>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

14 шт.
1 шт.
12.2 × 4.7 × 9.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Виглядати епатажно можна не тільки на сцені, і ви переконаєтеся в цьому самі з набором LEGO "Селфі на каскадерському мотоциклі". Так що, візьміть щіпку блиску, додайте крапельку публічності та нарцисичності, в кінці посипте екстримом, але в жодному разі не додавайте скромність і буденність. Вітаємо, цей набір готовий до вживання.

Каскадерські трюки для сміливців

Для тих, хто живе ризиком, любить адреналін і хоче приміряти на себе професію каскадера, гонщика-мотоцикліста або просто побути крутим, компанія LEGO представляє підтему наборів LEGO City Stunt в рамках серії LEGO City. Тут Ви знайдете фігурки екстремалів-каскадерів, крутий транспорт та різноманітні додаткові аксесуари. Однак, пам'ятайте про безпеку та не намагайтеся повторити це у реальному житті.

Спотлайт - красень LEGO City

Спотлайт, каскадер з набору LEGO 60309 - це один із мешканців міста, який має з'явитися у 3 сезоні серіалу "Пригоди у LEGO City". Судячи з його зовнішнього вигляду, можна зробити висновок, що цей хлопець любить бути в центрі уваги і навіть дивувати людей навколо. Навіть тут він з'явився у яскраво-фіолетовому костюмі та білій жилетці з кишенями. Мабуть, щоб не засліпило спалахами камер, Спотлайт також одягнув рожеві окуляри-корони. Також у нього є 2 вирази особи:

  • самовдоволена посмішка;
  • губки бантиком.

Ну і не можна забувати про безпеку, тому всі трюки він виконує виключно у білому шоломі із золотим склом.

Але і це не все! Цей екстримал вирішив не просто виконати запаморочливі трюки, а й зняти все це на камеру. Для цього Спотлайт захопив із собою екшн-камеру, яку закріпив на селфі-палиці. Досить сміливий вчинок, не знаходите?

Золотий мотоцикл

Кому б ще міг належати мотоцикл, пофарбований у золотий колір, як не Спотлайту, хлопцю, котрий любить усе незвичайне. Байк з набору LEGO "Селфі на каскадерському мотоциклі" практично весь у такому кольорі, за винятком чорних коліс, сірого керма та двигуна. З обох боків можна побачити скромний напис #1 та корону зверху. Але нехай все це Вас не бентежить, адже в іншому це той самий потужний мотоцикл, яким користуються каскадери цієї серії.

Додаток з інструкціями

Найменші фанати конструктора LEGO або ті, кому зручніше збирати за інструкціями з телефону, з радістю виявлять, що набір підтримує програму Instructions PLUS. Там Ви зможете масштабувати, повертати, наближати і таке інше.

Але й консерваторів, які люблять дотримуватись традиційних методів збирання, не обділили, адже в коробці є невелика друкована інструкція.

Набір, щоб взяти із собою

Набір LEGO 60309 спеціально зроблений таким чином, щоб каскадера можна було взяти з собою будь-куди, будь то прогулянка, візит до друга або робота. Він не займе багато місця, а коли з'явиться вільна хвилина або стане нудно, Спотлайта можна буде прокатати на мотоциклі, після чого поставити на місце.

 

Чи готові засвітитися на камерах і з'явиться на першій смузі журналів про каскадерів? Разом зі Спотлайтом і не таке можливе, так що не проґавте свій шанс.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    3 лют, 2022
    Дочка с удовольствием играет с этим мотоциклом и фигуркой, по этому набор подходит не только мальчикам. До этого у нас был такой же набор с Уоллопом, а теперь еще и Спотлайт. Они хоть и полные противоположности, но оба очень нравятся ребенку. Мотоциклы имеют функцию маховика и очень хорошо ездят. Имея 2 можно устраивать не только каскадерские шоу, но и даже гонки. Говоря именно об этом наборе, то золотистый мотоцикл очень эпатажный, как и фигурка.
    Достоинства:
    Спасибо магазину за самые низкие цены и быструю отправку. Это красочный небольшой набор с быстрым мотоциклом и стильной фигуркой.
    Недостатки:
    Была бы фигурка чуть менее нахальной, было бы вообще супер.
    • 3 лют, 2022
      Добрый день! И Вам спасибо за очередной заказ. Было приятно порадовать Вашу семью)
  • 5.0

    3 лют, 2022
    Набір чудовий та містить унікальну фігурку, яку дитині буде приємно додати до власного міста. Спотлайт має повністю нові деталі, включаючи новий шолом, які зустрічаються тільки тут. Мотоцикл доволі швидкий та легко проїжджає 10-20 метрів лінолеумом. При цьому колеса саме крутяться, а не просто ковзають по поверхні. Фігурка міцно тримається на мотоциклі та не падає, незалежно від зіткнень.
    Достоинства:
    Чудовий дизайн мотоциклу та фігурки Спотлайта. Сподобався принт окулярів на фігурці. Доволі швидка їзда з функцією маховика.
    Недостатки:
    Селфі-палка - це просто палиця (4623113) та камера (4106552).
  • 5.0

    3 лют, 2022
    Это ж надо быть настолько самовлюбленным, чтобы и на мотоцикле делать селфи или чтобы настолько отсутствовал инстинкт самосохранения. В любом случае, сразу объясните ребенку, что так делать нельзя. Мотоцикл очень красивый, выполненный в золотом цвете и имеет принт №1. В свою очередь Спотлайт (как я узнал из описания) в фиолетовом с белым костюме и с селфи-палкой. Шлем классно сочетается с мотоциклом.
    Достоинства:
    У нас есть еще набор с каскадерами на траках и этот мотоцикл также может выполнять все трюки, заезжать на рампы и тд. Быстро и далеко едет.
    Недостатки:
    Не самый лучший пример для ребенка.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари