>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

160 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 14.1 cm
7+
0 шт.

Опис

Заводьте двигуни і вирушайте в захоплюючу пригоду по бездоріжжю в наборі LEGO "Багі для бездоріжжя". Набридло? Перебудуйте в квадроцикл і вирушайте в гонки лісом або допомагайте перевозити вантажі на фабриці за допомогою навантажувача. У будь-якому випадку весело проведіть час.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 31123 було випущено у рамках серії LEGO Creator. Він містить 160 якісних деталей, барвисту інструкцію та призначений від 7 років. Тематика набору – автомобілі.

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дозволяють з тих самих деталей створити кілька збірок. У той же час є частина великих наборів, присвячених одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до визначних пам'яток та космічних кораблів.

Баггі = квадроцикл = навантажувач

Різноманітність яскраво-зелених деталей у даному наборі створює безліч можливостей для творчості, але в першу чергу все ж таки варто звернути увагу на збірки, запропоновані інструкцією. Так Ви зможете не тільки навчитися новим технікам, а й одразу побачити шикарний результат своєї праці. Обирайте те, що сподобалось і приступайте.

  • багі - основна конструкція набору, на честь якої він названий. З особливостей - характерна форма, великі колеса, захисний каркас, кенгурятник, 2 пари фар і спойлер;
  • квадроцикл. Має кермо і сидіння, так що за бажання можна посадити мініфігурку (у набір не входить!). Також є великі чорні колеса, передні ґрати та жовті фари;
  • навантажувач. Невелика збірка, за розмірами ближче до квадроциклу. Ця модель не має кабіни, тому мініфігурку помістити не вдасться. Ківш піднімається та опускається.

Мчіть лісом або піщаними дюнами на багі або квадроциклі або піднімайте "важкі" речі за допомогою навантажувача. Використовуючи вже власні деталі або підручні засоби, автомобілі зможуть здобути трампліни і навіть гоночні траси. А надихнувшись і награвшись із даними збірками, спробуйте створити щось власне, чи то транспорт, чи будівлю. У цьому й суть серії, щоб спочатку показати, що, за бажання, навіть із відносно невеликої кількості деталей можна зібрати справжні твори. І дати можливість продовжувати збирання самостійно, адже Ваші можливості безмежні!

LEGO Building Instructions

Спеціально для того, щоб допомогти маленьким автолюбителям створити, можливо, їх перші транспортні засоби з конструктора LEGO, набір LEGO 31123 отримав доступ до програми Building Instructions. У ній Вам потрібно буде спочатку знайти набір з пошуку або відсканувавши QR-код. А далі, приступити до збирання! Додаток зможе її значно спростити, адже дозволяє масштабувати, змінювати кут огляду, підсвічувати потрібні ділянки та відстежувати прогрес на всіх етапах.

Залучайте дітей та приєднуйтесь самі до нескінченних гонок та створення нових автомобілів у наборі LEGO “Багі для бездоріжжя”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари