>
Уточнити наявність у постачальника
649 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

73 шт.
2 шт.
26.2 × 19.1 × 4.6 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Дюк ДеТейн - той ще любитель швидкісних перегонів, але чи буде так він настільки хорошим, коли зіткнеться з цією каскадёршой в наборі LEGO "Змагання каскадерів" або невідома дівчина все ж дасть жару? Приготуйтеся до захоплюючих змагань. Та переможе найсильніший або найсильніша!

Каскадерські трюки для сміливців
Для тих з Вас, хто живе ризиком, обожнює адреналін і хоче приміряти на себе професію каскадера, гонщика-мотоцикліста або просто побути крутим, компанія LEGO представляє серію наборів LEGO City Stunt. Тут Ви знайдете фігурки екстремалів-каскадерів, крутий транспорт і різні додаткові аксесуари. Однак, пам'ятайте про безпеку і не намагайтеся повторити це в реальному житті!

Зустрічайте - учасники змагань
Якщо Ви дивилися мультсеріал "Пригоди в LEGO City", то точно впізнаєте одного з гонщиків, а з другої гонщицею зараз трохи познайомитеся. Отже, в наборі LEGO 60299 є:

  • лейтенант Дюк ДеТейн. Поліцейський, а за сумісництвом любитель швидкості, спалить всю гуму, але постарається перемогти в цьому змаганні. А якщо по дорозі ще зустрінеться злочинець, то він тут же виявиться за гратами. На лейтенантові сірий гоночний костюм з синіми елементами. Обличчя прикрашає фірмова посмішка і сонцезахисні окуляри. Але безпека понад усе, тому перед заїздом слід надіти синій шолом з чорним захисним склом;
  • невідома гонщиця. Хто вона - незрозуміло, звідки вона приїхала - не ясно. Очевидно лише одне - вона дуже крута каскадёрша і готова кинути виклик лейтенанту ДеТейну. А ще, у дівчини стильний прикид: біла майка з трояндою, джинсова жилетка з кишенями і чорні штани. На час заїзду, вона одягає червоний шолом з червоним захисним склом.

Змагання будуть спекотними! Запасайтеся попкорном, або теж візьміть участь.

Мотоцикли та перешкоди
Мотоциклів в наборі LEGO "Змагання каскадерів" відразу 2, по одному для кожного учасника:

  • червоний для дівчини;
  • блакитний для Дюка.

Обидва байка оснащені механізмом - маховиком, який необхідно завести, відпустити і тоді каскадер зможе виконати кілька трюків або проїхати деяку відстань.

А завести мотоцикли доведеться, адже гонщиків в цьому наборі очікує вогненне кільце і трамплін для розгону. Коли Вам набриднуть звичайні стрибки, спробуйте подовжити стрибок, підняти кільце вище і виконати трюк, тримаючись лише за кермо. Різні рівні складності підійдуть як для новачка, так і для досить прошаренного каскадера.

Набір, щоб взяти з собою
Набір LEGO 60299 спеціально зроблений таким чином, щоб каскадерів можна було взяти з собою куди завгодно, будь то прогулянка, візит до друзів або робота. Вони не займуть багато місця, а коли з'явитися вільна хвилина або стане нудно, гонщиків можна буде прокатати на мотоциклі, після чого поставити на місце. При бажанні, захопити з собою можна і вогняне кільця з трампліном.

  • 5.0

    9 лис, 2021
    У ребенка 7 лет, сборка заняла около 10 минут. В набор входят два каскадера, так что их можно отправлять через кольцо один за одним. Он также включает в себя рампу и обруч. Моим детям очень понравились цвета набора, и особенно понравилось пламя. Эта маленькая деталь так много добавила этому набору. Наблюдать, как персонаж прыгает через этот обруч, очень весело. Вы просто оттягиваете его и смотрите, как он пролетает.
    Достоинства:
    Легко собрать с понятными инструкциями. Мотоциклы небольшие, но очень прочные. Их можно завести и отправить по рампе через кольцо.
    Недостатки:
    Чтобы одеть минифигурке шлем, обязательно нужно снять волосы.
  • 5.0

    9 лис, 2021
    За такие копейки набор невероятных масштабов. Мотоциклы - настоящие звезды шоу. Качество маховика позволяет мотоциклам с легкостью преодолевать препятствия. К тому же, нету особых проблем с балансом, они могут совершить прыжок и продолжить движение. Идеально для тех, кто только знакомиться с LEGO. Я не могу придумать никаких минусов для этого продукта, за исключением того, что рампа имеет ширину всего 2 точки. Сама по себе рампа очень прочная и выдерживает удары.
    Достоинства:
    Все детали прочные, даже с обручем ничего не случиться при столкновении. Оба мотоцикла и каскадеры хорошо детализированы.
    Недостатки:
    Рампа узкая, нужно приловчиться, чтобы попасть.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари