>
Уточнити наявність у постачальника
739 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

258 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Врум-врум-врум, прогрівайте мотори та приготуйтеся палити гуму на треку в новому наборі LEGO "Авто для вуличних перегонів". На вибір є маслкар, хот-род та звичайний гоночний автомобіль, так на кого ж із них Ви зробите ставку у цих перегонах?

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 31127 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO Creator. Він містить 258 якісних деталей, барвисту інструкцію та призначений від 7 років. Тематика набору – автомобілі.

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дозволяють з тих самих деталей створити кілька збірок. У той же час є частина великих наборів, присвячених одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до визначних пам'яток та космічних кораблів.

3 варіації гоночного автомобіля

Гоночні автомобілі з різних епох зібралися в наборі LEGO 31127 для того, щоб Ви змогли влаштувати різноманітні домашні гонки. Для цього тут є:

  • автомобіль №1 - маслкар. Він був популярний у США у 1960-х як максимально швидкий автомобіль за незначною ціною. У наборі він виконаний у бірюзовому кольорі та має великі бічні труби, червоний спойлер, нагнітач та знімний дах;
  • автомобіль №2 - хот-род. Машини такого плану з'явилися в США у 1930-х роках, які постійно модифікували, щоб збільшити швидкість. Версія автомобіля з конструктора LEGO може похвалитися великими гумовими колесами, відкритим двигуном та відкритим дахом;
  • автомобіль №3 – гоночний. Версія гоночного автомобіля з відкритими колесами з'явилася ще на початку XX століття і досі залишається однією з найпоширеніших. LEGO-версія машини має великі виступаючі колеса та низьке сидіння.

З таким вибором автомобілів Ви отримаєте безліч ідей для ігор. Їздіть містами на маслкарі, модифікуйте хот-род на СТО та обганяйте всіх на трасі на гоночному автомобілі.

LEGO Building Instructions

Спеціально для того, щоб допомогти маленьким автолюбителям створити, можливо, їх перші транспортні засоби з конструктора LEGO, набір LEGO 31127 отримав доступ до програми Building Instructions. У ньому Вам потрібно буде спочатку знайти набір на пошук або відсканувавши QR-код. А далі, приступити до збирання! Додаток зможе значно все спростити, адже дозволяє масштабувати, змінювати кут огляду та відстежувати прогрес на всіх етапах.

Створіть щось своє

Коли дитина збере ці стандартні автомобілі, дотримуючись інструкцій, це спричинить активізацію фантазії/творчості і вона обов'язково захоче створити щось своє. На це і розраховані набори Creator – спочатку показати, що навіть з невеликої кількості деталей можна зробити кілька збірок, а далі – відпустити у вільне плавання, дозволивши продовжувати творити вже самостійно.

Вибирайте, який з трьох легендарних автомобілів Вам найбільше подобається, збирайте його з деталей LEGO і вигравайте на ньому гонки в наборі LEGO "Авто для вуличних перегонів".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    15 кві, 2022
    Выбирал между новеньким набором со сверхзвуковым самолетом и этим. Ничуть не пожалел, что остановился на этом. Цена абсолютно одинаковая. Но здесь Вы получаете 3 полностью проработанные машины, которые не смотря на небольшой размер довольно точно воссоздают свои виды. А в наборе с самолетом смутили альтернативные модели, чего-то им все таки не хватило. Хотя, каждому свое и это чисто мое мнение.
    Достоинства:
    Во всех машинах присутствует разнообразие и не используются одинаковые строительные техники. Готовые, они все 3 выглядят классно.
    Недостатки:
    Не хватило фигурки гонщика или водителя.
  • 5.0

    15 кві, 2022
    Lego дійсно просунувся у своїх наборах з часу мого дитинства! Цей набір унікальний тим, що ви можете зібрати маслкар, гоночний автомобіль та хот-род. Інструкції зі створення автомобіля були дуже зрозумілі, і мій син зробив все майже самостійно. Та й мені самому сподобалось збирати. Окремо скажу, що зробити дах знімним - дійсно крута ідея. Було б цікаво перевірити, чи поміститься всередину мініфігурка, але це перший набір за довгий час, тому фігурок в нас поки що немає. Але ми це скоро виправимо;)
    Достоинства:
    Усі 3 машини абсолютно різні та по своєму цікаві. Є доволі широкі гумові колеса. На мій погляд, має поміститись мініфігурка всередину.
    Недостатки:
    Відсутні (-).

Рекомендуємо подивитися ці товари