>
Уточнити наявність у постачальника
259 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

14 шт.
1 шт.
12.2 × 4.7 × 9.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Зарядіться шаленою енергією та відчуйте екстрим з набором LEGO "Каскадерський мотоцикл для ставання дибки". Як мінімум, Рейз вже на місці і готова повернути ручку свого каскадерського мотоцикла на максимум, щоб добре розігнатися і виконати запаморочливі трюки.

Каскадерські трюки для сміливців

Для тих, хто живе ризиком, любить адреналін і хоче приміряти на себе професію каскадера, гонщика-мотоцикліста або просто побути крутим, компанія LEGO представляє підтему наборів LEGO City Stunt в рамках серії LEGO City. Тут Ви знайдете фігурки екстремалів-каскадерів, крутий транспорт та різноманітні додаткові аксесуари. Однак, пам'ятайте про безпеку та не намагайтеся повторити це у реальному житті!

Рейз - бунтарка

Дівчину з набору LEGO 60296 звуть Рейз і вона з'явиться у 3 сезоні мультсеріалу "Пригоди у LEGO City". Про неї поки нічого не відомо, адже набір з'явився до виходу серій. Але, одне можна сказати точно - вона обожнює екстрим і не любить дотримуватися правил. Про це ясно говорить коротко стрижене блакитне волосся та зелені тіні. Одягається Рейз також екстравагантно. На ній: салатовий костюм з принтами, ремінь із черепом, зелені мотоциклетні рукавички, рожева курточка та наплічник із шипами. Не можна нехтувати заходами безпеки, тому під час їзди на мотоциклі, Рейз одягає зелений шолом з фіолетовим склом. При цьому скло можна як залишити, так і прибрати - на Ваш розсуд.

Найкрутіший мотоцикл

Такій дівчині, як Рейз потрібен крутий мотоцикл. Такий мотоцикл, який міг би втілити всі її сміливі мрії і залишитися цілим після запаморочливих трюків. І в наборі LEGO "Каскадерський мотоцикл для ставання дибки" він саме такий.

Виконаний у фіолетовому кольорі, з помаранчевими колесами, він так і чекає, доки Рейз сяде на нього і виконає якийсь трюк. Спереду мотоцикла невеликий зелений череп, що відображає саму Рейз. Невеликі чорні коліщата позаду сидіння дозволяють їздити на одному задньому колесі.

Фішкою набору є те, що мотоцикл оснащений маховиком. Для тих, хто не знає, це невеликий механізм усередині мотоцикла. Як він працює? Ви кілька разів його заводите, а потім відпускаєте, і мотоцикл якусь відстань їде самостійно.

Додаток з  інструкціями

Найменші фанати конструктора LEGO або ті, кому зручніше збирати за інструкціями з телефону, з радістю виявлять, що набір підтримує програму Instructions PLUS. Там Ви зможете масштабувати, повертати, наближати і таке інше.

Але й консерваторів не обділили, адже у коробці є невелика друкована інструкція.

Набір, щоб взяти із собою

Набір LEGO 60296 спеціально зроблений таким чином, щоб каскадера можна було взяти з собою будь-куди, будь то прогулянка, візит до друга або робота. Він не займе багато місця, а коли з'явиться вільна хвилина або стане нудно, Рейз можна буде прокатати на мотоциклі, після чого поставити на місце.

 

Чи готові Ви випробувати, що таке, адреналін під час трюків на мотоциклі? Приєднуйтесь до Рейз у наборі LEGO "Каскадерський мотоцикл для ставання дибки" і вперед, до трамплінів!

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    3 лют, 2022
    Ребенку такая игрушка нереально понравилась. Только берите от 5 лет, так как все же есть мелкие детали. Помимо обычных колес, у мотоцикла есть набор колес меньшего размера сзади, что позволяет ему ездить на заднем колесе, что в настоящее время является уникальной функцией в рамках подтемы. Только вот на низких скоростях он кренится вправо из-за небольшой асимметрии в компоненте маховика. Зато если разогнаться, то все супер.
    Достоинства:
    Красивая фигурка с леопардовыми принтами и наплечнике. Редкая деталь шлема. Мотоцикл имеет маховик и может ездить обычно и на заднем колесе.
    Недостатки:
    Немного клониться вправо если едет медленно.
  • 5.0

    3 лют, 2022
    Набор был взят для сына, но к тестированию долучился и я. Маховик мотоцикла работает эффективно. Когда вы катите его по плоской поверхности и отпускаете, он едет намного дальше, чем сопоставимая модель без маховика. К сожалению, максимальное расстояние мы измерить не смогли: его диапазон превышает мою максимальную длину тестирования примерно в пятнадцать метров. Мотоцикл достаточно хорошо балансирует, поэтому после столкновения меняет направление и продолжает движение по новой траектории. Фигурка прекрасно сочетается с мотоциклом и имеет шлем.
    Достоинства:
    Низкая цена, набор можно взять и без повода. Заведенный мотоцикл проезжает огромное расстояние и прекрасно балансирует. Никаких наклеек нет.
    Недостатки:
    Жаль, фигурка не имеет принтов на руках.
  • 5.0

    3 лют, 2022
    Во всех этих наборах Stunz минифигурки превосходны и в значительной степени эксклюзивны, но наборы предназначены для игр, которыми вряд ли будут заниматься взрослые. Я купил 60296 в основном из-за минифигурки, но также из-за некоторого интереса к функции маховика. Минифигурка превзошла мои ожидания. Она великолепна в зеленом костюме с леопардовым принтом и пурпурном жакете. В своем альтернативном выражении она нахально высовывает язык и это же повторяет череп на мотоцикле.
    Достоинства:
    Если возьмете ради минифигурки, то не прогадаете, она прекрасна, с принтами спереди и сзади. Функция маховика работает и мотоцикл может ехать на 1 заднем колесе.
    Недостатки:
    Хотелось бы больше принтов на мотоцикле.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари