>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

90 шт.
1 шт.
15.7 × 6.1 × 14.1 cm
5+
0 шт.

Опис

Подаруйте вашій дитині нові знання, познайомте з прекрасними річковими видрами та місцем їх проживання, а допоможе вам у цьому напрочуд цікавий набір LEGO City 60394 Всюдихід й ареал видр, який вийшов у січні 2023 року.

В гості до видр

За допомогою ігрового набору LEGO City 60394 ви можете наочно продемонструвати місцевість, в якій зазвичай живуть видри, чим найбільше люблять займатися та що полюбляють їсти. У дослідженні дикої природи вам допоможе чарівна доглядачка заповідника, вона чудово знає де живуть видри та із задоволенням проведе вам екскурсію.

Сідайте на міцний квадроцикл, який здатний проїхати будь-яким бездоріжжям. Надягайте захисний шолом та окуляри, візьміть із собою рацію, щоб бути на зв'язку, та фотоапарат для фіксації цікавих моментів. Фотографуйте дивовижні пейзажі природи, милих видр на острові, а також риб та жабок. Подивіться, бачите - попереду острів, де проживають одразу дві річкові видри. Як цікаво, у них є невелика гірка для спуску у воду. Прикольно, чи не так?

Про набір

Ігровий набір LEGO City Всюдихід та ставок видр (60394) складається з 90 елементів ЛЕГО, однієї мініфігурки доглядачки заповідника, двох ігрових фігурок видр, жаби та рибки, а також інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 5 років.

Місце проживання річкових видр із водяною гіркою з кубиків ЛЕГО має такі фізичні розміри: висота - 6 см; довжина – 10 см; ширина – 6 см.

Конструктор LEGO City 60394 сподобається кожній дитині, яка любить тварин та захоплюється квадроциклами. Ігровий набір стане чудовим подарунком вашій дитині на будь-яке свято. Комбінуйте набори серії ЛЕГО Сіті із наборами ваших друзів, створюйте унікальні ігрові локації та вигадуйте захоплюючі сценарії гри.

Зверніть увагу на новинки 2023 з даної серії, які можна легко поєднати з ігровим набором ЛЕГО Сіті 60394.

Захоплюючий світ LEGO City

Ігрові набори даної серії не лише подарують вашій дитині навички у будівництві та нові знання, але й перенесуть малюка до центру подій відомого ЛЕГО-міста ЛЕГО. За допомогою крутих транспортних засобів, багатофункціональних тематичних конструкцій, ігрових персонажів, що надихають, ваша дитина отримає максимум задоволення і може розвинути нові життєві навички, адже, ігрові набори ЛЕГО - це конструктори, які допомагають дітям навчатися і розвиватися через гру.

Варто зауважити! Компанія ЛЕГО відповідально ставиться до якості та безпеки своєї продукції. Кожен елемент конструкторів LEGO серії City відповідає всім суворим світовим стандартам у цій галузі виробництва.

Конструювання на вашому смартфоні

Встановіть на свій гаджет цифровий посібник зі складання у вигляді безкоштовного мобільного додатку LEGO Building Instructions. 3D-програма додасть веселощів у процес збору конструктора. Ви можете змінювати масштаб, розглядати кожну сторону своєї споруди у 3D-форматі на екрані вашого гаджета. Зберігайте свої результати та відстежуйте прогрес здобуття нових навичок конструювання разом з мобільним додатком LEGO Building Instructions.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари