>
Уточнити наявність у постачальника
259 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

11 шт.
1 шт.
12.2 × 4.7 × 9.1 cm
5+
0 шт.
4.7

Опис

Ця дівчина і так вогонь у прямому та переносному сенсі, а тут ще й на каскадерському байку. Так що, перед покупкою набору LEGO "Вогняний каскадерський мотоцикл" зверніть увагу, що це може бути вогненно-круто! Як багато вогню у цьому наборі.

Каскадерські трюки для сміливців

Для тих, хто живе ризиком, любить адреналін і хоче приміряти на себе професію каскадера, гонщика-мотоцикліста або просто побути крутим, компанія LEGO представляє підтему наборів LEGO City Stunt в рамках серії LEGO City. Тут Ви знайдете фігурки екстремалів-каскадерів, крутий транспорт та різноманітні додаткові аксесуари. Однак, пам'ятайте про безпеку та не намагайтеся повторити це у реальному житті!

Пожежна Фрейя МакКлауд 

Каскадерство - це не основне заняття дівчини з набору LEGO 60311, а швидше за хобі, яким вона займається у вільний час. За професією вона є пожежною і не просто, а начальницею пожежної служби в місті. Фрейя дуже відповідальна і завжди знає, що робити і як виправити навіть безнадійну ситуацію. Тому, якщо вона несподівано вимагає повідки для собак або повітряних зміїв, просто принесіть їй це, можливо саме в цей момент проходить рятувальна операція.

Тут її костюм повністю відповідає їй та її образу. Фрейя одягнена у яскравий костюм з вогнем, у якому поєднуються червоний, помаранчевий, бордовий, жовтий та бірюзовий кольори. Волосся також пофарбоване в бордовий колір. Традиційно, Фрейя в салатових окулярах і з широкою посмішкою.

Отже, на каскадерському змаганні Фрейя МакКлауд серйозно готується запалити!

Трюковий мотоцикл

Ви будете в шоці, коли побачите, наскільки крутий байк із набору LEGO "Вогняний каскадерський мотоцикл". Він виконаний у чорному кольорі, який чудово поєднується з вогненною Фрейєю. Чорний колір розбавляють лише яскраво-оранжеві покришки та оранжево-бірюзовий знак вогню спереду.

Але на цьому крутість мотоцикла не закінчується, адже він оснащений маховиком – механізмом, який потрібно кілька разів завести і мотоцикл зможе проїхати якусь відстань самостійно.

Ймовірно, для Фрейї одне задоволення кататися і виконувати трюки на такому мотоциклі.

Додаток з інструкціями

Найменші фанати конструктора LEGO або ті, кому зручніше збирати за інструкціями з телефону, з радістю виявлять, що набір підтримує програму Instructions PLUS. Там Ви зможете масштабувати, повертати, наближати і таке інше.

Але й консерваторів, які віддають перевагу традиційній збірці, не обділили, адже в коробці є невелика друкована інструкція.

Набір, щоб взяти із собою

Набір LEGO 60311 спеціально зроблений таким чином, щоб каскадера можна було взяти з собою будь-куди, будь то прогулянка, візит до друга або робота. Він не займе багато місця, а коли з'явиться вільна хвилина або стане нудно, Фрейю можна буде прокатати на мотоциклі, після чого поставити на місце.

Можна багато говорити про те, наскільки тут крута Фрейя та її мотоцикл, але як сказала б сама Фрейя: "НЕМАЄ ЧАСУ". Застрибуйте разом з нею на мотоцикл і переконаєтесь у всьому самі. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    3 лют, 2022
    Одна з акцій на сайті пропонувала взяти цей набір та мініфігурку рятувальника зі знижкою. Проте я не врахував, що тоді доведеться купувати ще й корабель дітям, але це вже інша історія. Загалом, серія каскадерів є цікавою і доволі дивно, що до неї не додумалися раніше. В цьому комплекті ви можете отримати мініфігурку пожежної - Фрейї МакКлауд у новому вогнянному костюмі. Її транспорт - це майже повністю чорний мотоцикл. Обіцяна функція з маховиком працює та відправляє мотоцикл досить далеко вперед.
    Достоинства:
    Яскраві кольори; надійні з'єднання; новий дизайн торсу; шолом можна змінити на волосся.
    Недостатки:
    Ось так візьми рятувальника зі знижкою, а потім діти розкрутять на корабель))
  • 5.0

    3 лют, 2022
    Першим набором підсерії для нас став Каскадерський парк (60293). Проте він має тільки один мотоцикл і щоб діти могли грати разом, я запропонував обрати когось з таких маленьких наборів та вони зупинились на цьому. Загалом він мені теж подобається, хіба що шолом трохи завеликий. А так, то тут доволі крутий мотоцикл, Фрейя з принтами на торсі і ногах та запасна зачіска щоб зняти шолом.
    Достоинства:
    Маленький набір, який справді можна взяти з собою. Мотоцикл добре тримає баланс та не втрачає його під час їзди. У мініфігурки якісно зроблений торс.
    Недостатки:
    Деякі шоломи є унікальними, проте цей зустрічається аж у 4 наборах.
  • 4.0

    3 лют, 2022
    Возможно, дизайн фигурки и не самый лучший, зато черный мотоцикл выглядит довольно стильно. В любом случае, набор стал прекрасным дополнением к городу, который собирает сын. Даже не смотря на то, что это уже 3 минифигурка Фрейи. Респект за то, что даже такой маленький набор доступен в приложении с инструкциями, хоть собрать можно и без этого.
    Достоинства:
    Мотоцикл, вероятно, лучший в серии. Фигурка не слетает, хоть и не закреплена ногами. Набор имеет доступ к инструкциям.
    Недостатки:
    Мне не очень нравится принт. Лучше было сделать побольше маленьких огоньков.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари