>
Уточнити наявність у постачальника
699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

23 шт.
1 шт.
26.2 × 7.2 × 19.1 cm
2+
0 шт.
4.5

Опис

Конструктори LEGO Duplo, для найменших, представляють казкове поповнення у серії Disney Princess – конструктор LEGO Duplo Disney Princess Бальна зала Белль (10960).

Перед вами легендарна сцена з диснеївського мультфільму "Красуня і Чудовисько" - сцена збору Белль на чарівний бал.

Чи знали ви, що ім'я "Белль" у перекладі французької означає - Красива. Юна принцеса саме така і це може підтвердити кожен, хто її колись бачив.

Збори на бал

Ви тільки подивіться, маленька принцеса Белль вже одягла свою казкову бальну сукню із золотої тканини, а її нові зачаровані друзі з радістю їй допомагають швидше вирушити на чарівний бал і подарувати свій танець принцу Адаму.

Крім фігурки принцеси Бель набір укомплектований трьома ігровими фігурами LEGO Duplo:

  • балакучим і харизматичним канделябром - Люм'єром;
  • поціновувачем музики і особливо пунктуальним Когсвортом (він же зачарований годинник);
  • юним і милим Чіпом, який був перетворений на маленьку білу чашечку.

Але поки тривають збори, принцеса із задоволенням танцює та співає на кухні чарівного замку зі своїми чудовими друзями.

За допомогою платформи, що обертається, ваш малюк одним рухом з легкістю зможе відтворювати прекрасні бальні танці Белль.

Навчайтеся нового у процесі гри

Починаючи з двох років дітки з великим задоволенням гратимуть із практичним ігровим набором LEGO Duplo Disney Princess "Бальна зала Белль" (10960), занурюватимуться у світ магії, відтворюватимуть легендарні сцени з мультфільму студії Дісней "Красуня і Чудовисько". Уявлятимуть себе принцами та принцесами, створюватимуть свій оригінальний сценарій гри.

Відкрийте своєму малюкові нескінченну творчу гру з улюбленими персонажами мультфільмів Disney. Захоплюючі сюжети, яскраві кольори та різноманітні елементи конструктора LEGO Duplo ретельно продумані та протестовані.

Розділіть з вашою дитиною дорогоцінні моменти радості та самовираження, адже ЛЕГО Дупло – це захоплюючий старт для нових пригод та досягнень. Цілий світ у маленьких руках.

Про набір

Ігровий набір LEGO Duplo Бальна зала Белль (10960) складається з 19 кубиків ЛЕГО та 4 ігрових фігурок (Белль та її друзі). За допомогою простої ілюстрованої інструкції малюк зможе побудувати кілька запропонованих варіантів декорацій для Белль та друзів.

З простими наборами LEGO Duplo ваша дитина буде розвивати та отримувати:

  • навички будівництва;
  • дрібну моторику рук;
  • уява;
  • логічне мислення;
  • просторове сприйняття;
  • творчі здібності.

Перебудовуйте, змінюйте конфігурацію елементів, комбінуйте набори ЛЕГО серії Дупло, надихаючись знову та знову на нескінченну творчу гру.

Відкривайте цей чудовий світ із радістю. Казкові пригоди в реальному житті разом із LEGO Duplo.

Серія LEGO Duplo Disney Princess представлена ​​також в інших наборах з юними принцесами Дісней, такими як: Попелюшка, Спляча красуня, Аріель, Рапунцель, Білосніжка. 

Зберіть усі набори серії та насолоджуйтесь незабутньою грою разом із LEGO Duplo.

Всі набори LEGO Duplo Disney Princess ви зможете замовити у нашому інтернет-магазині. Для цього вам потрібно зробити замовлення на сайті або зателефонувати.

  • 4.0

    10 жов, 2022
    Це симпатичний маленький набір із 23 деталей Lego на тему принцеси Діснея. Він не потребує багато будівництва, тому підходить для дітей молодшого віку, оскільки будівельні блоки трохи більші, і їх легше будувати. Це цікаве заняття – будувати цю бальний кімнату принцеси разом із вашою дитиною. Ви отримуєте Чіпа, Когсворта, Люм’єра і Белль разом із деталями. Набір можна легко зібрати і подарувати дитині години гри.
    Достоинства:
    Ви отримуєте 4 фігури, які миттєво впізнаєте. Деталі Duplo масивні, їх легше підібрати та скріпити разом, ніж Lego. Обстановка являє собою простий дизайн палацу, з робочим поворотним столиком.
    Недостатки:
    Це не дуже гарний окремий ігровий набір, оскільки ви мало що можете зробити з кількома цеглинками. Шкода включати Чіпа без місіс Поттс.
  • 5.0

    10 жов, 2022
    Що Lego вміє найкраще - виготовляти якісні будівельні деталі та вигадувати дизайни наборів, які відповідають віку. Цей конкретний набір призначений для 2-річних малюків і будучи вищезгаданим Lego, він добре зроблений. Усі деталі масивні, а краї закруглені. Тема: «Красуня і Чудовисько». Донечці сподобалось, що у Белль була спідниця зі справжньої тканини, і їй подобалося одягати її. Єдине питання – ціна. Ви не отримуєте багато штук, але я думаю, що ви платите за якість для дитини, а не за кількість.
    Достоинства:
    Деталі гарні, масивні та зручно лягають у маленькі ручки, що сприяє будівництву та покращує дрібну моторику. У набір входять Белль, підсвічник Люм’єр, годинник Когсворт і чайна чашка Чіп. Будь-якій дівчинці сподобається надягати плаття та крутити посеред бального залу.
    Недостатки:
    Хотілося б побачити Чудовисько у цьому ж наборі. Та і зрештою я не впевнена, що він існує у варіації лего.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари