>
Уточнити наявність у постачальника
259 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

15 шт.
1 шт.
12.2 × 4.7 × 9.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Внесіть різноманітність у гру вашої дитини. Малюкові вже виповнилося 5 років і він просто любить мотоцикли і захоплюючі каскадерські трюки? Тоді новинка від LEGO City Stunt точно викличе захоплення. Трюковий мотоцикл із відчайдушною Скорпіонесою Лучадорою за кермом подарує незабутні враження. Крутий мотоцикл для трюків оснащений цікавою механічною деталлю - на задньому колесі, розміщений маховиком. З його допомогою мотоцикл може їхати самостійно, достатньо кілька разів відтягнути транспорт назад та відпустити. Маховик почне працювати і мотоцикл легко поїде виконувати захоплюючі трюки на задньому колесі та фантастичні маневри у повітрі. Розмір мотоцикла компактний, переконайтеся самі – висота 3,5 см, довжина 6 см, ширина 2 см. Дитина зможе без проблем усюди брати його з собою, щоб проводити тренування у будь-який час та в будь-якому місці.

У комплект входить проста ілюстрована інструкція зі збирання, щоб кожен малюк міг із задоволенням, а головне самостійно і швидко зібрати свій каскадерський мотоцикл всього з 15 елементів ЛЕГО.

Дайте волю нескінченній захоплюючій грі, адже граючи ваша дитина отримуватиме цінні навички та вміння. Грайте з вашими дітьми, поділяйте нові враження та насолоджуєтеся проведеним часом разом.

Світ LEGO - надихає

Набори серії LEGO City Stunt дозволять дітям опинитися в центрі крутих подій за допомогою потужних різноманітних мотоциклів та прикольних персонажів. Поєднуйте ваші набори серії з наборами ваших друзів та влаштовуйте грандіозне каскадерське шоу у себе вдома. Ігрові набори LEGO City Stunt стануть чудовим подарунками дітям на будь-яке свято.

Зверніть увагу на різноманітність наборів з одним персонажем. Вибирайте той набір, який сподобається саме вашій дитині.

  • Руйнівний трюковий мотоцикл та Уоллоп (60297);
  • Трюковий мотоцикл з курчатою Клеммонсом (60310);
  • Акробатичний трюковий мотоцикл та Рейз (60296);
  • Реактивний трюковий мотоцикл та ракетний гонщик (60298);
  • Трюковий мотоцикл - ванна та Садсі Саймон Таб (60333);
  • Труковий мотоцикл з екшн-камерою Спотлайт з екшн-камерою (60309);
  • Вогняний трюковий мотоцикл і Фрей МакКлауд (60311);
  • Туристичний трюковий мотоцикл та вовк-байкер (60331).

У дужках прописано індивідуальний артикул кожного набору за його допомогою ви зможете знайти конструктор на нашому сайті та оформити замовлення через кошик.

Крім невеликих наборів з мотоциклом та одним персонажем, існують і великі набори та спеціальними різноманітними трамплінами, аренами, парками та трюковими випробуваннями. Ці набори призначені для дітей старшого віку, починаючи з 6 років. Кожен мотоцикл з індивідуальним набором підходить для проходження всіх трюків з великих наборів.

LEGO City Stunt - це цілий всесвіт екстремальних каскадерських трюків. Ознайомитись з повним переліком ігрових наборів ви зможете на нашому сайті, щоб знайти всіх героїв слід ввести в пошуковий рядок назву серії - LEGO City Stunt.

  • 5.0

    9 жов, 2022
    Ідея набору класна - невеликий мотоцикл, який можна поставити на робочому місці або полиці. У випадку, якщо він потрапляє до дитячих рук, то години гри забезпечені. Хоча я трішки виріс з того віку, коли мав гратися, але не втримався і декілька разів запустив. Відбувається це все гладко, мотоцикл їде відносно далеко. Серіал не дивився, але думаю, що дівчина доволі сурова, принаймні під час виступів. У версії мініфігурки вона має злий вираз обличчя та шолом з гострими ріжками. Посеред торсу сріблястий лого скорпіона, а поряд з мотоциклом він сам, але у синьому кольорі.
    Достоинства:
    Гарна фігурка з мотоциклом, поставив на своєму робочому місці. Майже все об'єднано одним червоним кольором.
    Недостатки:
    Цікаво, навіщо скорпіону зверху точка для кріплення.
  • 5.0

    9 жов, 2022
    До цього набору, син вже мав схожий мотоцикл з Уоллопом. Тепер вже захотів цей, зі скорпіоном, то може змагатися з татком хто далі проїде. Принцип у них однаковий - трішки відтягуєш мотоцикл назад і відпускаєш. Якщо все зробити правильно, то він їде вперед і не падає. Єдина помічена відмінність, окрім звичайно ж дизайну - наявність синенького скорпіона. Непогана забава для дитини, так ще й ціна невисока.
    Достоинства:
    Все виконано у стилі скорпіона, навіть на торсі у дівчини він є. Дуже стильно виглядає на мотоциклі у своєму рогатому шоломі. Механізм їзди працює.
    Недостатки:
    Можна було б на мотоцикл теж щось нанести, а то просто червоний.

Рекомендуємо подивитися ці товари