>
Уточнити наявність у постачальника
1199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

117 шт.
2 шт.
26.2 × 5.9 × 28.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Приготуйтеся до каскадерських змагань з ігровим набором LEGO City Spinning Stunt Challenge (60360). Випробуйте свою вдачу на фантастичній конструкції для мототрюків. Влаштуйте справжні екстремальні шоу змагаючись з друзями або членами сім'ї. Зафіксуйте два кільця для каскадерських трюків на однаковій висоті, заведіть свій байк і заїжджайте на великій швидкості на рампу, щоб виконати ідеальний стрибок. Для ускладнення завдання розкрутіть кільця і спробуйте пролетіти на мотоциклі крізь них. Дізнайтесь, хто отримає срібний кубок переможця? Хто стане найкращим каскадером серед ваших друзів? Бажаємо вам удачі!

Про набір

Ігровий набір LEGO City Spinning Stunt Challenge (60360) складається зі 117 деталей ЛЕГО, двох мініфігурок та двох мотоциклів LEGO City Stuntz, аксесуарів, а також покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Екстремальний конструктор призначений для дітей віком від 6 років.

Дотримуючись підказок у посібнику зі складання ви зможете побудувати фіолетово-помаранчеву конструкцію для каскадерських стрибків. Яка являє собою два кільця, що обертаються, і дві рампи для зльоту байків.

Головними героями змагання будуть два гонщики професійної банди каскадерів LEGO Stuntz. Це гонщик у синіх лицарських обладунках і гонщиця у червоній формі дракона. Байкери сідають на мотоцикли з інерційним механізмом відповідного кольору, заводять мотори та змагання починається.

Розміри каскадерської конструкції, з двома закріпленими кільцями зверху, такі:

  • Висота – 20 см;
  • Довжина – 26 см;
  • Ширина – 39 см.

Комбінуйте ваші набори серії LEGO City Stuntz із наборами ваших друзів для створення незабутніх екстремальних та каскадерських пригод.

Як грати?

Для початку необхідно зібрати всю конструкцію для каскадерських стрибків. Потім кожен із учасників одягає захисний шолом та відповідну амуніцію, тільки після цього сідають на свої байки. Безпека учасників понад усе, пам'ятайте про це. Далі ваше завдання поставити байк на старт, біля рампи для стрибка, та за командою "старт", відтягнути свій мотоцикл тричі назад і різко відпустити. Байк за допомогою рампи зможе злетіти і потім пролетіти крізь кільця.

Ігровий набір LEGO City Spinning Stunt Challenge (60360) сподобається не тільки хлопчакам, але й стане чудовим подарунком для кожної дитини на будь-яке свято або просто так. Адже крім усіх плюсів гри та складання – ігрові набори серії LEGO City Stuntz допомагають дітям розвиватися та набувати нових необхідних навичок.

Використовуйте безкоштовний мобільний додаток LEGO Building Instructions, щоб процес складання конструктора став ще цікавішим. Простий інтерфейс дозволить вашій дитині швидко розібратися в особливостях програми та вправно керувати головними інструментами, змінювати масштаб ваших конструкцій, повертати під будь-яким кутом, зберігати свої досягнення та відстежувати особистий прогрес. Це та багато іншого чекає вас у мобільному додаток від ЛЕГО.

  • 5.0

    10 бер, 2023
    Тиждень тому я замовив цей набір племіннику у подарунок і ось що можу сказати. Збирати тут майже немає що, але цей комплект не схожий на більшість наборів Лего. Тут інтерес від самої взаємодії з набором. Тому якщо у вас, як і у мене непосидючий замовник, який не може витерпіти збірку, то він підійде якраз. У комплекті два мотоциклісти разом зі своїми транспортними засобами, які можуть їхати самостійно. Також у наборі невеликі трампліни, по яким мотоцикли мають потрапити у кільце.
    Достоинства:
    Проста збірка. Яскраві мініфігурки з унікальними скінами. Весела гра із запуском, при чому грати можуть одразу двоє. Кільця можна регулювати за висотою. Низька ціна (+ у магазині часто бувають акції)
    Недостатки:
    Набір на любителя, оскільки не призначений для довгої збірки, але однозначно має право на існування.
  • 5.0

    10 бер, 2023
    Нещодавно купив цей набір для сина на день народження. Йому набір дуже сподобався, та й мені загалом. У наборі конструкція для стрибків та два мотоцикли разом із мотоциклістами. Самі мотоцикли досить невеликі, але їх можна відтягнути назад і вони самі поїдуть. Досі важко розумію як вдалось зробити їх настільки стійкими. Набір дуже простий, тому скласти його не проблема, а основна суть набору - це гра уже із зібраним комплектом. Потрапити у кільце доволі важко, тому набір не набридне вам так швидко. Загалом я спокійно можу порекомендувати цей набір.
    Достоинства:
    Наявність мініфігурок, цікава технологія мотоциклів та простота набору. Цікаво, що у наборі срібний кубок для переможця, а є набір, де можна отримати золотий
    Недостатки:
    Хотілось би більш агресивний вигляд конструкції, можливо, огорожу або шипи

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари