>
Уточнити наявність у постачальника
679 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

122 шт.
3 шт.
26 × 6.1 × 19 cm
5+
0 шт.

Опис

Думаєте, якщо Ви на суші, то Вам не страшні акули? Як би не так. Нове каскадерське випробування з набору LEGO Stunt Каскадерське завдання «Напад акули» включає і небезпечну акулу, і скелета і справжні піратські скарби. Попутного вітру, збирачі, йо-хо-хо!

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 60342 було випущено у рамках серії LEGO City. Він містить 122 якісні деталі, барвисту інструкцію та призначений від 5 років. Тематика набору – каскадери.

Особливості серії. Серія LEGO City пропонує зібрати власне місто, з різними будинками, транспортом та пригодами. Але й містом справа не обмежується, адже фігурки часто вирушають у дику природу, на фестивалі та навіть на місяць!

Фігурки у наборі

Мініфігурки в даному наборі досить тематичні і Ви зможете в цьому переконатися, коли отримаєте їх. Тут є:

  • пірат-каскадер (Чак Д. Голдберг). З золотими зубами та пов'язкою на око, він готовий виконати будь-який трюк у гонитві за скарбами. У нього червоний тільник у білу смужку, зелена хустка, коричнева куртка та світло-коричневі штани. Також він має рюкзак за спиною та шолом на кшталт тих, що мають льотчики. Змінити шолом можна на коричневу кепку;
  • дівчина-механік. Помічниця каскадера потрібна, щоб у разі чого відремонтувати мотоцикл, подорож все ж таки не швидка. На ній блакитний светр та блакитний комбінезон із кишенею, з якої стирчать інструменти. Більше того, у дівчини є червона валізка з усім необхідним;
  • скелет. Охоронець скарбів навряд чи просто так віддасть Вам коштовності, навіть якщо Ви дуже добре попросите. Він виглядає як білий скелет, з чорними очима та ротом. На голові піратський капелюх.

Також є 2 темно-сірі акули, які кріпляться на перешкоду.

Випробування "Напад акул"

Але, зрозуміло, найцікавіше почнеться тоді, коли Ви розглянете мініфігурки та перейдете до складання перешкоди та гри. Перше, з чим Ви зіткнетеся – червоний мотоцикл Чака, виконаний у вигляді літака (є навіть маленький чорний пропелер спереду). Він оснащений маховиком – спеціальним механізмом, що дозволяє йому пересуватися самостійно. Для того щоб його активувати - потрібно відтягнути мотоцикл назад і відпустити. Чак на ньому сидить більш ніж впевнено і навіть може кататися піднявши одну ногу або тримаючись лише за кермо.

Сама перешкода складається з помаранчевої рами з листям пальми, штурвалами і двома акулами, що обертаються. Навпроти неї потрібно поставити стінку з бочок із скринькою нагорі. У скрині, до речі, можна виявити рубіни та карту скарбів. Отже - Ваше завдання полягає в наступному: гарненько розігнавшись, проскочити на мотоциклі-самолеті через акул, що кружляють, і врізатися в бочки таким чином, щоб зверху впала довгоочікувана скриня зі скарбами. Але є заковирка - скелет, який охороняє скриню, що також може завдати клопоту.

Перескакуйте через акул, що обертаються, з каскадером Чаком Д. Голдбергом, шукайте скарби і лагодьте мотоцикл з дівчиною-механіком у наборі LEGO Stunt Каскадерське завдання «Напад акули».

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари