>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

540 шт.
5 шт.
37.8 × 9.4 × 35.4 cm
6+
0 шт.
4.7

Опис

Кожному місту з метою безпеки необхідна пожежна станція, мало що може статися. Набір LEGO "Пожежне депо" пропонує Вам одну з таких. І не просто будівлю, а повне екіпірування, включаючи машин та вертоліт.

 

Інформація про набір

Набір LEGO City 60320 - новинка січня 2022 року, призначена для дітей віком від 6 років (а також їхніх батьків). На передній стороні упаковки показана будівля повністю, а на зворотній - деякі деталі ближче. Відкривши коробку, Ви виявите: 540 деталей, 5 мініфігурок (у тому числі двоє з мультсеріалу), кілька наклейок та друковану інструкцію (є також доступ до електронної версії).

Сміливі пожежники

Щоб гасити пожежі та рятувати людей з вогню, потрібно бути досить сміливою людиною. Добре, що персонажам набору LEGO "Пожежне депо" сміливості не бракує. Серед таких відважних рятувальників тут:

  • Фрейя МакКлауд - начальниця пожежної служби. Дівчина одягнена у свою звичайну форму - бордову куртку зі значком, ремінь та чорні штани. На голові – біла каска;
  • Сара Фельдман - пожежна та спеціаліст з техніки. На ній стандартна форма пожежних міста, яка поєднує жовтий і чорний колір. Голову захищає такий самий шолом, а в руках дівчина тримає сокиру;
  • пожежник – один із численних пожежних частин. Одягнений практично так само, як і Сара, тільки в руках у нього не сокира, а рація;
  • пілот вертольоту – досвідчений співробітник служби. Нехай йому не перший десяток, він легко управляє вертольотом і гасить пожежі. На ньому жовтий костюм пілота та білий шолом із захисним склом;
  • диспетчер пожежної служби – чоловік, який займається документацією. Оскільки він працює тільки в частині, він одягнений у білу сорочку з червоною краваткою та чорні штани.

Як бачите, всі співробітники служби зібрані і готові впоратися навіть із найстрашнішою пожежею. А допомагатиме їм у цьому вірний пес.

Будівля пожежної частини

Лише глянувши на будівлю з набору LEGO 60320, Ви одразу зрозумієте, що це пожежна частина. Вона виконана у червоному кольорі з великими панорамними вікнами. На даху значок станції - вогонь.

На першому поверсі знаходиться гараж для пожежної машини, а також вхід до будівлі – стійка адміністратора. На другому поверсі – кімната з картою міста та місцем для відпочинку, а на третьому – робочий кабінет диспетчера та майданчик для вертольоту. Все це наповнено різними предметами, які можуть знадобитися пожежникам, включаючи вогнегасники, каски, рації, сокири тощо. Якщо захочеться перекусити, є кухоль для напоїв та коробка піци.

 

Загасіть вогонь та допоможіть котику

У пожежників у місті завжди вистачає справ, тож нудно не буде. Дивіться! Ні з того, ні з цього спалахнула пожежа. Сідайте у пожежну машину або вертоліт і загасіть вогонь, стріляючи водою. Або захопіть вогнегасник та ліквідуйте осередок загоряння своїми руками.

Не минуло й кількох хвилин, як надійшов виклик, що котик не може спуститися з дерева. Ви ж не можете залишити його у біді. Завантажуйте в машину сходи і вирушайте рятувати пухнастика.

Візьміть на себе керування пожежною станцією або виконуйте вказівки Фрей МакКлауд. Зрештою, завдання у наборі LEGO "Пожежне депо" одне - зробити місто безпечним для життя.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    23 січ, 2022
    Діти були зайняті десь години півтори і весь цей час вони із захопленням збирали пожежне депо, машину, вертоліт та усі супутні деталі. Ідея з котом на дереві трохи банальна, проте це краще, ніж прото депо без будь-якої задумки для гри. Чудово, що у наборі є вертоліт та навіть спеціальне місце на криші будівлі для його посадки. Окрім фігурок пожежних є милий песик. Нам все сподобалось)
    Достоинства:
    Депо зроблене таким чином, що за бажанням його можна буде перебудувати як захочеться. В наборі для кожної фігурки знайдеться місце та заняття. Песик!!!
    Недостатки:
    Банальна ідея з кошеням.
  • 4.0

    23 січ, 2022
    Эта пожарная часть Lego City поставляется с самой пожарной частью, вертолетом, пожарной машиной и пожарным персоналом. После сборки дети смогли запускать водяные снаряды из пожарной машины, а также вертолета. Со зданием тоже интересно играть, так как у него несколько комнат. Минус один: отсутствуют мигающие огни на машине и вертолете.
    Достоинства:
    Подойдет как основное и единственное пожарное депо для города. Собрать можно за час-два. Есть фигурки Фрейи и Фина из мультсериала.
    Недостатки:
    Нигде нету мигалок, что странно.
  • 5.0

    23 січ, 2022
    В детстве у меня всегда были LEGO, и теперь мне нравится строить вместе с сыном. Эта пожарная часть поставляется с пожарным депо, пожарной машиной и вертолетом. Все три идут с подробными инструкциями, которым может следовать даже мой 4-летний ребенок с небольшой помощью. Ему понравились движущиеся части, особенно дверь гаража пожарной станции, которая открывается и закрывается. Я был удивлен тем, как легко она скользит. В комплекте был оранжевый «инструмент» для разделения деталей и это просто ЛУЧШЕЕ изобретение.
    Достоинства:
    Целый отряд пожарных. Есть даже вертолет. Заняться пожарные могут снятием котика с дерева и тушением ящиков.
    Недостатки:
    Набор ориентирован на 6+, но он явно просто для того возраста.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари