>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

569 шт.
2 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Локшина, кому локшини з китайського ресторану? Чи хочете поремонтувати велосипед? А може пограти в автомати? І якщо Ви думаєте, як ці речі пов'язані, то відповідь проста - всі ці будівлі Ви можете побудувати в наборі LEGO “Міська крамниця локшини” та розіграти безліч цікавих сцен.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 31131 був випущений у рамках серії Creator. Він містить 569 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тематика набору – будівлі.

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дозволяють з тих самих деталей створити кілька збірок. У той же час є частина великих наборів, присвячених одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до визначних пам'яток та космічних кораблів.

Мініфігурки у наборі

Тут передбачено 2 мініфігурки, кожна з яких по-своєму цікава:

  1. чоловік шеф-кухар. Він одягнений у білий кітель кухаря з червоною хусткою поверх коричневих штанів і тримає в руках великий тесак - незвичайний кухонний інструмент для локшини. Також у нього двостороннє обличчя: спокійне та усміхнене;
  2. мешканка міста. На дівчині повсякденний одяг: блакитна футболка, коричнева куртка та сині штани. В руках у неї палички для їжі. Її голова хоч одностороння, але має принт у вигляді слухового апарату.

Локшинна

Перша збірка в наборі LEGO 31131 - локшинна, на честь якої він і названий. Це двоповерхова будівля у китайському стилі, з рестораном на першому поверсі та квартирою на другому. У локшинній можна побачити низьку стійку з мисками та соусами, автомат з напоями, духовку та кілька інших дрібних деталей. Піднявшись на другий поверх, Ви знайдете крісло, радіо, картину, рослину та інші побутові деталі. Будівлю можна розкрити для зручності гри та скласти разом. Інші зборки включають візок з морозивом і собачку.

Гральні автомати

Наступна збірка – одноповерхова будівля з ігровими автоматами. Впізнати її просто - за великим джойстиком та стрілками замість вивіски. Всередині кілька ігрових автоматів, включаючи знімний та їзду на велосипеді. Стало жарко від напруженої гри? Охолодитись можна взявши напій з автомата. Складання доповнює невелике деревце на вулиці та ліхтар. Також включений пес з мискою, але цього разу іншої породи.

Ремонт велосипедів

Остання збірка в даному наборі – майстерня з ремонту велосипедів. Тут вивіска - це чорний велосипед на жовтому фоні. Всередині ремонтної майстерні є верстак з інструментами, лещата, насос, підставка для велосипеда та тут же білий велосипед на ремонті. Пройшовши через газетний кіоск і піднявшись на другий поверх, можна потрапити в кімнату художника з парою баночок фарби і картиною. Ще вище є маленька тераса для відпочинку.

Зберіть ці несхожі, але такі цікаві збірки в наборі LEGO “Міська крамниця локшини” та весело проведіть час, граючи з кожною з них.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    9 жов, 2022
    Почнемо з того, що дві інші альтернативні моделі - це дуже весело, хоча вони набагато менші за "модель №1" і залишають купу невикористаних частин - але, хай, дайте своїй творчості пограти та створіть щось із них. Зрештою, це те, що означає Lego! Зважаючи на це, «основна модель» є фантастичною. Набір містить усе, що має бути в хорошому ігровому наборі (на відміну від демонстраційних наборів): кумедні деталі, функціональність, мініфігурки та транспортний засіб. Мені подобаються всі деталі всередині будівель та на фасаді, а також морозивний триколісний велосипед. Це добре спроектовані моделі. Одне невелике висловлювання: наклейки. Ми знаємо, що Lego ДІЙСНО володіє ноу-хау друкувати цеглинки, тож насправді немає потреби дратувати клієнтів наклейками. Давайте, запустіть ці принтери!
    Достоинства:
    Усе, що потрібно успішному набору є (фігурки, оздоблення та цікавий процес складання). До того ж, усі 4 будівлі мають різний стиль та оформлення. І це просто фантастика, як з одних деталей виходить таке різне.
    Недостатки:
    Наліпочки могли б лишити собі і почати більше друкувати.
  • 5.0

    9 жов, 2022
    Зазвичай я уникаю наборів Creator 3 in 1, однак, перебуваючи за містом, мені потрібно було створити комплект, щоб згаяти час ввечері. Я вибрав цей, тому що у нього була невисока ціна. Мої очікування значно перевищені! Дійсно весела конструкція з дивовижною кількістю деталей! Обираючи між 3 збірками, то найбільше мені сподобалась локшина і найменше ремонт автомобілів. Проте загалом, це однозначно на сходинку вище нинішньої забудови лего-сіті. Я сподіваюся, що цей високий стандарт залишиться й надалі, оскільки тепер я фанат. Мені дуже сподобались дві мініфігурки.
    Достоинства:
    Мініфігурки, оздоблення кожної будівлі, 2 універсальні фігурки, сумісність з іншими містами та ціна.
    Недостатки:
    Наліпки - вони тут зайві.

Рекомендуємо подивитися ці товари