>
Уточнити наявність у постачальника
1179 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

317 шт.
3 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Увага всім поліцейським, банда морозивників вкрала цілий банкомат! Наздоженіть їх, ухиляйтеся від морозива, проколіть шини, поверніть банкомат і все це в наборі LEGO "Поліцейське переслідування фургона з морозивом".

Про набір

Набір LEGO 60314 є новинкою січня 2022 року в рамках серії LEGO City та призначений для дітей від 5 років. На коробці середнього розміру спереду зображено сцену погоні, а ззаду деякі функції. Відкривши упаковку, Ви виявите: 317 деталей, 3 мініфігурки, друковану інструкцію (є також доступ до електронної версії у додатку LEGO Building Instructions) та багато годин захоплюючих пригод.

Грабіжники та поліцейські

У наборі LEGO “Поліцейське переслідування фургона з морозивом” грабіжники мають явну перевагу, адже їх двоє. Тому дівчині-поліцейській доведеться постаратися, щоб сховати їх за ґрати.

  • злодюжка Крем. Дівчина одягнена у смугасту (біло-сіру) кофту та блакитні штани. На очах чорна пов'язка. У момент викрадення вона одягає костюм із вафельного ріжка та блакитного морозива. В руках у Крем сотня баксів та лом;
  • злодій Брюле. Напарник Крем одягнений у такий же смугастий комбінезон та рожеву кофту. На голові – рожева кепка, а на очах чорна пов'язка. Вкрасти банкомат він також зібрався в костюмі - вафельному ріжку та рожевому морозиві. В руках у хлопця сотня баксів та пила по металу;
  • дівчина-поліцейська. На дівчині стандартна форма поліції LEGO-міста: блакитна сорочка, коричневий ремінь та сині штани. На сорочці можна побачити рацію для зв'язку та поліцейський значок. Для того, щоб заарештувати злодіїв, вона має наручники.

З такими стильними злодіями та розумною поліцейською погоня перетвориться на витвір мистецтва.

Стильні тачки

Що злодії, що дівчина-поліцейська мають крутий транспорт для втечі та переслідування.

  • перероблена злодюжками біла вантажівка морозива. Вони додали на дах пускову установку, яка може стріляти морозивом, а також ланцюг із гаком для захоплення банкомату. В іншому, це все та ж вантажівка, яку Ви можете бачити на вулицях LEGO-міста: 2 місця спереду і місце для приготування ззаду.
  • спортивний автомобіль поліції. Це блакитна машина, зроблена у стилі поліцейської служби міста. На даху мигалки, а збоку напис police. Крім того, що автомобіль досить швидкий, ззаду він оснащений пристроєм для знищення шин. Нахиліть ящик і пробийте шини злодюжкам.

І хоча морозиво холодне, погоня обіцяє бути дуже гарячою!

Переслідування починається

Злодії ретельно продумали план і вирішили діяти як банда морозивників. Для цього вони переробили фургон для продажу морозива і зробили відповідні костюми. Метою викрадення став банкомат, але зламати його ломом і пилкою по металу не вдалося, тому їм нічого не залишалося, тільки вкрасти банкомат цілком. Тут і прибула машина поліції з дівчиною-поліцейською, щоб зупинити їх. Грайте за поліцейську та затримайте фургон за допомогою винищувачів шин. Або виберіть сторону злодюжок і завадіть планам поліцейської, стріляючи морозивом.

Украдіть автомат або прибудьте на місце злочину та затримайте злодюжок у наборі LEGO “Поліцейське переслідування фургона з морозивом”. Незалежно від того, який бік Ви оберете, веселощі гарантовані.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    31 січ, 2022
    Неужели эти Крем и Брюле - это своего рода отсылка на Бони и Клайд? Даже если нет, мне бы хотелось так думать. У них есть свой грузовичек мороженщиков, который они переделали для похищения банкомата, прикрепив цепь с крюком и установив машину для обстрелов. В свою очередь, правосудие в наборе представлено в лице милой девушки-полицейской на спортивной полицейской машины, которая имеет ящик со звездочками для прокола шин.
    Достоинства:
    2 машины, оборудованные спец средствами для погони. Инструменты для взлома банкомата и сам банкомат. 3 классные фигурки.
    Недостатки:
    Недостатков нету.
  • 5.0

    31 січ, 2022
    Це один з найвеселіших наборів, які я бачила за останній час та купувала дітям. Звичайно, в житті таке навряд чи можливо, проте лего це наче ніколи не зупиняло. Діти зібрали це доволі швидко, може хвилин за 30, проте грають з ним вже не перший день. Кожен обирає для себе роль поліції, чи грабіжників та починається захоплива гра. Фаворити звичайно ж холодна банда та їх супер-машина для обстрілу.
    Достоинства:
    Є все для цікавої гри, включаючи 2 автомобіля та банкомат. Особливо потішили костюми грабіжників та їх машина.
    Недостатки:
    Поліція явно програє за рівнем цікавості.
  • 5.0

    31 січ, 2022
    Сын любит и мороженное и вот такие, небольшие наборы с преследованиями. Больше всего насмешили имена преступников, только подумайте: Крем и Брюле. Почему-то вспомнились “мокрые бандиты”, только теперь это, наверное, “сладкие бандиты”. Стреляющая машина работает очень четко и пару раз бандиты даже побеждали, закидывая полицию мороженым, поскольку звездочки последних не настолько эффектны.
    Достоинства:
    Очень яркий набор, с интересной историей. Двое бандитов выглядят очень круто и в костюмах, и без. Также есть небольшая машина полиции и девушка-полицейская.
    Недостатки:
    Фигурка девушки-полицейской самая обычная.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари