>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

14 шт.
1 шт.
12.2 × 4.7 × 9.1 cm
5+
0 шт.

Опис

Набирайте швидкість у грі з набором для мототрюків LEGO City Bathtub Stunt Bike (60333). У наборі представлена ​​ексклюзивна колекційна мініфігурка каскадера - Sudsy Simon, яка має одразу два вирази обличчя. Іграшковий каскадер – справжні трюки.

Ігровий набір для каскадерських трюків призначений для дітей віком від 5 років.

Про набір

Тільки подивіться якийсь оригінальний мотоцикл у Саймона! Це ванна на колесах, на борту якої намальовано швидке каченя в окулярах для їзди на мотоциклі. Ванна оздоблена не лише мотоциклетним кермом, а й двовентильним золотим краном. А на краю розташувалася фігурка милого жовтого каченяти. Напевно, і у вас у ванній кімнаті є такий же. Кожна дитина могла б мріяти про швидкісну ванну мотоцикл.

На каскадері Саймоні одягнений рятувальний жилет помаранчевого кольору та синій захисний шолом. Поверх шолома хлопець надів ще й маску для підводного плавання. Яскравий персонаж, нічого не скажеш. Проведіть час весело разом із LEGO City Stunt Bike.

Як же їздить мотоцикл у вигляді ванни? Все дуже просто. Мотоцикл оснащений спеціальним механічним маховиком. Щоб механізм запрацював – мотоцикл необхідно кілька разів відтягнути назад та відпустити. За допомогою механічного приводу мотоцикл може їздити та виконувати дивовижні трюки. Каскадерські стандарти, такі як – їзда на задньому колесі та маневри в повітрі, для Саймона та його оригінального байка, легше простого.

Ігровий набір поставляється з інтуїтивно зрозумілою інструкцією в друкованому вигляді, де кожен етап збирання зображений в картинках. Для збирання трюкового мотоцикла у вигляді ванни необхідно використати 14 елементів ЛЕГО. Габарити готового трюк байка такі:

  • Висота – 3,5 см;
  • Довжина – 6 см;
  • Ширина – 2 см.

Ідеальні розміри, щоб брати мотоцикл завжди із собою. Ніколи не знаєш, де можна зробити визначний трюк.

Серія LEGO City Stunt Bike

Серія конструктор LEGO - City Stunt Bike, яка присвячена каскадерським трюкам дозволяє комбінувати між собою всі набори та створювати унікальне шоу екстремальної їзди та стрибків через складні перешкоди. Ігрові набори LEGO City відкривають для дітей круті автомобілі, багатофункціональні конструкції, що надихають персонажів. Створюйте реалістичні сценарії гри разом із ЛЕГО Сіті.

Кожен із ігрових наборів серії стане чудовим подарунком дитині на будь-яке свято або просто так. Конструктори з трюковим транспортом будуть цікаві не лише хлопчикам, а й дівчаткам. Адже за кермом екстремального мотобайка часто можна зустріти не лише хлопців каскадерів, а й дівчат. Різноманітність персонажів вражає, кожен малюк знайде свого фаворита.

Якість кожного, навіть найменшого елемента ЛЕГО, гарантована компанією виробником. Данська компанія відмінно контролює процес виробництва у відповідність до всіх суворих світових стандартів якості в даній галузі виробництва. Так було ще з 1958 року, так є і зараз.

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари