>
Уточнити наявність у постачальника
259 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

10 шт.
1 шт.
12.2 × 4.7 × 9.1 cm
5+
0 шт.
4.7

Опис

Ципа-ципа-ципа...Що ж це за миле курча на мотоциклі? А, це ж пожежник Клеммонс розважається на своєму новому мотоциклі в наборі LEGO "Курча на каскадерському мотоциклі". Приєднуйтесь і Ви до цих нестримних веселощів!

Каскадерські трюки для сміливців

Для тих, хто живе ризиком, любить адреналін і хоче приміряти на себе професію каскадера, гонщика-мотоцикліста або просто побути крутим, компанія LEGO представляє підтему наборів LEGO City Stunt в рамках серії LEGO City. Тут Ви знайдете фігурки екстремалів-каскадерів, крутий транспорт та різноманітні додаткові аксесуари. Однак, пам'ятайте про безпеку та не намагайтеся повторити це у реальному житті!

Пожежний Клеммонс

Хлопець із набору LEGO 60310 ні хто інший, як Клеммонс – один із пожежних LEGO City. Зрозуміло, Ви могли відразу не впізнати його через костюм курчати, але ж шикарні бакенбарди повинні були натякнути на те, хто він.

З одного боку, Клеммонс – найгірший кандидат на роль пожежника, адже він постійно панікує та боїться вогню. З іншого боку, він чітко виконує накази та у всьому слухається керівництво. Що ж на рахунок Клеммонса як каскадера - це вже Вам доведеться з'ясувати.

Чому він вирішив вибрати костюм курча для каскадерського шоу - загадка. Можливо, він є талісманом цих змагань. У будь-якому випадку, погодьтеся, це досить смішно. Майже весь костюм жовтий, крім майки. На передній стороні білої майки видніється напис "Eggs-treme!". На голові також маска курчати, з очима та дзьобом.

У Клеммонса 2 вирази обличчя:

  • звичайна посмішка;
  • зляканий крик.

Сподіваємося, що з ним все буде добре під час трюків і під шоломом буде звичайна посмішка.

Трюковий мотоцикл

Спортивний мотоцикл з даного набору виконаний у бірюзовому кольорі і вже чекає, коли Клеммонс виконає на ньому якийсь крутий трюк. Здавалося б, звичайний мотоцикл, якби не стилізована під яєчню передня фара. Можливо, це свого роду пророцтво, хто знає.

Байк з набору LEGO "Курча на каскадерському мотоциклі" оснащений маховиком - невеликим механізмом. Для того щоб його протестувати, заведіть мотоцикл кілька разів, а потім відпустіть і якусь відстань він їхатиме самостійно.

Додаток з інструкціями

Найменші фанати конструктора LEGO або ті, кому зручніше збирати за інструкціями з телефону, з радістю виявлять, що набір підтримує програму Instructions PLUS. Там Ви зможете масштабувати, повертати, наближати і таке інше.

Але й консерваторів не обділили, адже у коробці є невелика друкована інструкція.

Набір, щоб взяти із собою

Набір LEGO 60310 спеціально зроблений таким чином, щоб каскадера можна було взяти з собою будь-куди, будь то прогулянка, візит до друга або робота. Він не займе багато місця, а коли з'явиться вільна хвилина або нудно, Клеммонса можна буде прокатати на мотоциклі, після чого поставити на місце.

Клеммонс у костюмі курчати аж пищить, як хоче сісти на мотоцикл і показати все, на що він здатний. Приєднуйтесь до нього та постарайтеся, щоб він ні куди не в'їхав.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    3 лют, 2022
    Звичайно я не очікував побачити пожежного Клеммонса в такому костюмі, проте він йому досить таки личить. В наборі він в костюмі курчати та білій майці з написом “eggs-treme!”. Як транспортний засіб у нього спортивний мотоцикл бірюзового кольору на якому він може розганятися та виконувати трюки. Що сподобалось, так це те, що набір не має зайвих деталей та може бути взятий з собою.
    Достоинства:
    Майже всі деталі або нові, або мало де з'являються. 2 вирази обличчя у фігурки та зйомний шолом. Мотоцикл може розганятися за допомогою маховика.
    Недостатки:
    Варто було додати маленьку підставку для демонстрації, тоді б і дорослі більше купували.
  • 5.0

    3 лют, 2022
    Я купил этот набор для своего сына. Он сказал, что ему нравится смешное испуганное лицо Клеммонса и что костюм цыпленка очень милый. Ему и его старшей сестре было очень весело играть на нем с другими трюковыми мотоциклами (разрушительный, ракета, огненный и этот), используя книгу и коробку Lego в качестве самодельных рамп. Надо бы докупить им именно набор подсерии Stuntz.
    Достоинства:
    Если у вас нету никаких предрассудков, то костюм цыпленка вам понравится. Он имеет съемный уникальный шлем и новые волосы. Бирюзовый мотоцикл также хорошо выглядит и быстро ездит.
    Недостатки:
    Хотелось бы видеть хоть какие-то принты на руках и ногах.
  • 4.0

    3 лют, 2022
    Помимо этого мотоцикла получил еще и Спотлайта, но Цыпленок Клеммонс мой фаворит. Он даже имеет яйцо на мотоцикле. Фигурка хорошо сидит на мотоцикле в вертикальном положении, но я бы хотел, чтобы ножки также фиксировались детальками. Иногда фигурки имеют тенденцию сползать. А так, то дизайн супер. В перерыве между заездами, Клеммонс может подрабатывать талисманом какой-нибудь команды в городе.
    Достоинства:
    Прекрасный, смешной дизайн. Шлем можно снять и заменить на волосы. Маховик работает.
    Недостатки:
    Ноги у фигурки не закреплены из-за чего она не настолько крепко держится.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари