>
Скоро в продажі
3499 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

311 шт.
3 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
6+
0 шт.

Опис

Підготуйтеся до захоплюючої пригоди на борту поліцейського моторного човна, поринаючи в нестримний світ LEGO City! Міські вулиці можуть бути спокійними, але в гавані ховається безліч таємниць та небезпек. Вам доведеться вирушити на пошуки двох найхитріших злочинців, які сховалися серед старих морських контейнерів, немов у лабіринті злодійських інтриг.

Однак не варто розслаблятись, адже це не просто завдання для слабаків. Лігво злочинців кишить прихованими пастками та несподіваними сюрпризами. Вам доведеться бути насторожі, адже кожен куточок цього місця таїть у собі небезпеку. Вірний бульдог злочинців стоятиме на вашому шляху, готовий завадити вашим планам. І не забудьте про пастку у вигляді відра з рибою – вона готова влаштувати справжній хаос у ваших лавах.

Але навіть якщо ви подолаєте всі перешкоди і дістанетеся до майстерно замаскованої схованки зі здобиччю, не розслабляйтеся. Адже саме тут може чекати найголовніше випробування – люк для швидкої втечі. Чи зумієте ви впоратися з цим викликом та зловити злочинців, перш ніж їм вдасться втекти? Вирушайте до LEGO City і дізнайтеся про це!

Про набір

Ласкаво просимо до захоплюючого світу LEGO City, де діти стають справжніми героями у боротьбі зі злочинністю! З цим унікальним ігровим набором LEGO City Поліцейський моторний човен і лігво шахраїв (60417) діти від 6 років і старші вирушать у захоплюючі місії з упіймання лиходіїв.

У коробці кожен маленький детектив знайде все необхідне для збирання захоплюючого ігрового світу: іграшковий швидкісний катер, водний скутер, причал із вантажними контейнерами, а також мініфігурки поліцейського, двох злочинців та вірного бульдога. Складається ігровий набір із 311 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання.

Але це ще не все! В даному ігровому наборі є безліч особливостей і функцій, які зроблять гру ще цікавішою. Діти зможуть активувати пастку з відра з рибою та функцію швидкої втечі, а також сховати здобуток злочинців у їхньому укритті. А плакат із написом «Розшукується» (Wanted) додасть атмосфери реальної поліцейської операції.

Розміри укриття злочинців вражають – 19 см заввишки, 20 см завширшки та 12 см завглибшки. Цей конструктор ЛЕГО готовий подарувати безліч годин захоплюючої гри та розваг, стимулюючи уяву та розвиваючи творче мислення дітей. І не забудьте, що з дозволу дорослих, діти можуть відсканувати QR-код і подивитися кумедну відео-пригоду поліції LEGO City, яка додасть ще більше емоцій та натхнення до їхнього ігрового досвіду!

Цифровий світ LEGO

За допомогою інноваційного безкоштовного мобільного додатку LEGO Builder будівельники можуть увійти в унікальний простір, де кожна цеглина стає ключем до створення неймовірних світів. Забудьте про межі реальності – тепер ви можете збільшувати масштаб своїх конструкцій, обертати їх у тривимірному просторі та навіть відслідковувати свій прогрес у захоплюючому процесі будівництва. За допомогою інтуїтивно простого інтерфейсу LEGO Builder кожен крок вашої творчості стає легким і захоплюючим.

Від створення епічних замків до будівництва футуристичних міст - можливості цифрового будівництва не обмежені. Пориньте у світ нескінченних можливостей з безкоштовним мобільним додатком LEGO Builder та дайте волю своїй уяві!

Купити ігровий набір LEGO City Поліцейський моторний човен та лігво шахраїв (60417) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари