>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

262 шт.
0 шт.
19 × 6 × 14 cm
9+
0 шт.

Опис

Обожнюєте подорожі, любите знайомитися з тонкощами культури різних країн і є фанатом «цегляного» ЛЕГО-світу? Тоді цей колекційний конструктор просто створений для вас! Зустрічайте унікальний та колоритний набір LEGO Creator Листівка Японія (40713). Познайомимося більш детально з цією дивовижною новинкою. 

Опис

Набір Листівка Японія (40713) із серії LEGO Creator – це гарний вибір для дітей та дорослих, які мріють побувати в країні сонця, що сходить, або захоплені її культурою. Збірна листівка у 3D-форматі призначена для вікової категорії від 9 років та старше, адже у її складі 262 дрібні деталі. 

Крім «цеглинок» у коробці можна знайти зрозумілу, друковану інструкцію у вигляді книжечки. Для більш захоплюючої гри з конструктором виробники радять скористатися спеціальним додатком - LEGO Builder. Цей софт значно розширює можливості процесу збирання. Після встановлення програми на смартфон або ПК можна побачити конструкцію з усіх ракурсів, зменшити або збільшити її розмір, доповнити або зберегти отриманий результат.  

Особливості 

У чому полягають основні особливості конструктора LEGO Creator Листівка Японія (40713):

  • Набір знайомить нас із основними пам'ятками та символами східної країни. Гора Фудзі розташована в центральній частині композиції, біля її підніжжя червоний міст через невелику водойму, зліва розкинулася квітуча сакура, а праворуч – замок у національному стилі, оточений паростками бамбука. На тлі гори блакитне небо та білі хмари.  
  • Висота незвичайної листівки складає близько 10 см заввишки.
  • Серед додаткових аксесуарів картини можна відзначити квітку лотоса у річці, японські ліхтарі, зелений газон біля сакури.

Переваги та користь

Колекційний набір LEGO Creator Листівка Японія (40713) – це не просто іграшка або особливе доповнення декору. Він має чимало корисних якостей:

  • Відмінна можливість розвивати дрібну моторику пальців, координацію рухів та мовлення. Вивчати назви форм, кольорів, матеріалів.
  • У процесі збирання та гри покращується логічне, творче мислення.
  • Розвиток та зміцнення уважності, посидючості. 
  • Всі деталі конструктора виготовлені з матеріалів високої якості відповідно до світових стандартів безпеки.

Подаруйте собі чи близьким незвичайний комбінований презент: конструктор плюс листівка! Набір LEGO Creator Листівка Японія (40713) можна замовити у нашому магазині за приємною ціною вже сьогодні! Не упустіть шанс отримати позитивні емоції!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари