>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

433 шт.
3 шт.
38 × 5.8 × 26 cm
6+
0 шт.

Опис

У LEGO-місті вміють веселитися та відпочивати, особливо коли приїжджають парки розваг. Побувайте і Ви на одному з атракціонів, який тільки-но був доставлений на вантажній машині в наборі LEGO Вантажівка для розваг "Космічна карусель".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 60313 було випущено у рамках серії LEGO City. Він містить 433 якісні деталі, барвисту інструкцію та призначений від 6 років. Тематика набору – атракціони.

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будинками та інфраструктурою з деталей LEGO. І відразу після цього наповнити його мініфігурками-жителями. При цьому, пригоди продовжуються як у місті, так і за його околицями, включаючи відкритий космос.

Мешканці на атракціоні

Можете вважати, що Вам пощастило, адже Ви потрапили на гірки, коли ще небагато народу. Адже коли про них дізнаються усі жителі, до них буде довжелезна черга. Тому тут є лише 3 мініфігурки:

  1. водій та власник вантажівки. У нього спеціальний костюм під колір та тематику атракціону: фіолетова спортивна кофта із зірками та зеленими рукавами, коричневі штани та шапка з ріжками інопланетянина. У чоловіка 2 вирази обличчя: спокійне та усміхнене;
  2. маленький хлопчик. Він один із перших, хто бажає випробувати нові гірки. На ньому синя футболка з принтом, бірюзова куртка та сині штани. У хлопця також двостороннє обличчя: здивоване та радісне;
  3. мама хлопчик. Саме вона привела сюди хлопця. У неї блакитна блузка, кулон у вигляді серця, жовта кофточка, ремінь та блакитні штани. Також вона носить окуляри.

Вантажівка з гірками

Основне складання набору LEGO 60313 представлене вантажівкою, яка везе на причепі гірки. Сам автомобіль виконаний у фіолетовому кольорі з прикрашеною кабіною. Всередині місце для водія - чоловіка та його чашка. Кабіна має шарнірно-зчленовану раму і кріпиться до причепа, на якому збудовані гірки. Спочатку вони перевозяться у закритому вигляді, проте коли власник прибуває на місце, він від'єднує причіп від кабіни вантажівки, розкладає їх та опускає сходи.

Самі гірки мають дві кабіни - космічні кораблі, розташовані одна навпроти іншої, які переміщаються по колу. На те, що пригоди відбуваються в космосі, вказує фіолетовий колір і величезний салатовий прибулець у центрі. Саме довкола нього і треба навертати кола. У інопланетянина тут 3 ока та відкритий рот з білими зубами. В одній із рук він тримає табличку-рекламу "Космічні гірки". Біля сходів американські гірки мають спеціальну ручку, крутячи яку можна змусити їх обертатися.

А ось і перші відвідувачі – мама із сином. Спочатку їм потрібно пройти до каси, розплатитися та отримати свій квиток. Після цього хлопчик може займати місце і пристібати ремені безпеки. Після закінчення поїздки, атракціон зупиняється і він отримає пам'ятне фото.

Вирушайте у міжгалактичну пригоду, граючи з пересувним атракціоном у наборі LEGO Вантажівка для розваг "Космічна карусель".

Вдалої та цікавої збірки! 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари