>
Уточнити наявність у постачальника
649 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

154 шт.
2 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
5+
0 шт.

Опис

Хто б не хотів виявитися розрізаним мечами на кілька частин? Очевидно, що ніхто. Але каскадер із набору LEGO Stunt Каскадерське завдання «Клинок» не з боязкого десятка і готовий продемонструвати всю свою майстерність і пролетіти крізь небезпечну перешкоду на своєму мотоциклі.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 60340 було випущено у рамках серії LEGO City. Він містить 154 якісні деталі, барвисту інструкцію та призначений від 5 років. Тематика набору – каскадери.

Особливості серії. Серія LEGO City пропонує зібрати власне місто, з різними будинками, транспортом та пригодами. Але й містом справа не обмежується, адже фігурки часто вирушають у дику природу, на фестивалі та навіть на місяць!

Каскадер та його помічниця

У цьому наборі Ви знайдете 2 мініфігурки, які сприяють цікавій грі. Серед них:

  1. хлопець-каскадер. Як не крути, він тут все ж таки головний, адже набір присвячений саме трюкам на мотоциклах. І виглядає він дуже круто. У нього принти фіолетового гоночного костюма, розбавлені жовтим та рожевим, які продовжуються навіть на спині. Також має принти футуристичних окулярів. Щодо обладнання, то хлопець отримав фіолетові наплічники та фіолетовий з рожевим шоломом. Спеціальний аксесуар включає блакитну гітару;
  2. Ширлі Кіпер. Дівчина, яка працює санітарним працівником, мабуть, ще й любить відпочити, прийшовши подивитися на шоу каскадерів. На ній сірий светр, яскраво-жовта жилетка та фіолетові штани. Також є принти круглих окулярів. Її аксесуар – це чорний рупор.

Випробування клинками

Але найцікавіше звичайно ж починається коли Ви вже познайомитеся з фігурками і перейдете до збирання та гри. Якщо починати з простого, то в наборі LEGO 60340 є колонки, частина з яких кріпиться на перешкоду, а 2 стоять окремо. Все ж таки виступати “під музику” куди цікавіше. Далі йде сама збірка "Клинків" - це стулки, що відкриваються, і блакитні клинки, які підіймаються. Таким чином, головна мета цього випробування - проїхати між ними в той момент, коли вони підняті, щоб не залишитися без якоїсь частини тіла. І щоб їх подолати, доведеться добре розігнатися і в цьому Вам допоможе остання частина набору – блакитний мотоцикл. Він оснащений механізмом - маховиком, який чудово урізноманітнить гру. Як він працює? Потрібно посадити фігурку каскадера на мотоцикл, добре відтягнути його назад і запустити на зустріч новим трюкам - у цьому випадку гострим лезам.

Ну чого Ви зволікаєте, каскадер і Ширлі вже не можуть дочекатися, коли Ви до них приєднаєтеся. Перевіряйте, чи все добре працює, беріть потрібний акорд на гітарі і заводьте мотоцикл. Можливо, доведеться кілька разів спробувати, перш ніж Ви зможете пройти небезпечну пригоду, але насолода від вдалого проходження перекриє весь час тренувань.

Сідайте на мотоцикл і за допомогою команд Ширлі Кіпер виконайте один із найскладніших і найнебезпечніших каскадерських трюків у наборі LEGO Stunt Каскадерське завдання «Клинок».

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари