>
Уточнити наявність у постачальника
399 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

60 шт.
0 шт.
12.2 × 5.9 × 9.1 cm
4+
0 шт.
4.7

Опис

Переваги конструктора
LEGO CLASSIC 11007 Creative Green Bricks - це те, що необхідно дитині для якісного та ефективного розвитку. За допомогою цього набору, ваш малюк зможе повністю реалізувати свій творчий потенціал і набути необхідних навичок. Конструктор розвиває уяву, фантазію і змушує дитину мислити. Під час гри вона розвиває всі необхідні якості, починаючи від дрібної моторики рук і закінчуючи нестандартним мисленням. При цьому малюк приємно проводить час і розважається.

Що можна зібрати
Відкриваючи коробку, дитина знаходить в ній 60 різних деталей. Всі деталі абсолютно безпечні і не можуть заподіяти якої-небудь шкоди малюку. Під час гри можна зібрати 3 персонажа. Зберіть добру і веселу собаку, яка буде слухняно виконувати всі команди, і охороняти ваш будинок. Побудувавши міні-вертоліт з обертовими лопатями можна полетіти в далеку подорож або виконувати складні трюки. Не варто забувати і про красиву яблуню з чудовим яблуком, за якою можна доглядати або просто насолоджуватися її зовнішнім виглядом. Але найцікавіше починається, коли ваша дитина імпровізує і включає фантазію, всіляко модифікуючи свої моделі. У цей час може вийти що завгодно, все залежить тільки від фантазії.

Про набір
Конструктор LEGO CLASSIC 11007 Креативні Зелені Цегла відмінно підходить як хлопчикам, так і дівчаткам віком від 4-х років і більше. Конструктор легко складається, а всі його деталі відмінно взаємодіють між собою. При цьому даний набір можна поєднувати з наборами інших колекцій і серій, роблячи, таким чином, гру ще цікавішою та захоплюючою. Дитина може збирати конструктор як з батьками, або друзями, так і самостійно. У будь-якому випадку яскраві емоції її забезпечені.

Всі товари ЛЕГО проходять суворе тестування і відповідають всім стандартам, тому вони безпечні і не можуть заподіяти шкоди дитині. Купити LEGO CLASSIC 11007 Креативні Зелені Цегла ви можете в нашому магазині ЛЕГО, а якщо виникли питання, наші фахівці будуть раді допомогти.

  • 4.0

    3 кві, 2021
    Могу посоветовать набор только если вам нужны сугубо зеленые детали. В противном случае, гораздо лучше взять больший набор, с большим разнообразием цветов и деталей, так еще и в коробке есть. Хотя этот набор как всегда хорош. Так сказать, классика вечна)
    Достоинства:
    Не боюсь давать этот конструктор детям, детали довольно большие и яркие. Только один совет - лучше прикупить какую-то основу.
    Недостатки:
    Очень маленький набор с лишь одним цветом. Подойдет лишь если нужен зеленый цвет. Но ведь даже ребенку интереснее цветные детали.
  • 5.0

    3 кві, 2021
    Якщо комусь цікаво, то є багато наборів такого ж плану, з червоним, оранжевим, синім основними кольорами. Але ми обрали зелений, так як сину подобається збирати різні історії, а зелений колір виступає як трава. Інструкція включає в себе 3 збірки: вертоліт, песик і дерево. На дереві є навіть щось на кшталт яблука.
    Достоинства:
    Деталі яскраві, якісні. В наборі містяться різні відтінки зеленого. Чудово з'єднуються з іншими наборами серії.
    Недостатки:
    Малувато деталей.
  • 5.0

    17 січ, 2020
    У мене маленький хрещеник. Щодо подарунків, я довіряю лего. LEGO Classic Зелений набор для конструювания одразу кидається у вічі. Ним можна гратисяіз самого ранього віку. Зелений спокійний колір. Багато діталей, ми робили фігурки, які вказані на упаковці, ще придумали зеленого кота,сову, машину. Хотілося б, щоб у наборі було більше діталей обличча (різні очі, носи, вуха). На мій погляд, набір вдалий.

Рекомендуємо подивитися ці товари