>
Уточнити наявність у постачальника
649 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

85 шт.
2 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
4+
0 шт.
4.7

Опис

Підлатати дорогу? Побудувати дім? Бетонозмішувач - універсальна машина для таких справ. Добре, що LEGO-місто нещодавно здобуло одну таку з набором LEGO "Вантажівка-бетонозмішувач". Скористайтеся нею та допоможіть закінчити дорожні роботи вдвічі швидше.

Декілька слів про набір

Набір LEGO 60325 – невелика новинка січня 2022 року, призначена для дітей від 4 років (а також їхніх батьків). На передній стороні упаковки показаний сам бетонозмішувач, а на зворотній - деталі та деякі функції. Відкривши коробку, Ви виявите: 85 деталей, 2 мініфігурки та друковану інструкцію (є також доступ до електронної версії).

Двоє робітників

Коли надходить дзвінок про те, що десь у місті потрібно підлатати дорогу або проводиться плановий ремонт, ці робітники тут як тут. Вони завжди прибувають вчасно, роблять все швидко та якісно.

  • дівчина. Хто сказав, що управління бетонозмішувачем – це не жіноча робота. Вона управляється з усім не гірше за чоловіка. На ній помаранчеві штани, білий светр, блакитна робоча куртка, блакитні захисні окуляри та червона каска;
  • чоловік. Справжній фахівець своєї справи, який перебирає на себе всю важку роботу. Він одягнений у помаранчевий робочий комбінезон, блакитний светр та червону каску. На обличчі видніється подряпина від роботи.

З набором LEGO "Вантажівка-бетонозмішувач", діти можуть втілити в реальність свої найзаповітніші мрії і також спробувати себе в ролі водія або укладача дороги.

Бетонозмішувач

Так як це набір для маленьких фанатів LEGO, бажаючих побудувати власне місто, вони зможуть зібрати цю машину самостійно. Вона вже має стартовий модуль, до якого лише потрібно прикріпити колеса та деякі деталі. У готовому вигляді, жовто-блакитний бетонозмішувач досягне більше 9 сантиметрів заввишки, 14 завдовжки і 7 завширшки. Дитина зможе брати її із собою куди завгодно.

Крім цього, бетонозмішувач оснащений обертовим барабаном, який, як справжній, подає деталі іграшкового бетону через розкладний жолоб. Діти не тільки зможуть познайомитися з тим, як працює бетонозмішувач, але й побачити та випробувати це самостійно.

Увага! Дорожні роботи!

Нехай дитина проведе власні дорожні роботи вдома. Спочатку необхідно встановити знак про те, що проходять дорожні роботи. Далі завести бетонозмішувач і почекати, поки бетон опиниться в спеціальному контейнері. Після чого, хапайте лопату, вантажте бетон на зелену тачку та підлатайте дорогу. При необхідності використовуйте відбійний молоток.

Всі ці деталі є в наборі LEGO 60325, тому дитина зможе відразу приступити до гри.

Електронні інструкції

Компанія LEGO також зробила набір LEGO 60325 сумісним із програмою LEGO Building Instructions. Дітям дуже сподобається збирати з цим додатком, адже він дозволяє:

  • відстежувати свій прогрес;
  • обертати модель, дивлячись на неї з різних боків;
  • масштабувати;
  • підсвічувати кроки складання та багато іншого!

Набір також має друковану інструкцію, так що Ви зможете вибрати, що Вам зручніше і що більше подобається дитині.

Сідайте за кермо цієї машини і вирушайте закладати ями на дорозі з набором LEGO "Вантажівка-бетонозмішувач". За таке жителі міста точно скажуть Вам спасибі.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    24 січ, 2022
    Не могу сказать, что набор супер-интересный, но моему племяннику понравился. Он очень любит, когда я приезжаю и дарю небольшие подарочки. Собирали мы вместе, хотя я больше просто присутствовал, дав ему возможность сделать все самостоятельно. Бетономешалка действительно подает детали, но на этом все. Почему-то нету даже как таковой дороги, которую нужно ремонтировать. Но племяннику вроде как понравилось дополнение к городу, так что 4/5.
    Достоинства:
    Хорошая сборка для 4 лет, в меру сложная, но не слишком. Большие детали и яркие цвета. Вращение барабана. Доп детали и фигурки.
    Недостатки:
    Нету целостности, добавили бы хоть 1 деталь разрушенной дороги.
  • 5.0

    24 січ, 2022
    Звичайно це набір лише для дітей, проте ж і їм має бути що збирати та взяти вперше. Бетономешалка просто збирається, оскільки має початкові великі деталі, які потрібно лиш з’єднати та додати дрібнички. Потім в барабан можна закинути деталі та вони з гуркотом подадуться в спеціальний контейнер. Це чудово, що в набір додані такі деталі як тачка, молоток, лопата та знак. Хтось має цим всім займатись, тому тут є 2 фігурки робітників.
    Достоинства:
    Відносно велика бетономешалка з працюючою функцією барабану (майже 15 см в довжину). Різні деталі для дорожніх робіт. Фігурки чоловіка та жінки. Можна користуватись інструкцією в телефоні.
    Недостатки:
    В кабіну потрапити трохи важкувато.
  • 5.0

    24 січ, 2022
    Отличный набор для начинающего строителя, взрослым же будет не так интересно. Он обязательно понравится любому ребенку, который любит строить и любит грузовики. Бетономешалка вращается и даже дозирует игрушечный цемент. У двух включенных рабочих есть лопата, отбойный молоток и тачка. Они могут как возится с инструментами, так и водить машину.
    Достоинства:
    Бетономешалка отлично вращается и подает цемент. Готовые серые кусочки можно погрузить в тачку и "отремонтировать" дорогу. Одинаковые фигурки.
    Недостатки:
    Набор только для детей. Не хватает какой-то дороги.

Рекомендуємо подивитися ці товари