>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

211 шт.
4 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
5+
0 шт.
4.7

Опис

З дитинства всі повинні знати, що потрібно бути акуратними на воді. Але якщо раптом щось піде не так у LEGO-місті, Вас одразу врятують, адже скрізь на пляжах знаходяться рятувальники. З одним із таких Ви познайомитеся у наборі LEGO “Рятувальний пост на пляжі”.

Декілька слів про набір

Набір LEGO 60328 – новинка січня 2022 року, призначена для дітей від 5 років (а також їхніх батьків). На передній стороні упаковки показаний пляж і вежа рятувальників, а на зворотній - деякі деталі набору. Відкривши коробку, Ви виявите: 211 деталей, 4 мініфігурки та друковану інструкцію (є також доступ до електронної версії). У готовому вигляді розміри станції досягнуть 15 сантиметрів заввишки, 22 завширшки і 20 завдовжки.

Рятувальники та відпочиваючі

Всі мешканці LEGO-міста люблять час від часу виїхати до води, поніжиться на сонечку та відпочити. Ну а деякі працюють на пляжі і бувають тут щодня. Отже, на пляжі, Ви зустрінете одразу кілька таких людей:

  • рятувальника – головну людина на пляжі, що уважно стежить, щоби все було спокійно. На хлопчині біла футболка, червоний свисток та червоні шорти. На той випадок, коли йому доводиться користуватися всюдиходом, він також має червоний шолом;
  • продавця морозива - необхідну людину в спекотні літні дні. Хлопець одягнений у костюм морозива – вафельний ріжок та зелене морозиво;
  • дівчину - одну з тих, хто приїхав відпочити. Як і належить відпочиваючій, на ній сонцезахисні окуляри та салатовий купальник з авокадо;
  • маленьку дівчинку - дитину, за якою потрібне око та око. Вона також у купальнику, тільки у неї він блакитний із малюнком медузи.

Також на пляжі Ви зустрінете маму-черепаху та краба. Усі з набору LEGO “Рятувальний пост на пляжі” зібралися тут, щоб насамперед відпочити та весело провести час. Так що, чого ж Ви чекаєте, приєднуйтесь!

Пост рятувальника на пляжі

На пляжі з набору LEGO City 60328 є все, що потрібно рятувальнику та відпочиваючим. Головна споруда пляжу - двоповерховий пост рятувальника з диспетчерською та необхідним обладнанням. Тут є і бінокль, і рятувальний круг, і гучномовці, і рація. Для надзвичайних подій рятувальник використовує червоний всюдихід. А коли видається вільна хвилина, він прибирає пляж, збираючи сміття в контейнер спеціальними щипцями.

Але не лише рятувальник отримав усе необхідне. Для тих, хто відпочиває на пляжі є пальми, зручні лежаки, дошки та весла. Якщо стане дуже жарко, можна перекусити морозивом із візка. На вибір є кілька смаків.

Електронні інструкції

Компанія LEGO також зробила набір LEGO 60328 сумісним із програмою LEGO Building Instructions. Дітям дуже сподобається збирати з цим додатком, адже він дозволяє:

  • відстежувати свій прогрес;
  • обертати модель, дивлячись на неї з різних боків;
  • масштабувати;
  • підсвічувати кроки складання та багато іншого!

Набір також має друковану інструкцію, так що Ви зможете вибрати, що Вам зручніше і що більше подобається дитині.

Сумуючим по безтурботним літнім дням або охочим відчути себе в ролі рятувальників точно сподобається набір LEGO "Рятувальний пост на пляжі".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    16 січ, 2022
    Я купила це тільки заради черепахи і зеленого продавця морозива з ріжками! Вони так і притягнули мене до себе! Взагалі в мене відчуття, що дизайнери Lego справді знають чим приманити своїх покупців. Мініфігурки найкращі! Це ніби справжній живий міні світ, який точно потрібен мені і ти поринаєш у нього з головою, коли складаєш. Але наступного разу, куплю той набір, у якому більше потрібно з'єднувати детальки, це цікавіше, ніж просто фігурки.
    Достоинства:
    Цікаво, пізнавально, яскраво, приманливо (так-так, сьогодні лише прислівники).
    Недостатки:
    Що це за сірий блок посеред пляжу? Хотілося б додати ще моря.
  • 5.0

    16 січ, 2022
    Прекрасный набор, чтобы подарить не только детям, но и взрослым, чтобы дополнить свой Lego город или пляж. Покупал племяннице, которой 12 лет. Приятно было видеть радость на ее лице. Хорошо, что есть Lego – никогда не прогадаешь с подарком. Честно, говоря, выбрал именно этот набор потому, что здесь есть квадроцикл, а еще мороженое... рожок такой милый!) Племяннице очень понравилась черепаха и я полностью согласен с ней. То, что дизайнеры добавляют в каждый набор, какую-нибудь новую минифигурку меня очень соблазняет купить его. Я думаю, что черепаха – это намек на то, что нужно оберегать их.
    Достоинства:
    Универсальный подарок для всех возрастов и любого пола. Развивает моторику и фантазию. Во все заложен свой смысл, как в эту черепаху.
    Недостатки:
    Многовато фигурок для набора. Дорожная плита ни к чему.
  • 4.0

    16 січ, 2022
    Вау! Я вважаю, що дизайнери Lego все більше перевершують самі себе, особливо над міською серією. Тим більше, що набори з пляжною тематикою відносно рідко виходять. Але я хочу кожен новий набір! Було би чудово зібрати його разом із набором Surfer house. Також, мені ще так подобається візок з морозивом - це найкраще доповнення! Але я не розумію, чому пляж наполовину перерізаний дорогою? Є квадроцикл, який їздить навіть по піску, то для чого дорога та ще й по середині пляжу. Тому, я думаю, цей недолік компенсують мініфігурки та особливо черепаха й краб. Дуже доречно тут!
    Достоинства:
    Нові мініфігурки, тваринки, аксесуари, наявні яскраві деталі, візок з морозивом.
    Недостатки:
    Дорога серед пляжу (можна було би зробити щось на кшталт води, а не дороги), краще було би ще додати водні лижі замість квадроцикла.)

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари