>
Уточнити наявність у постачальника
5199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

766 шт.
7 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
7+
0 шт.
4.7

Опис

О ні, в місті спалахнула фабрика сардин! Більшість поліцейських та техніки були мобілізовані для того, щоб усунути пожежу. Приєднуйтесь до них у наборі LEGO "Пожежна бригада" і загасіть вогонь, а принагідно розкрийте секрет самої фабрики.

 

Інформація про набір

Набір LEGO 60321 - новинка січня 2022 року, призначена для дітей віком від 7 років (а також їхніх батьків). На передній стороні упаковки показано подію повністю, а на зворотній - деякі функції набору. Відкривши коробку, Ви виявите: 766 деталей, 7 мініфігурок (у тому числі двох з мультсеріалу), кілька наклейок та друковану інструкцію (є також доступ до електронної версії).

Персонажі набору

Кого тільки немає у наборі LEGO "Пожежна бригада". Але давайте знайомиться по порядку:

  • 5 пожежників. З них троє – це дівчата, а двоє – хлопці. Майже всі одягнені в стандартну форму пожежних міста: чорний з білим захисним костюмом і такий же шолом. Лише один з'являється у світло-коричневому костюмі та білому шоломі. У пожежників тут є рятувальна сітка, сокира та вогнегасник;
  • працівник хімзахисту. На фабриці точно відбувається щось недобре і його покликали прибрати токсичні відходи. Тому цей хлопець з'являється у помаранчевому захисному костюмі, що покриває все тіло. В руках у нього щітка та совок;
  • маленький хлопчик. Швидше за все, він був свідком загоряння і викликав пожежну службу. На хлопцеві рожевий з блакитним світшотом і сині штани;
  • тварини: собака, кішка та кошенята. Їх Вам доведеться врятувати з пожежі та зловити на рятувальну сітку.

У всіх у цьому наборі справ, хоч греблю гати. Але вони розуміють, що це їхня робота і необхідно спочатку загасити, а потім розібратися з небезпечним виробництвом. Приєднуйтесь до них і закінчіть роботу вдвічі швидше.

Транспорт пожежників

Щойно пожежники дізналися про виклик, вони одразу ж вирушили на місце події. Добре, що пожежна станція міста забезпечена необхідною технікою. Буквально за кілька хвилин до фабрики сардин під'їхали:

  • легковий автомобіль. Розрахований на одного водія, він найшвидший та найбільш маневрений;
  • мотоцикл. Проїде там, де не зможуть машини;
  • машина пожежної служби з причепом. Більшість команди прибуло саме на ній, тому що, до всього іншого, машина оснащена функцією пострілу водою для гасіння вогню.

Весь транспорт виконаний у жовто-червоних кольорах та має логотипи пожежної служби, щоб люди у місті бачили, хто це рухається.

 

Секрети фабрики сардин

Якщо Ви думаєте, що в наборі LEGO 60321 все очевидно, не поспішайте з висновками. Швидше за все, вогонь спалахнув не просто так. Адже загасивши вогонь і потрапивши всередину фабрики, Ви виявите загадковий бак із “секретним соусом”. Один неправильний рух і з бака почне витікати незрозуміла зелена рідина, яка явно не схожа на звичайний соус. Викликайте працівника хімзахисту, щоб прибрати це і разом з ним розкрийте секрет фабрики, що насправді там сталося.

Як тільки почуєте дзвінок про пожежу, виїжджайте на дзвінок, задіявши всі доступні ресурси. Збийте вогонь за допомогою пожежної машини, а потім розкрийте секрет фабрики з сардинами у наборі LEGO "Пожежна бригада".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    23 січ, 2022
    Щось мені підказує, що у чані не секретний соус полковника Сандерса, щось знааачно гірше. Є припущення, що насправді на фабриці ніколи і не виготовляли сардини, інакше як пояснити їх відсутність у наборі. Саме тому, щоб розслідувати цю справу, у набір мала би бути додана хоча б маленька машина поліції. А так, є все необхідне для того, щоб загасити пожежу, проте як вирішити головну задачу - не зрозуміло.
    Достоинства:
    Багато пожежної техніки, великий завод, цікава функція чану; котики; безліч пожежних.
    Недостатки:
    Потрібна машина поліції або хоча б мініфігурка.
  • 5.0

    23 січ, 2022
    Ох, в этом городе действительно творится какой-то капец: и пожар, и химикаты. Не хватает только ограбления в придачу. В наборе нужно спасти котиков, потушит пожар и разгадать секрет фабрики. Для этого есть завод сардин, 2 пожарные машины, мотоцикл, носилки, фигурки и чан с непонятной жидкостью. Большая машина хорошо стреляет и довольно легко сбивает огонь в окнах фабрики. Словом, все к месту, только зачем тут маленький мальчик?
    Достоинства:
    Относительно большое здание с пристройками; 7 минифигурок; секрет фабрики.
    Недостатки:
    Такое опасное происшествие в наборе и вдруг обычный мальчик.
  • 5.0

    23 січ, 2022
    Обожаю, когда в набор заложена целая история. Здесь, например, загорается завод, на котором оказываются опасные химикаты. И для всего этого есть множество деталей, транспорта, фигурок и так далее. Особенно круто сделан чан с салатовыми химикатами, из которого они выливаются. Набора с лихвой хватит для того, чтобы ребенок оставался вовлеченным часами.
    Достоинства:
    Разные минифигурки, среди которых пожарные, работник химзащиты и мальчик. Аж 3 котика. Огромная пожарная машина. Чан с химикатами. Низкая цена.
    Недостатки:
    Завод немного плоский.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари