>
Уточнити наявність у постачальника
3049 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

528 шт.
4 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
9+
0 шт.
4.7

Опис

Намагаючись врятуватися від нападу Корпорації з освоєння природних ресурсів, Джейк Саллі вирішив сховати свою сім'ю в клані Меткайїна - водних на’ві, що мешкають біля рифів. Побувайте й Ви в гостях у гостинних на’ві у наборі LEGO “Будинок Меткайїна в рифах” та дізнайтесь, як їм живеться.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75578 було випущено у рамках серії LEGO Avatar. Він містить 528 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 9 років. Тема набору - будівлі.

Особливості серії. Серія Avatar відправляє фанатів конструктора LEGO на планету Пандору, де видобувають цінний мінерал – анобтаніум. Але видобуток ресурсів – не єдине, чим пропонує займатись серія. Захист виду на'ві, створення аватарів, боротьба з корпорацією та інші завдання чекають на своїх дослідників.

На’ві поблизу рифів

У наборі ЛЕГО 75578 зібралося кілька персонажів, що сховалися у морського клану під час нападу ОПР:

  • Тоноварі - вождь клану Меткайїна. Як і на всіх на'ві, на чоловікові мінімум одягу, лише намисто та шкіряні пов'язки. Він має подовжені ноги, як і всі дорослі на'ві набору. Зброя – спис;
  • Ронал – дружина Тоноварі. У неї плетена прикраса, що покриває груди, а також помаранчева пов'язка на стегнах. За допомогою принтів також підкреслюється вагітність на'ві, яка тривала більшу частину фільму;
  • Нейтірі - дочка вождя клану Оматікайя, яка вийшла заміж за Джейка Саллі. У неї темніший колір шкіри, що притаманно її клану. У неї намисто з підвісками, а також тонка пов'язка на стегнах;
  • Кірі – прийомна дочка Нейтирі. У дівчинки також як і у мами хитромудре намисто, але пов'язка на стегна має більше оливкового кольору.

У гостях у клану Меткайїна

Набір складається з 528 деталей, що розсортовані по 5 пакетах, з нумерацією від першого до четвертого. Також є окремий пакетик, що містить кілька восьмикутних пластин 10х10 і пластикові вітрила.

Складання починається з будівництва невеликого каное і бічного складання коралового рифу. Але найцікавіша частина – це будинок. Він будується з використанням циліндрів в якості основи, до яких додаються восьмикутні пластини 10×10, що утворюють площу підлоги. У міру будівництва стає очевидним, що форма будинку на рифі заснована на човні з носом, що виступає, і кормою на кожному кінці, а вітрила складають навіс. З перших кроків його збирання також доручено додавати риб, рослини, листя і щупальця на всій основі, пожвавлюючи набір. Будинок фактично побудований на рифах та інтегрується із природним оточенням. Усередині нього також достатньо предметів, щоб відтворити життя племені Меткайїна: багаття, інструменти, продукти харчування і багааацько риби.

Відчуйте себе в ролі гостя або члена племені Меткайїна, живучи в будинку-човні, ловлячи рибу і засинаючи, слухаючи як морські хвилі розбиваються об фундамент будинку і прилеглі скелі в наборі ЛЕГО “Будинок Меткайїна в рифах”

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    20 січ, 2023
    Будинок Меткайїна від LEGO справді чудовий та інтерактивний. Після перегляду фільмів, ми зупинились саме на цьому наборі для придбання, оскільки він найкраще відображає другий фільм та клан водних на’ві. Діти легко вигадують, з чим грати: ловити рибу, плавати, займатися господарством і так далі. Ледь не забув - також кілька предметів, які світяться в темряві, що для мене взагалі стало приємним здивуванням. Також є багато рожевих деталей, які нагадали мені бонсай з ботанічної теми.
    Достоинства:
    Блакитних і синіх деталей води наче небагато, але їх якраз досить, щоб підкреслити розташування будинку. Всередині і зовні дуже багато цікавих деталей, включно з човном. Плюс, є такі, що світяться в темряві. В одній зі скель також схована потаємна печера.
    Недостатки:
    Всередині особливо немає місць для спання, що як на мене нелогічно.
  • 4.0

    20 січ, 2023
    Набір дуже точно відображає будинок клану Меткайїна і якщо ви хочете щось з ними, то цей набір найкращий. Весь дім стоїть на кам’яних скелях над водою та пов’язаний з оточенням. І це прям фантастично, оскільки всі знають про зв’язок на’ві з природою. Вибір фігурок вдалий - присутні представники обох кланів. Є запитання до парусу, який прикриває дім. На картинці це виглядає класно, але в реальності його важкувато закріпити і грати, тому ми взагалі зняли.
    Достоинства:
    Гортаючи серію побачив, що усі набори пов'язані з природою і цей не виняток. Думаю, діти зможуть переобладнати дім на звичайний будинок над водою, якщо захочуть. Фігурки максимальні копії персонажів фільму.
    Недостатки:
    Трохи важко розібратись з парусом і він заважає під час гри. Краще було б замінити на якісь мінімальні деталі.
  • 5.0

    20 січ, 2023
    Читал в интернете, что для некоторых фильм оказался затянутым, но я бы так не сказал. Мне он понравился также, как и первая часть, став одним из любимых. Чтобы запомнить момент, я решил купить один из наборов серии и выбрал этот. Собрать было легко. В основном детали составляют каменные своды и многочисленные кораллы. Также много предметов, которые на’ви используют по хозяйству. Уверен, что дети легко нашли бы этому всему применение. Ну а я по итогу выставил его на книжной полке, рядом с “В поисках на’ви” Кэмерона.
    Достоинства:
    Цельная сборка, где почти все соединено. Множество цветных кораллов и рыбок. Необычные фигурки - на'ви значительно выше обычных и уж тем более детей.
    Недостатки:
    Думаю, набор все же для детей.

Рекомендуємо подивитися ці товари