>
Уточнити наявність у постачальника
679 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

117 шт.
2 шт.
26 × 6.1 × 19 cm
5+
0 шт.

Опис

У наборі LEGO Stunt Каскадерське завдання "Нокдаун" дівчині-каскадерці і Вам разом з нею доведеться задіяти не тільки свою майстерність володіння мотоциклом, а й удачу, щоб збити торт або кубок і не зустрітися з жахливим скорпіоном.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 60341 було випущено у рамках серії LEGO City. Він містить 117 якісних деталей, барвисту інструкцію та призначений від 5 років. Тематика набору – каскадери.

Особливості серії. Серія LEGO City пропонує зібрати власне місто, з різними будинками, транспортом та пригодами. Але й містом справа не обмежується, адже фігурки часто вирушають у дику природу, на фестивалі та навіть на місяць!

Фігурки набору

Оскільки цей набір не особливо великий, то фігурок у ньому всього 2. Але не переживайте їх вистачить і для трюків, і подальшої гри. Більше того, обидві Ви вже могли бачити в мультсеріалі, а тепер отримаєте для себе.

  1. дівчина-каскадер (Поппі Стар - поп-співачка). Головна зірка набору вирішила вразити всіх не лише своїми трюками на мотоциклі, а й гарним вбранням. На ній білий гоночний костюм із блакитними та рожевими хвилями, а також зірочки на ногах. Волосся блакитне і забране в 2 хвостики. Шолом також білий, з блакитними хвостиками та салатовим склом. Має двостороннє обличчя: 2 посмішки. Як аксесуар, дівчина має мікрофон для виконання переможної пісні;
  2. хлопець-механік (Харл Хаббс – міський умілець). Він може і атракціон полагодити, і мотоцикл у разі чого подивитися. На ньому біло-блакитна куртка гонщика та сині штани. У Харла також двостороннє обличчя: усміхнене та старанне. Для ремонту всього в цьому наборі у нього є аксесуар - чорний гайковий ключ.

Крім стандартних фігурок, у коробці Ви виявите синього скорпіона - він один із можливих "призів".

Випробування "Нокдаун"

Після знайомства з мініфігурками є ще один момент, після якого можна буде переходити до самого випробування. Ця деталь – чорний мотоцикл Поппі. Він масивний, практично повністю чорного кольору з рожевою та блакитною зіркою збоку. І більше того – мотоцикл оснащений маховиком – спеціальним механізмом. Щоб ним скористатися, потрібно спочатку відтягнути мотоцикл назад, а потім відпустити і він поїде самостійно. Поппі сидить на ньому дуже міцно і не злітає навіть при зіткненнях з об'єктами.

І, можливо, найцікавіша частина набору – конструкція випробування та його проходження. Вона нескладно збирається і виглядає як чорна рама із зірками, що світяться у темряві. Також потрібно прикріпити 3 стрижні та розставити нагорі призи за власним бажанням: торт із кремом, золотий кубок та скорпіона. І хай почнеться гра! Заводьте мотоцикл і прицілюйтеся таким чином, щоб Вашою нагородою стали кубок і торт, а скорпіона залиште нагорі. Можливо, доведеться трохи призвичаїтися, перш ніж Ви безпомилково почнете збивати потрібний Вам предмет. А в перерві Поппі може виконати пісню, а Харл відремонтувати мотоцикл.

 

Хапайте мотоцикл і чудово повеселіться, проїжджаючи через підвісні стрижні та збиваючи призи у наборі LEGO Stunt Каскадерське завдання "Нокдаун" .

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари