>
Уточнити наявність у постачальника
1999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

479 шт.
3 шт.
28.2 × 6.1 × 48 cm
6+
0 шт.
4.5

Опис

Станьте учасником екстремальної вистави, шоу каскадерів у вашому місті за допомогою ігрового набору LEGO City Stunt Завдання із каскадерською вантажівкою та вогняним колом (60357). Стрибайте через вогняні кільця на своєму байку та отримайте першість у змаганнях серед професійних каскадерів.

Про набір

Ігровий набір LEGO City Stunt Завдання із каскадерською вантажівкою та вогняним колом (60357) складається з 479 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок (два каскадери, водій вантажівки), ігрових аксесуарів та інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 6 років.

Використовуючи покрокове ілюстроване посібник зі збирання ви зможете побудувати, зібрати своїми руками:

  • Круту зелено-рожеву вантажівку з вогняними трубами для вихлопів. Висотою в 9 см, 18 см завдовжки і 9 см завширшки;
  • Причіп з відкидною рампою та трьома регульованими вогняними кільцями. Розсувайте вогняні кільця для ускладнення завдання;
  • Каскадерський мотоцикл Stuntz блакитного кольору із механічним маховиком.

Щоб розпочати незабутні пригоди, батарейки не потрібні. Ігровий набір проводиться в дію за допомогою дитячого ентузіазму та фантазії. Відкрийте творчий потенціал вашої дитини разом із ігровими наборами LEGO City Stuntz.

Що таке LEGO City Stuntz?

Якщо ви ще не знайомі з екстремальною серією конструкторів LEGO City - Stuntz, тоді саме час дізнатися про неї більше. Головною темою ігрових наборів є каскадерське мистецтво. Мініфігурки головних героїв на своїх професійних мотоциклах, іноді не тільки на мотоциклах, виконують різні трюки та сцени екстремального спорту. Передбачено вікову групу для цих наборів, починаючи з 5 років.

Конструктори серії LEGO City Stuntz комплектуються спеціальними мініфігурками професійних гонщиків та екстремалів. А також різними елементами, спеціальними механізмами та аксесуарами для створення реалістичних сцен та захоплюючої імітації каскадерського мистецтва. Комбінуйте між собою ігрові набори серії LEGO City Stuntz для створення своїх унікальних екстремальних шоу.

Цифрове будівництво

Внесіть різноманітність у звичне складання конструкторів ЛЕГО. Спробуйте нову цифрову версію інструкції. Встановіть безкоштовний мобільний додаток - LEGO Building Instructions на свій гаджет і пориньте в новий світ LEGO у форматі 3D. Простий інтуїтивно зрозумілий інтерфейс програми дозволить швидко увійти в курс справи. Зручні інструменти дозволяють робити різні маніпуляції з вашою спорудою на екрані смартфона. Відстежувати прогрес та зміцнювати вже отримані навички збирання. Це та багато іншого чекає вас у мобільному додаток від LEGO.

Безпека та висока якість

Компанія ЛЕГО суворо контролює якість та безпеку своєї продукції. Кожен елемент ігрового набору, перш ніж потрапити до коробки, проходить ряд випробувань. Все для того, щоб переконатися в якості та безпеці, у відповідності до суворих світових стандартів якості.

  • 5.0

    13 бер, 2023
    Декілька років тому у мене був мотоцикл і суть у тому, що син про це знає. Тому я не здивувався, коли одного дня він приніс мені телефон та показав цей набір. Я не маю нічого проти, лише домовились що отримає гарні оцінки і я замовлю. Так наполегливо він ще ніколи не вчився, щоб через тиждень вже грати. Збирав він сам, слідуючи інструкції, а ось пограти і я долучився. Зі слів сина, збірка не зайняла багато часу, проте завдяки цьому він тепер зрозумів як найкраще збирати кабіну водія і сам перед вантажного автомобіля. Проте все ж найцікавіше - це гра із мотоциклом. Він легко заводиться, але при цьому їде доволі далеко якщо просто вперед. З вантажівкою ще цікавіше, адже спочатку треба добряче натренуватись і тоді буде можливо перелетіти ці кільця. Що цікаво, цю ж задню частину можна від’єднати і зібрати якусь власну перешкоду. В принципі, можливості взагалі необмежені, можна додавати якісь дощечки, підставки і так далі.
    Достоинства:
    Сподобалося: кількість деталей, рівень детальності інструкції, кольори, ідея з самою перешкодою, рівень складності.
    Недостатки:
    Не сподобалося: на каскадерському костюмі немає принтів вогню.
  • 4.0

    13 бер, 2023
    Набор похож на остальные в этой подсерии. И с одной стороны его можно пропустить, если вы не хотите повторяться. А с другой стороны это возможность легко соединять наборы. В чем же фишка этого - разогнаться на мотоцикле и перескочить сразу 3 горящих кольца. Не могу сказать, что это всем удасться сделать с первого раза, так как нужна тренировка и расчет. Минифигурок сразу 3 и из них 2 каскадера и 1 водитель грузовика. Забавно, что у водителя есть огнетушитель, видимо он знает, чем могут закончиться такие прыжки.
    Достоинства:
    Есть все, чтобы разыграть каскадерское выступление (даже кубок). В самом грузовике есть что пособирать перед игрой. Яркие цвета, детали огня. Подкол с огнетушителем.
    Недостатки:
    Привыкли к тому, что мотоцикл подходит под стиль водителя, а тут голубой ни туда, ни сюда. Брать или нет - решать каждому, ведь ничего кардинально нового набор не приносит.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари