>
Уточнити наявність у постачальника
2249 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

556 шт.
2 шт.
38 × 5.6 × 26 cm
8+
0 шт.

Опис

Ігрові набори LEGO Creator 3 в 1 пропонують дітям віком від 8 років різноманітність креативних іграшок, які здатні надихати на творчі експерименти.

Три гри в одній коробці

Один з таких наборів – ігровий набір LEGO Creator Пляжний фургон (31138). Конструктор складається з трьох варіантів ігрових локацій на тему пляжу та літнього відпочинку.

  • Перша локація являє собою деталізований пляжний фургон з двома вбиральнями та пальмою;
  • Друга ігрова локація – це двоповерховий будиночок на воді;
  • Третя локація – магазин з морозивом, невеликою терасою та столиками для гостей. А також суперкрутий пляжний баггі.

Конструктор LEGO Creator Пляжний фургон (31138) сподобається кожній дитині, реалістичні та деталізовані локації для гри не залишать байдужим.

Про набір

Ігровий набір LEGO Creator Пляжний фургон (31138) складається з 556 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок, різноманітних аксесуарів та покрокової інструкції зі збирання.

Розглянемо детально першу ігрову локацію. Яскравий жовтий фургон з кухнею та спальнею подарує відмінний настрій для гри на узбережжі. Розмістіть шезлонги і лягайте засмагати слухаючи при цьому музику, плавайте на дошці та на надувному каченяті. Спостерігайте за альбатросом та крабом. Створюйте захоплюючі історії для гри про відпочинок на узбережжі, проявляйте свою креативність та розвивайте уяву.

Розміри готової споруди Beach Camper Van перевершують очікування навіть найвибагливіших шанувальників конструкторів LEGO. Вона висотою 10 см, довжиною 7 см і шириною 18 см, що робить її надзвичайно зручною для гри та демонстрації. Діти із задоволенням демонструватимуть свої готові споруди LEGO Creator друзям розміщуючи їх на відкритих полицях.

Ігровий набір LEGO Creator Пляжний фургон (31138) - це не тільки відмінна розвага для дітей, а й допомога їм у розвитку логіки, просторового мислення та багато іншого. Складання ігрових локацій може зайняти деякий час, але сам процес конструювання буде цікавим та захоплюючим, а кінцевий результат – вражаючим.

LEGO Building Instructions

LEGO Builder Instructions - це необхідний інструмент для всіх, хто любить конструювати та експериментувати з кубиками LEGO. Завантажте безкоштовний мобільний додаток на свій смартфон або планшет і відкривайте для себе новий захоплюючий світ конструювання, де ви зможете обертати моделі в 3D форматі та масштабувати їх, зберігати свої досягнення та відслідковувати свій прогрес у здобутті нових навичок. Освоюйте нові цифрові ідеї складання та ставайте справжніми майстрами у ЛЕГО-конструюванні.

Якість та безпека

Вже понад 60 років усі цеглинки та деталі LEGO, виготовляються з використанням спеціальних технологій, які дозволяють кожній цеглині надійно з'єднуватися з іншою деталлю рандомного ігрового набору LEGO.

Крім того, всі кубики, деталі, елементи та навіть мініфігурки LEGO відповідають усім суворим світовим стандартам якості та безпеки. Жодних гострих кутів або маленьких деталей, які могли б стати причиною небезпеки для ваших дітей – лише безпечний та захоплюючий процес гри та конструювання.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари