>
Уточнити наявність у постачальника
3399 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

385 шт.
4 шт.
37.8 × 7.05 × 48 cm
7+
0 шт.
4.7

Опис

Готуйтеся до захоплюючої пригоди та неймовірних змагань із набором LEGO City Stunt Головне каскадерське випробування (60361). Ви зможете випробувати свої навички каскадерської майстерності та влаштувати грандіозне шоу, змагайтесь за золотий кубок чемпіона. Запускайте свій інерційний байк та киньте виклик гравітації на каскадерських кільцях із поворотом у 360 градусів. Стартуйте на спеціальному трампліні та долайте вогняне кільце, а потім на повній швидкості піднімайтеся вертикальною інопланетною вежею, щоб дістатися космічного корабля. А якщо ви хочете ускладнити завдання, поєднайте кілька каскадерських конструкцій LEGO Stunt разом і приготуйтеся до незабутніх вражень від головного каскадерського випробування! Тримайтеся міцніше. Попереду на вас чекають години змагань і яскравої гри, що запам'ятаються надовго.

Про набір

Ігровий набір LEGO City Stunt Головне каскадерське випробування (60361) складається з 385 елементів ЛЕГО, чотирьох мініфігурок (гонщик, гонщиця, двоє журналістів - хлопець та дівчина), двох мотоциклів рожевого та сірого кольорів, аксесуарів (рюкзаки каскадерів, знімні шоломи, фотоапарат, мікрофон та золотий кубок чемпіона), а також покрокового ілюстрованого посібника зі збирання. Конструктор включає три спеціальні завдання для дітей старше 7 років, два іграшкові каскадерські байки і три комбіновані каскадерські конструкції такі як:

  1. Вертикальна прозоро-блакитна петля в 360 градусів;
  2. Вогняне кільце у фіолетовому кольорі з рожевими блискавками;
  3. Весела "інопланетна вежа" з космічним кораблем на даху у чорно-зелених кольорах, з якої потрібно вигнати одноокого пілота прибульця.

Розміри зібраної каскадерської конструкції з петлею, трампліном та вогняним кільцем наступні:

  • Висота – 21 см;
  • Ширина – 28 см;
  • Глибина – 24 см.

Комбінуйте ваші ігрові набори LEGO City Stunt з ігровими наборами ваших друзів та створюйте чудові динамічні та екстремальні змагання.

Ігровий набір LEGO City Stunt Головне каскадерське випробування (60361) стане чудовим подарунком для всіх любителів екстремальних змагань та швидкісних видів спорту. Конструктор буде цікавий не лише хлопчикам, а й дівчаткам старше 7 років.

Цифрові інструкції у програмі LEGO Builder

Встановіть на свій смартфон або планшет безкоштовну мобільну програму LEGO Builder і відчуйте всі плюси цифрових інструкцій та нових інструментів для роботи з будівлями з кубиків ЛЕГО. Використовуйте інтуїтивно зрозумілі інструменти для масштабування, поворотів та детальної візуалізації ваших конструкцій. Зберігайте свій прогрес і повертайтеся до того місця збору, на якому ви закінчили. Це і багато іншого чекає вас в мобільному додатку від компанії LEGO.

Безпека кубиків LEGO

Всі елементи, деталі та кубики LEGO проходять суворий контроль якості, щоб гарантувати їхню сумісність між собою. Це означає, що кожна цеглинка в наборі відповідає світовим стандартам якості, і ви можете бути впевнені, що ваша модель буде ідеально зібрана і прослужить вам багато років.

Але це ще не все. Усі кубики LEGO також проходять суворий контроль за безпекою. Кожну цеглу піддають випробуванням, щоб переконатися, у відповідність до суворих світових стандартів безпеки. Це гарантує, що ваша дитина гратиметься з безпечною іграшкою, яка не зашкодить її здоров'ю і не завдасть жодної шкоди навколишньому середовищу.

  • 4.0

    10 бер, 2023
    Единственное, что не понравилось в наборе - это сборка. Как для такого большого набора её почти что нет. Как уже было написано, можно было бы добавить те же трибуны и собрать хотя бы что-то. А так, огромные детали для петли и небольшая сборка заезда наверх. Зато игровые возможности порадовали. Можно просто запускать мотоцикл, можно пытаться выполнить испытание. Все работает, но нужно привыкнуть с какой силой запускать каскадера на петлю, чтобы хватило на заезд наверх. Летающая тарелка классная, думаю можно будет использовать даже просто для города. Якобы вот, нашествие инопланетян и так далее.
    Достоинства:
    Скоростные байки и яркие минифигурки с продуманным дизайном формы. Для петли используются прозрачные детали, что выглядит стильно. Если постараться, уловить баланс и разогнаться, то заехать к инопланетянину возможно. Набор легко соединить с похожими.
    Недостатки:
    Если ищете набор со сборкой, этот не подходит. Все слишком быстро соединяется и практически нет возможности перестроить. Второй момент - петлю можно было бы сделать более светлой, а то все +- пастельное, а она ярко-фиолетовая.
  • 5.0

    10 бер, 2023
    Одразу видно, що це головне випробування, адже з їздою вниз головою впорається не кожен каскадер. Що сподобалось: - яскраві мініфігурки з власними деталями; - мотоцикли з функцією самостійної їзди; - поєднання одразу двох випробувань (якщо трішки розрахувати, то можна запустити каскадера на петлю і одразу на трамплін. Таким чином вони не зіштовхнуться, але будуть їхати обидвоє). Не сподобалось: - набір виключно для гри, демонструвати його важко; - варто було додати щось на кшталт трибун з фанатами або трансляції.
    Достоинства:
    Впринципі, перераховано у самому відгуку, але коротко зазначу: фігурки, мотоцикли з маховиком, одразу 2 випробування в одному наборі.
    Недостатки:
    Впринципі, перераховано у самому відгуку, але коротко зазначу: набір не підходить для демонстрації, немає трибун і фанатів.
  • 5.0

    10 бер, 2023
    Набір прям вау саме для гри. Збирається наче не так складно, але за рахунок доданих перешкод та мотоциклів грати можна годинами, що і робить чоловік з сином. Запропоновано 2 варіанти проходження. перший - це розгін на трампліні та стрибок через кільце. Другий - розгін на мертвій петлі, заліт на вежу та збиття тарілки інопланетян. Той, хто зможе це виконати, зможе забрати золотий кубок. І насправді, це не так легко. Навіть до того як краще розганяти мотоцикл, щоб той не впав, і то треба звикнути. Надалі трасу можна ще більше розширити, додавши вже власні перешкоди.
    Достоинства:
    2 мотоцикли у різному стилі та водії для них. Плюс, є мініфігурка ведучої змагань та фотограф,а також інопланетянин. Байки розганяються добре і цього вистачає, щоб пройти перешкоди, навіть мертву петлю.
    Недостатки:
    Не недолік, а ідея - у набір могли б бути додані фотографії каскадерів під час трюків, ніби їх зробив фотограф.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари