>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

151 шт.
0 шт.
19 × 7 × 14 cm
8+
0 шт.
4.3

Опис

   Штурмовики Першого ордена - піхотні війська однойменного ордена. Їх відбирали і готували з самого народження, щоб виховати максимально відданих солдатів, нещадних по відношенню до своїх ворогів. Піхотинці носили сліпуче-білу броню, шоломи, бластерні гвинтівки і пістолети. Під командуванням капітана Фазма вони брали участь в масштабних битвах: при Такодані, Туанулі, Старкіллері та інших. У цьому наборі Вам запропоновано зібрати свого власного штурмовиків і прикрасити ним свій будинок або робоче місце.

   Відчуйте силу Першого ордена з набором LEGO 40391 "Штурмовик Першого ордена" і зберіть власного піхотинця. Купивши набір, Ви отримаєте: 

  • стандартну для серії упаковку. На передній стороні зображена готова модель, а також поєднуються логотипи LEGO і Star Wars. На задній стороні - кілька варіантів відображення готової збірки і фото в процесі. У порівнянні з набором ВВ-8, фон трохи світліший, хоча в цілому стилістика однакова;
  • звичайну інструкцію на 46 кроків, яка допоможе зібрати власного штурмовиків. Спочатку також розміщено кілька слів від Кріса Маквея - творця даної концепції. Він придумав це близько 5 років тому, але випущений набір був лише в 2020 році;
  • 3 пакетика з детальками (всього 151), серед яких: червона основа 12 на 16, відкидні пластини, клинові пластини та інші. За допомогою них вдасться зібрати 3D зображення даного солдата. Всі деталі якісні, гіпоалергенні, яскраві і підійдуть для безпечної збірки дітям від 8 років;
  • деталі для відображення готової моделі: пластина для кріплення на цвях або шуруп і розкладна підставка. Так що Ви можете розмістити готову збірку так, як Вам буде завгодно, не купуючи нічого додатково.

   Збірка набору LEGO 40391 "Штурмовик Першого ордена" починається з базової пластини і основних елементів обличчя. Далі приєднується решта деталей. В кінцевому підсумку, Ви можете приєднати підставку, або розмістити набір на стіні.

   Як колись сказав капітан Фазма: "Навіть вуки не пробити броню Першого ордена". І це чудово описує даний набір 40391: стильний, міцний і за традицією штурмовиків - білосніжний з чорними акцентами. Яскраво-червона основа додає барвистого акценту і якісно виділяє штурмовиків.

   Набір LEGO "Штурмовик Першого ордена" підійде як фанатам серії Зоряних воєн, так і випадковим покупцям, які хочуть мати оригінальну картину. В не залежності від віку, набір порадує Вас не тільки кінцевим результатом, а й процесом складання. А будучи готовою моделлю, зможе прикрасити будь-який інтер'єр.

   Якщо Вам сподобався цей Штурмовик, радимо також звернути увагу на інші набори серії LEGO Brick Sketches: 

  • LEGO Brick Sketches Джокер;
  • LEGO Brick Sketches Бетмен;
  • LEGO Brick Sketches ВВ-8.

   Радимо випробувати їх усіх, адже кожна збірка по своєму цікава і унікальна. Хоча на даний момент, серія включає в себе всього лише 4 набори, в майбутньому можлива поява нових.

   Цей, і інші набори, ви можете придбати в нашому магазині за приємною ціною.

   Вдалої і цікавої збірки!

 

  • 4.0

    7 жов, 2020
    Не скажу, що дуже вдалий набір з колекції, але порівнюючи з Джокером (зовсім не сподобався) все ж непогано. Схиляюся до того, що найбільш круті тут ВВ-8 і Бетмен, супер стильно виглядають на моєму робочому місці. Бачив, що багато хто пише (не тут, а взагалі на форумах) про високу вартість колекції, але ж ніхто не змушує вас її купувати - вибір кожного. Особисто я більш-менш задоволений. Дякую магазину.
    Достоинства:
    Рухливі частини, надійні кріплення. Виглядає стильно.
    Недостатки:
    Можливо для когось - висока вартість.
  • 4.0

    4 жов, 2020
    Достаточно простая сборка, трудностей не было. Брал себе и сыну одновременно. Сыну, чтобы учился конструировать (только подходит к возрасту, когда начинает понимать как устроего лего), а мне чисто для визуального наслаждения, т.к. я фанат звездных войн. Для новичков в самый раз
    Достоинства:
    Как всегда все качественно
    Недостатки:
    Никак не привыкну к ценам на лего
  • 5.0

    2 жов, 2020
    Это не первый комплект из серии Звездных Войн, который купил сыну. Хоть и написано ограничение от 7 лет, но мой ребенок уже в 5,5 лет с интересом занимается сборкой и сложностей не возникает. Комплект обычный, 81 деталь, инструкция и каркас. Кстати инструкция как и во всех наборах лего очень подробная и красочная, а детали пронумерованы. Процесс первой сборки занял минут 20-25, но это с учетом что ребенок опытный. есть прикольная фишка в виде бластера, но пули быстро теряются по квартире. В целом, для фанатов серии это хороший комплект в отличном исполнении. Сыну набор понравился.
    Достоинства:
    Персонаж максимально похож, гнущиеся конечности, инструкция подробнейшая, есть стреляющий бластер, качество деталей отличное.
    Недостатки:
    Для бластера всего 2 пули и они очень быстро теряются( Хотелось бы больше если честно для такого набора.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

115 шт.
8+
324 шт.
9+