку.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари