>
Під замовлення
829 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

93 шт.
3 шт.
26.2 × 7.2 × 19.1 cm
5+
0 шт.
4.0

Опис

Вертоліт підлітає до місця пожежі та спускає лебідку, щоб забрати пожежних, які продовжують боротися з вогняною полум'ям.

Опис

Пожежний вертоліт призначений для того, щоб з висоти пташиного польоту гасити вогонь. Водне бомбардування використовується в тих випадках, коли пожежного обладнання та спецтехніки на землі недостатньо, щоб зупинити пожежу. Пожежі можуть поширюватися швидко, тому іноді потрапити вглиб пожежі майже неможливо. На обійнятих вогнем землях можуть перебувати тварини або ті ж пожежні, які виявилися заручниками вогняного полум'я, тому що не встигли вчасно евакуюватися з небезпечних ділянок. Перш ніж відправлятися на своє перше завдання, детально вивчіть особливості спеціалізованої пожежної техніки, щоб ви не розгубилися під час гасіння вогню. Тренування є важливою частиною підготовки пожежного. Буде жарко!

Що в коробці

LEGO 60248 Відповідь пожежного вертольота, набір тематичного конструктора ЛЕГО, складається з 93 деталей. Коробка наповнена не тільки мініатюрними деталями. У ній можна знайти та мініфігурки пожежних і пілота гелікоптера. LEGO 60248 Відповідь пожежного вертольота входить в число новинок 2020 року. У магазині ЛЕГО можна знайти і інші тематичні моделі конструкторів, які можна поєднувати між собою. Офіційний дилер ЛЕГО в Україні надає великий асортимент наборів конструкторів на вибір.

Як грати

Використовуйте мініфігурки пілота, щоб за допомогою гелікоптера підняти в небо потрібну кількість води для гасіння пожежі. Навряд чи буде достатньо одного разу. Підготуйтеся до частих перельотів!

Для дитини корисним буде досвід рольових ігор разом з дорослими або друзями. Дорослі можуть допомогти малюкові в створенні штучної надзвичайної ситуації за допомогою інших моделей конструкторів ЛЕГО 60248, або цілих наборів. Пожежа може виникнути в будь-яких місцях. Тому включите фантазію, оскільки дитина готова підняти в повітря всю спеціалізовану пожежну техніку.

Чому корисно дитині

За допомогою оригінальних конструкторів ЛЕГО розвивається дрібна моторика. Діти довгий час можуть перекладати маленькі деталі з одного місця в інше, створюючи дивовижні речі. Крім творчого, малюк тренує просторове, абстрактне, логічне мислення. Розвиваються конструкторські навички, і дитина з маленьких деталей створює цілісний об'єкт за власним проєктом, що є більш складним завданням, або ж тому проєкт, який йому запропонували розробники LEGO.

 

  • 3.0

    17 лис, 2020
    набор прикольный ноо
    Достоинства:
    вертолет
    Недостатки:
    вертолет не летает
  • 5.0

    17 січ, 2020
    LEGO City Пожежний рятувальний гвинтокрил - новинка 2020 року. Розробники додали до набору три мініфігурки. Можна відтворити безліч сценаріїв. Мені найбільше подобається, коли син за допомогою інших наборів відтворює ліс, садить тваринок, влаштовує штучну пожежу та за домогою рятувальників із цього набору рятую всіх. Гвинтокрилом переносить тварин у безпечне місто.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари