>
Уточнити наявність у постачальника
279 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

10 шт.
1 шт.
12.2 × 4.7 × 9.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Побережіться, але не відводьте погляду, адже в наборі LEGO "Stunt Каскадерський мотоцикл ведмедя" не хто інший, як ведмідь планує виконати запаморочливий трюк. Гаразд-гаразд, не зовсім ведмідь, а людина в масці, проте від цього виступ не стає менш крутим і все ще може привабити Вас, як глядача чи учасника.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 60356 було випущено у рамках серії LEGO City. Він містить 10 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 5 років. Тематика набору – мотоцикл.

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будинками та інфраструктурою з деталей LEGO. І відразу після цього наповнити його мініфігурками-жителями. При цьому, пригоди продовжуються як у місті, так і за його околицями, включаючи відкритий космос.

Фігурка ведмедя

Одне з першого, чим пропонує зайнятися набір ЛЕГО 60356 - зібрати мініфігурку головного героя. Перша частина – це ноги. Вони мають принти сірих штанів, які трохи розірвалися в області колін під час тренувань на мотоциклі. Також є принт вузького зеленого ременя. Друга деталь – це тулуб. Тут хлопець має спортивну кофту на блискавці, розділену на 2 половини – рожеву та блакитну. На самому торсі можна розгдивитись череп, блискавку та пластир. Третя частина – голова. Вираз обличчя у героя спокійний, з легкою посмішкою. Після встановлення основних деталей, можна вибирати - додати хлопцеві чорне волосся або шолом помаранчевого ведмедя. Якщо вибір впав на останнього, то каскадер виступатиме в стильному шоломі, з принтами відкритого рота і рожевих з блакитним клякс, як на кофті.

Час завести мотоцикл

Аналогічно з мініфігуркою, збирання мотоцикла не займає багато часу. Спочатку береться сіра рама, до неї приєднується переднє колесо, зелена рама і кермо. Модель повністю досягає розмірів 5 сантиметрів заввишки, 6 завдовжки і 2 завширшки, що дозволяє брати мотоцикл куди завгодно, буквально принісши в кишені. Під час поїздки, мініфігурку можна закріпити в положенні стоячи, тримаючись руками за кермо. Експериментуючи, можна відривати різні руки або піднімати ноги, щоб зробити виступ ще екстремальнішим.

Особливість мотоцикла із набору – доданий маховик, який дозволяє йому їхати деякий проміжок самостійно. Щоб цей механізм запрацював, потрібно кілька разів різко завести мотоцикл, рухаючи його вперед і відпустити. Як тільки мотоцикл торкнеться підлоги, столу чи іншої рівної поверхні, то буквально полетить уперед. Надалі, урізноманітнити їзду можна за допомогою побудови рамп із підручних матеріалів. Достатньо встановити невелику досточку, блокнот або ще щось і підперти, як поїздка враз стане веселішою та більш екстремальною.

Хлопець із набору ЛЕГО "Stunt Каскадерський мотоцикл ведмедя" вже чекає не дочекається, коли зможе в черговий раз вийти перед фанатами у стильному образі, тож чого затримуватись.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    18 січ, 2023
    Нещодавно купив цей набір для своєї доньки і він їй дуже сподобався. Дуже класно, що увесь набір різнокольоровий та простий, тому моя дочка сама його склала. Варто відмітити і цікаву особливість цього набору самостійно їхати вперед (щоправда не кілометри, але що ви хотіли за ці кошти?) Також дуже сподобалась мініфігурка з маскою ведмедя, яку можна зняти. Це також надає вибору, як буде виглядати кінцевий результат. Загалом для мене залишається загадкою, як розробники цього набору зробили його настільки цікавим та дешевим.
    Достоинства:
    Цікаві деталі та мініфігурка ведмедика. Мотоцикл їде доволі швидко та може долати перешкоди. Також відсутні наліпки, котрі можуть зіпсувати усе
    Недостатки:
    Невистачає маленького трампліну, або декількох блоків для того, щоб зробити рампу

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари