>
Уточнити наявність у постачальника
1999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

230 шт.
4 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
4+
0 шт.

Опис

Можливо, найцікавіша та важлива частина будь-якої ферми – це хлів, адже саме там зберігаються всі заготовлені припаси та можуть жити тварини. І саме його, разом з рештою ферми Вам і доведеться зібрати в наборі LEGO "Тварини на фермі та у хліві".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 60346 було випущено у рамках серії LEGO City. Він містить 230 якісних деталей, барвисту інструкцію та призначений від 4 років. Тематика набору – ферма.

Особливості серії. Серія LEGO City пропонує зібрати власне місто, з різними будинками, транспортом та пригодами. Але й містом справа не обмежується, адже фігурки часто вирушають у дику природу, на фестивалі та навіть на місяць!

Мініфігурки на фермі

В даний набір входить 4 мініфігурки, що одразу гарантує достатньо ігрових персонажів для догляду за фермою. Тут є:

  1. Піч - дівчина, яка працює на фермі. Її Ви могли бачити у мультсеріалі про життя міста. На ній біла кофта та салатовий комбінезон з логотипом поля та сонця;
  2. дівчина – ще одна працівниця ферми. На неї такий самий комбінезон, як і в Піч, тільки кофта не білого, а помаранчевого кольору;
  3. стригаль (той, хто стриже овець) – ще один фермер. Незважаючи на його професію, у нього дуже довге волосся і борода. Одягнений чоловік у салатовий комбінезон та помаранчеву кофту;
  4. хлопчик – маленький помічник. Він також працює на цій фермі та має принти білої кофти та синього комбінезону.

Родзинкою набору є тварини, що входять до нього. І тут їх відразу 8 – відмінний (якщо не найкращий) початок для створення власної ферми. Серед них: корова кольору нуги, світле теля, вівця зі знімною вовною, ягня, свиня, 2 порося і навіть білка!

Велика ферма

Набір LEGO 60346 призначений для вікової категорії 4+, що означає великі, прості та легкі у складанні моделі, з якими впорається будь-яка дитина. Трактор взагалі виконаний за технікою "вчися будувати", щоб розповісти дітям основи складання.

Вся ферма складається з кількох збірок, які можуть бути розташовані як завгодно. В тому числі:

  1. біло-червоний хлів з дверцятами, що відкриваються, і логотипом ферми нагорі. На першому поверсі можуть жити тварини, а на другому Ви виявите ліжко для когось із фермерів та білку, що оселилася на стозі сіна. Позаду комора відкрита для більш зручної гри;
  2. блакитний трактор з відкритою кабіною для водія, ковшем та причепом, в який можна завантажити тварин або запаси;
  3. скляна теплиця, в якій росте морква та гарбузи, а нагорі відпочиває метелик;
  4. місце для миття, де хтось із робітників може помити свиню у відрі зі шланга або використовуючи міні-щітку, запозичену з автомийки.

Крім великих збірок, є також безліч аксесуарів, які створюють атмосферу ферми та просто необхідні там. До такого, наприклад, можна віднести: ящик для овочів, лопату, вила, совок, ножиці, лійку та щітку.

Пориньте з головою в звичайні справи на фермі, вирощуючи врожай, доглядаючи тварин і перевозячи запаси на тракторі в наборі LEGO "Тварини на фермі та у хліві".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари